- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.701
ona da mı el attıınKiz o evdeki karbonatla yapilmiyieczaneden ingiliz karbonati alacan onla yapiliyo diye biliyom ben bende yapmistim bi ara çünkülümmm
Ben neler icmedim kiona da mı el attıın
ne yemek yaptınNapiyiiniz gizlaaacıktım esimi bekliyom
bende kac aydır 5 kilo veremedim pooofffBen neler icmedim ki25 kilo kolay verilmiyo
Yayla corbam varne yemek yaptın
Kiz en zoru 4 5 kiloyu vermek bende 3 kiloyu veremedim kac aydirbende kac aydır 5 kilo veremedim pooofff
Hahh iyi demis utaaannnbugün ofisten bi mühendis abim var diyo ki bahane üretme spor yap evlenceksin sen kimseyle kendini bir tutma diyo hak verdim ve utandım
oo yemeklerde üretiyozzYayla corbam varbide diyet besamel soslu eristeli garnitürlü karnabahar ismi acik uzun oldu ben uydurdum çahtirma ama besameli accik hakiki zeytinyagiyla yaptim ve tambugdayunuyla eriste de fazla yoh icinde
Bek guzel oldu besamel sos herseye yakisiyi zatenoo yemeklerde üretiyozzbende eve gidim corba yapcam bide cacık yiteerr
ama o yemegn tarifinide alcam senden karnabahar cok severim
neyse olsun hırslandım ben bugün isteyince bak 2 günde gitti o bi kiloKiz en zoru 4 5 kiloyu vermek bende 3 kiloyu veremedim kac aydir
cok utandım kııızzz ne dese bi bahane buldm en son kızdıHahh iyi demis utaaannn
sen yaparsnda güzl olmaz mıBek guzel oldu besamel sos herseye yakisiyi zatenvererem sana tarifi heee yeter corba ic guzelcene cacik da sisiriyo doyuruyo zatii
pazartesi görerim onları ben
Beşamel sosun kalorisini biliyormusjnuz acaba :/ bu arada kesinleşti ben 70 kiloyum :)))oo yemeklerde üretiyozzbende eve gidim corba yapcam bide cacık yiteerr
ama o yemegn tarifinide alcam senden karnabahar cok severim
Bek guzel oldu besamel sos herseye yakisiyi zatenvererem sana tarifi heee yeter corba ic guzelcene cacik da sisiriyo doyuruyo zatii
Hirslanalim birbirimizi hırslandıralimmm verelimmmm son kilolari da artikkkneyse olsun hırslandım ben bugün isteyince bak 2 günde gitti o bi kilo
kalorisini bilmiyorum canım ama miktarına baglı tbai abartmadıkca kullanılabilirBeşamel sosun kalorisini biliyormusjnuz acaba :/ bu arada kesinleşti ben 70 kiloyum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?