Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

açılın ben nişanlıyım anneler önemli şimdi sevmesemde arka plana atamam ama bizde önceliği bnm hep baa gelirdi hep benimle vakit geçirirdi hey gidiiinn
biz nisanliykrnde esim.hergun bizdeydi yada disardaydik 2. Gun gelmese babam hayirdir damat nerde derdi hahah sahurda bile gelirdi bazen okadar aile olmustk yani bizdede oyleydi haahahahahahah analar bas taci tabii

Ins bebisin olcakk :)) dini ruya tabirlerine bakk bide cok kafaya takma bi birak temmuza kadar annene soyle hem psikolojim duzelsin hem bu konunuyu temmuza kadar acmiyalim de ve ben bu surece kadar kg ne verirsem benim icin karr de egerki bu konuyu acarsan sana gelmem.bidaha de ve biraz mesafe koy bi hafta gitme tellerini acma bak.nasil hizaya geliyler..ben annemgilde kaldigimda cok zoruma giden davranislari oldu ve dedimki hic kusmeye mecalim yok evime gidince kusecegim.dedim ve o sira yine bişeyler. Oldu iki hafta gitmedim tellerini acmadim cocuklarida gostermedum ama iki hafta sonra donusumuz muhtesem oldu nasil.ozlemisler nasil hemde cocuklari.ne babami gormeliydiniz kucağında hic indirmedi cocuklarimi bu mesafe iyi oldu sende biraz koy bisey.olmaz kalp kirmadan hemde

biz nisanliykrnde esim.hergun bizdeydi yada disardaydik 2. Gun gelmese babam hayirdir damat nerde derdi hahah sahurda bile gelirdi bazen okadar aile olmustk yani bizdede oyleydi haahahahahahah analar bas taci tabii
bizim eve haftada bir geliyo dısarda görüşmeyi tercih ediyoruz rahat edemiyoruz çinkilim evde damatlar seviliyo dimi bide konuskan oldu mu dadından yenmiiyyy

**14. TAKİM 509. ETAP***
elaalemi( 58.9///%)sabit bildirimli izine ayrıldı
hedef52( 55.6/55.7/-0.1/%-0.18) isim değişikliği: hedef52 adını keptin olarak değiştirdi
selcanmehmetcan(77.5///%)
htc71(63.9///%)
06derya(72.6///%)
ParteMoralll(66.2///%)
senad(66.1/65.5/0.6/%0.91)
nuffiun(73.6///%)sabit

Kizlar tartiya ciktim sok oldum bu sabah dune kadar sabittim 1.4 kilo gitmis mart sonu hedefime az kaldi

KAFAYA TAKACAK NE VAR DİYOR BUNLARI YAPTIM BENDEN BAŞKA KİMSELERİ YOK BİR ENGELLİ KRDEŞİM VAR ONU GÖRMEDEN BEN YAPAMAM DÜNDE ONUN İÇİN GİTTİM YAVRUM HASTA ATEŞ İÇİNDE BENİ GÖRÜNCE NASIL İYİ OLDU GÖZLERİ PARLADI ... KAFAMA SIKICAM DİYORUM Kİ BİR ARA DÜŞÜNDÜM ARTIK O KADAR YORULDUM Kİ .... ÇOK SORUNLU GEÇMİŞ HEP AYAKTA DURDUM DİMDİK TEK BAŞIMA HERŞEYE YETİŞTİM AMA YIKILDIM YIKILMAMI KABUL EDEMİYORLAR SANIRIM ONLARDA EN AZINDAN KALICI GİTMEYİM BİR SÜRE DAHA

**14. TAKİM 509. ETAP***
elaalemi( 58.9///%)sabit bildirimli izine ayrıldı
hedef52( 55.6/55.7/-0.1/%-0.18) isim değişikliği: hedef52 adını keptin olarak değiştirdi
selcanmehmetcan(77.5///%)
htc71(63.9///%)
06derya(72.6/71.2/1.4/%1.93)
ParteMoralll(66.2///%)
senad(66.1/65.5/0.6/%0.91)
nuffiun(73.6///%)sabit

kuzum kıyamam ben sana .. öyle düşünme lütfen yardım eder sen sabırlı olsun dua et hepimiz sizin için bol bol dua ediyoruz bak mubarek cuma günü maneviyat yönündn en kuvvetli gün.. çaresiz kaldıgında tek sıgınagımız rabbimiz sende ona sğın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…