- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.721
Canim kalorisini bilmiyorum ama hafif olsun diye ben tambugday unuyla yapiyorum yagini da zeytinyağı tercih edip az koyuyorum onu da, bazen sadece haslanmis karnabaharin ustune yapiyorum bu besameli firinliyorum cok leziz oluyorBeşamel sosun kalorisini biliyormusjnuz acaba :/ bu arada kesinleşti ben 70 kiloyum :)))
Ben de felaket hırs yaptım canım kızkardeşime söz verdim o memlekete gelince zayıflamiş olarak çıkıcam karşısına..Hirslanalim birbirimizi hırslandıralimmm verelimmmm son kilolari da artikkk
evettt bu ay sonuna inşallhh incecigizzzHirslanalim birbirimizi hırslandıralimmm verelimmmm son kilolari da artikkk
Aynen ben 3 kaşik tambugday unuyla yaptim ve bir tepsi oldu ben iki dilim yesem yarim kasik un anca duser banakalorisini bilmiyorum canım ama miktarına baglı tbai abartmadıkca kullanılabilir
Kendimize hirslanacak seyler bulmaliyiz kiz bende sporu hic birakmamam lazim son 2 kilomu da versem tamamdir küçük yada büyük bütün hedeflerimize ulasicaz insallahBen de felaket hırs yaptım canım kızkardeşime söz verdim o memlekete gelince zayıflamiş olarak çıkıcam karşısına..
Gocam yohsa burdayim benpazartesi görerim onları benbizhep buralardayız daimi müşteri
Ekmek hiç yok.ve sadece sabah akşam :)) maşallah sana ..Menüm..
Sabah: kıymalı yumurta, peynir, bir tk acı sos, dört ceviz, domates, salatalık..
Akşam: pırasalı yeşil mercimekli karatay usulü börek, pazı borani..
Evet canım karatay yapıyorum ben..ilk başladığımda üç öğündü alışınca ikiye düşürdüm..Ekmek hiç yok.ve sadece sabah akşam :)) maşallah sana ..
Evet canım karatay yapıyorum ben..ilk başladığımda üç öğündü alışınca ikiye düşürdüm..Ekmek hiç yok.ve sadece sabah akşam :)) maşallah sana ..
Biz senle.rakibizEvet evet ben suyu 2.5 altina dusurmuyorum hic mart sonu hedefim 69 du hedefe ulasicam herhalde
Oryantel miBugün evde yaptım sporumu yarin da spor salonuna oryantale giderim
Ooo büyük sözzzzBen de felaket hırs yaptım canım kızkardeşime söz verdim o memlekete gelince zayıflamiş olarak çıkıcam karşısına..
Boşver bu ara ellesme ona hiç sakinlessinGocam yohsa burdayim beno varken almiyom pek teli
Pattisle mi yapiliyodu o börek pirasayla miMenüm..
Sabah: kıymalı yumurta, peynir, bir tk acı sos, dört ceviz, domates, salatalık..
Akşam: pırasalı yeşil mercimekli karatay usulü börek, pazı borani..
Ben deOryantel mihiç beceremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?