- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.621
dun aksam cok kotuydum bugun iyiuim cnm sen ne zaman dpktora giduyorsun bakimselam beybiii iyiyim şükür seen nasılsınn
bugun iyiyim cok sukur cnmm sen nasilsinnnn haftaya gidecegim. Doktora ins.munterr nasılsın kuzum gittin mi doktora
Yaa neden oyle oldun hayirdir kafana bir sey mi taktinay tızlar çok stresliyim geçmedi şu stres bende doymuyorum da
bu hafta sandım cinsiyeti de öğrenirsin belki .... sınav sonuçları derslerim başlıcak sonuçlar yüzünden gecikti ... iş stresi eşimle limonlu sebebini bile hatırlamıyorum yanlız
dun aksam cok kotuydum bugun iyiuim cnm sen ne zaman dpktora giduyorsun bakim
bugun iyiyim cok sukur cnmm sen nasilsinnnn haftaya gidecegim. Doktora ins.
Yaa neden oyle oldun hayirdir kafana bir sey mi taktin
16. Hafta ve sonrasinda cinsiyeti belli oluyormus yine de bakalim belki belki olur yanilmiyorsam derya arkmizin 11+5 de belli olmustuu..bu hafta sandım cinsiyeti de öğrenirsin belki .... sınav sonuçları derslerim başlıcak sonuçlar yüzünden gecikti ... iş stresi eşimle limonlu sebebini bile hatırlamıyorum yanlızay daha ne olsun
DÜN AKŞAM NİYE KÖTÜYDÜN
dun aksam cok kotuydum bugun iyiuim cnm sen ne zaman dpktora giduyorsun bakim
bugun iyiyim cok sukur cnmm sen nasilsinnnn haftaya gidecegim. Doktora ins.
Yaa neden oyle oldun hayirdir kafana bir sey mi taktin
bende bu ara o moddayım sürekli su içiyorumay tızlar çok stresliyim geçmedi şu stres bende doymuyorum da
ayyy bizde aynı oluyo kavga ediyoruz sebebini unutuyorum ama hala küsüzbu hafta sandım cinsiyeti de öğrenirsin belki .... sınav sonuçları derslerim başlıcak sonuçlar yüzünden gecikti ... iş stresi eşimle limonlu sebebini bile hatırlamıyorum yanlızay daha ne olsun
az kalmış 3 hafta hemen geçer tabi susam naz yaparsa çok bekleriz16. Hafta ve sonrasinda cinsiyeti belli oluyormus yine de bakalim belki belki olur yanilmiyorsam derya arkmizin 11+5 de belli olmustuu..
Dersleri takma ya olursa olur olmazsa ucunda olum yok akisina birakk ..
Is te rahat olan insnlar yaslaniyor bence bende stresliyim ve cok bunaliyorum bunu kendimize yapmamaliyiz ama elden ne gelir ..
Esinle limojiligi duzelt bak sebebiji bile hatirlamiyorsunherkeste oluyor demek bu tip seyler
kadınlardan korkulur vallaayyy bizde aynı oluyo kavga ediyoruz sebebini unutuyorum ama hala küsüz
Ya ben pek haklı olamıyorum niye öyle oluyokadınlardan korkulur vallabazen patrona derim kadınlardan korkun biz hep haklıyız
su kesmiyor yemin ederim ... hafta sonu hemen gelse de 2 gün yemeden içmeden uyusamDÜN AKŞAM NİYE KÖTÜYDÜN
bende bu ara o moddayım sürekli su içiyorum
ağzın iyi laf yapacakYa ben pek haklı olamıyorum niye öyle oluyohep üste cıkıyo bende ugrasmak istemiyoum ilk zamanlar barışalım diye ugrasırdım artık hiç sallamıyorum mecbur barışıyo
ben hafta sonu gezerim artık ya havalar düzeldisu kesmiyor yemin ederim ... hafta sonu hemen gelse de 2 gün yemeden içmeden uyusam
bende teleofn elinde oldugunda cok kızıyoruumm yaa bnm yanımdayken almasın o telefonu eline hemen surat asıyorum anlıyo zatenağzın iyi laf yapacakyoksa bende haklı olduğumdan değil bizim tartışmamız hep oyun oluyor bende sürekli forumda ya da pc de dizi peşindeyim ama o eline aldımı söylenirim yazık laa erkeklere
BİR SÜRE SONRA İŞLEMİYORben hafta sonu gezerim artık ya havalar düzeldi
bende teleofn elinde oldugunda cok kızıyoruumm yaa bnm yanımdayken almasın o telefonu eline hemen surat asıyorum anlıyo zaten
YENİ TAKTİKLER GEREK diyosunBİR SÜRE SONRA İŞLEMİYORBENİM ÇOK UYKUM VAR VALLA UYUMAK İLE GEÇSİN MIŞIL MIŞIL
CUMARTESİ AKŞAM VAR ÇARŞAMBA PAZAR BOŞYENİ TAKTİKLER GEREK diyosunhafta sonu ders fln yok dimi boşsun
CUMARTESİ AKŞAM VAR ÇARŞAMBA PAZAR BOŞ
akşam bi menü alırız o zamannnBugün tam bir perşembe diyeti yaptım bakalım etki edecek mi sabaha ne olacak heyecanlıyım biraz da açım ama olsun
evet dizi izleyemicem artık ona üzülyorumiyi bari pazar boşmş en azından
akşam bi menü alırız o zamannn
süpersin günlük kalori hesabı yapıyor musunMerhaba kızlar bugün sporumu yaptım 400 kalri yaktım
Yok canım sadece kalori sayısını elli elli arttiriyorum spor aletim biraz yorucu ama gene arttiriyorum günlük kalori hesabı nasıl oluyor canımsüpersin günlük kalori hesabı yapıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?