- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.741
Pirasa yeşil mercimek yoğurt peynir gibi gayet doğal urünlerden yapılıyoPattisle mi yapiliyodu o börek pirasayla mi
Annem patatesle yapiyodu onu ama içinde illaki un oluyor tabi kalorili bizimki seninki sağlıklıPirasa yeşil mercimek yoğurt peynir gibi gayet doğal urünlerden yapılıyobakma adınin börek olduğuna gayet sağlıklı ama..
Dışarda neettinnn gezdin miiiiii yap yap yarın yiceklerine sayTemizlik yapiyordum biyere kacmadim kizlarrSekerPancarii kaptinn iki wc bide birekler kaldi bugun niyeyse isim btmedi ama disarida ciktim ancaak
Kim aliniyomuss kiNiyeyse ben grupta uyari yapinca aliniliyor
Kizz profile koptum hahahahahaahahahahahPirasa yeşil mercimek yoğurt peynir gibi gayet doğal urünlerden yapılıyobakma adınin börek olduğuna gayet sağlıklı ama..
Normalde hergul icilmesi lazimmis o minerali almak icin iste dur ben biha bakiyim nettenaa güzelmiş yarın evdeyim nasılsa yapayım kendime sağol bebekiim haftada 1 2 gün yapsak yeter herhalde dimi
Oyle genelDışarda neettinnn gezdin miiiiii yap yap yarın yiceklerine say
Kim aliniyomuss ki
Ingliz karbonatinida bilim ama normalden de yapan var beybi gecen senede yaptimdi kizz bi daha bakarim ahmet Maranki de yaptirmusti :))Kiz o evdeki karbonatla yapilmiyieczaneden ingiliz karbonati alacan onla yapiliyo diye biliyom ben bende yapmistim bi ara çünkülümmm
Dimik yürüyüş yaptiiikkkOyle genel
Yok kizz eksikler vardi aksami beklemiyim dedm hemde yuruyus icin.
Aman beni ugrastirmauin Yakınlarda eczane yok yaaaIngliz karbonatinida bilim ama normalden de yapan var beybi gecen senede yaptimdi kizz bi daha bakarim ahmet Maranki de yaptirmusti :))
Yok menuDimik yürüyüş yaptiiikkk
Bide bütün gün temizlik oohhh bugün baya kalori Yaktın bide menu görelim
Demek zenginlerde kalan yemekleri ertesi gün yiyomusYok menubezelyeee yidim dunden
Kiz hahahaahahhaahahahah allah seniDemek zenginlerde kalan yemekleri ertesi gün yiyomus
Ayy bende odum koptu kiz ban mi yidim diye gerci hata kodu verdi amma aklima geldi iste poncikten sonraaay siteye bi haller oldu giremedim bi süre cvp vermemedimmmmmm cok korktuuummm
Resmen bizi anlatiyoKizz profile koptum hahahahahaahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?