- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.581
biz nisanliykrnde esim.hergun bizdeydi yada disardaydikaçılın ben nişanlıyımanneler önemli şimdi sevmesemde arka plana atamam ama bizde önceliği bnm hep baa gelirdi hep benimle vakit geçirirdi hey gidiiinn
Ins bebisin olcakk :)) dini ruya tabirlerine bakk bide cok kafaya takma bi birak temmuza kadar annene soyle hem psikolojim duzelsin hem bu konunuyu temmuza kadar acmiyalim de ve ben bu surece kadar kg ne verirsem benim icin karr de egerki bu konuyu acarsan sana gelmem.bidaha de ve biraz mesafe koy bi hafta gitme tellerini acma bak.nasil hizaya geliyler..ben annemgilde kaldigimda cok zoruma giden davranislari oldu ve dedimki hic kusmeye mecalim yok evime gidince kusecegim.dedim ve o sira yine bişeyler. Oldu iki hafta gitmedim tellerini acmadim cocuklarida gostermedum ama iki hafta sonra donusumuz muhtesem oldu nasil.ozlemisler nasil hemde cocuklari.ne babami gormeliydiniz kucağında hic indirmedi cocuklarimi bu mesafe iyi oldu sende biraz koy bisey.olmaz kalp kirmadan hemdegeç söyledim gelcez diye sen git 2 hamur işi yap pilav yap kuş kavur salata yap ee sen yeme ya ben zaten aç geziyorum yapma hamur işi diyette yenir mi o sinirlen 1 gün önceden çorba vardı onu yedim salata yedim elimi birşeye uzatmadım sofrada ... anneme kalsa git görüş kilo vermene gerek yoksa verme o da tam tersi senin annenin ... şimdi evde kuran okutalım diyor onun ve kv yüzüne okutmadım evlendiğim sene biri herkesi çağır biri kimseyi çağırma bunalttılar şimdide okutalım haftaya diyor ... bugünün güzelliğine rabbim dulrımızı kabul eylesin ... bugünde doğum yapıyormuşum belimden iğne vuruyorlar doğum için sezeryan olcakmış 2 3 tane vurdu doktor ve hissettim o uyuşukluğu da iğne batmalarını da ama bebek bezi gibi birşey var çıplakta değilim doğum yapıyormuşum .. eşime soruyorum bebek nerde kuveze aldılar diyor gerçek gibi
ZOR OLACAK AMA TAKMAMAY ÇALIŞICAMHerkesin metabolizmasi farkli yani sonucta sen kilo verme yoluna girmissin cok yanlis yani ayda 2 kilo da veren var 5 kilo da her insan ister ayda 5 6 kilo vermeyi gitsin de az az gitsin bosver takma
bizim eve haftada bir geliyo dısarda görüşmeyi tercih ediyoruz rahat edemiyoruz çinkilim evdebiz nisanliykrnde esim.hergun bizdeydi yada disardaydik2. Gun gelmese babam hayirdir damat nerde derdi hahah sahurda bile gelirdi bazen okadar aile olmustk yani bizdede oyleydi haahahahahahah analar bas taci tabii
Hee o da oyle diyodukocanla da dans edersin öle
Kizlar tartiya ciktim sok oldum bu sabah dune kadar sabittim 1.4 kilo gitmis mart sonu hedefime az kaldi**14. TAKİM 509. ETAP***
elaalemi( 58.9///%)sabit bildirimli izine ayrıldı
hedef52( 55.6/55.7/-0.1/%-0.18) isim değişikliği: hedef52 adını keptin olarak değiştirdi
selcanmehmetcan(77.5///%)
htc71(63.9///%)
06derya(72.6/71.2/1.4/%1.93)
ParteMoralll(66.2///%)
senad(66.1/65.5/0.6/%0.91)
nuffiun(73.6///%)sabit
Yine böyle cikti
KAFAYA TAKACAK NE VAR DİYORIns bebisin olcakk :)) dini ruya tabirlerine bakk bide cok kafaya takma bi birak temmuza kadar annene soyle hem psikolojim duzelsin hem bu konunuyu temmuza kadar acmiyalim de ve ben bu surece kadar kg ne verirsem benim icin karr de egerki bu konuyu acarsan sana gelmem.bidaha de ve biraz mesafe koy bi hafta gitme tellerini acma bak.nasil hizaya geliyler..ben annemgilde kaldigimda cok zoruma giden davranislari oldu ve dedimki hic kusmeye mecalim yok evime gidince kusecegim.dedim ve o sira yine bişeyler. Oldu iki hafta gitmedim tellerini acmadim cocuklarida gostermedum ama iki hafta sonra donusumuz muhtesem oldu nasil.ozlemisler nasil hemde cocuklari.ne babami gormeliydiniz kucağında hic indirmedi cocuklarimi bu mesafe iyi oldu sende biraz koy bisey.olmaz kalp kirmadan hemde
Aynen oyle kilolu olsan kilolusun derler zayiflasan kötülemişin derlerOnlar 1 gram et 1000 ayip orter mantigindalar canim o yuzden sen yeni nesile bak
Aynintecrübeyle sabit diyosun
HM O ZAMAN HAKLISIN AZICIK AŞIM AĞRISIZ BAŞIMbaşka iş yapar mesleğide var ama burdaki gibi maaşı olmaz tabi
bence motive edici olurduHee o da oyle diyoduajajahajakaaggagahahahahhahahah
düzgün alıntıla kızKizlar tartiya ciktim sok oldum bu sabah dune kadar sabittim 1.4 kilo gitmis mart sonu hedefime az kaldi
kuzum kıyamam ben sana .. öyle düşünme lütfen yardım eder sen sabırlı olsun dua et hepimiz sizin için bol bol dua ediyoruz bak mubarek cuma günü maneviyat yönündn en kuvvetli gün..KAFAYA TAKACAK NE VAR DİYORBUNLARI YAPTIM BENDEN BAŞKA KİMSELERİ YOK BİR ENGELLİ KRDEŞİM VAR ONU GÖRMEDEN BEN YAPAMAM DÜNDE ONUN İÇİN GİTTİM YAVRUM HASTA ATEŞ İÇİNDE BENİ GÖRÜNCE NASIL İYİ OLDU GÖZLERİ PARLADI ... KAFAMA SIKICAM DİYORUM Kİ BİR ARA DÜŞÜNDÜM ARTIK O KADAR YORULDUM Kİ .... ÇOK SORUNLU GEÇMİŞ HEP AYAKTA DURDUM DİMDİK TEK BAŞIMA HERŞEYE YETİŞTİM AMA YIKILDIM YIKILMAMI KABUL EDEMİYORLAR SANIRIM ONLARDA EN AZINDAN KALICI GİTMEYİM BİR SÜRE DAHA
Duzelttim sonra yaaa kizma patron inan dune kadar sabittim sabah tuvalete gittim sonra tartildim ay ben sok yanidüzgün alıntıla kızhani veremem kilo diyodun sen
Duzelttim sonra yaaa kizma patron inan dune kadar sabittim sabah tuvalete gittim sonra tartildim ay ben sok yanidüzgün alıntıla kızhani veremem kilo diyodun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?