Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dun aksam cok kotuydum bugun iyiuim cnm sen ne zaman dpktora giduyorsun bakim

bugun iyiyim cok sukur cnmm sen nasilsinnnn haftaya gidecegim. Doktora ins.

Yaa neden oyle oldun hayirdir kafana bir sey mi taktin
bu hafta sandım cinsiyeti de öğrenirsin belki .... sınav sonuçları derslerim başlıcak sonuçlar yüzünden gecikti ... iş stresi eşimle limonlu sebebini bile hatırlamıyorum yanlız ay daha ne olsun

bu hafta sandım cinsiyeti de öğrenirsin belki .... sınav sonuçları derslerim başlıcak sonuçlar yüzünden gecikti ... iş stresi eşimle limonlu sebebini bile hatırlamıyorum yanlız ay daha ne olsun
16. Hafta ve sonrasinda cinsiyeti belli oluyormus yine de bakalim belki belki olur yanilmiyorsam derya arkmizin 11+5 de belli olmustuu..
Dersleri takma ya olursa olur olmazsa ucunda olum yok akisina birakk ..
Is te rahat olan insnlar yaslaniyor bence bende stresliyim ve cok bunaliyorum bunu kendimize yapmamaliyiz ama elden ne gelir ..
Esinle limojiligi duzelt bak sebebiji bile hatirlamiyorsun herkeste oluyor demek bu tip seyler

dun aksam cok kotuydum bugun iyiuim cnm sen ne zaman dpktora giduyorsun bakim

bugun iyiyim cok sukur cnmm sen nasilsinnnn haftaya gidecegim. Doktora ins.

Yaa neden oyle oldun hayirdir kafana bir sey mi taktin
DÜN AKŞAM NİYE KÖTÜYDÜN

ay tızlar çok stresliyim geçmedi şu stres bende doymuyorum da
bende bu ara o moddayım sürekli su içiyorum

ayyy bizde aynı oluyo kavga ediyoruz sebebini unutuyorum ama hala küsüz

az kalmış 3 hafta hemen geçer tabi susam naz yaparsa çok bekleriz biz hep öyle neden oldu unutulur tiriplere devam ama

kadınlardan korkulur valla bazen patrona derim kadınlardan korkun biz hep haklıyız
Ya ben pek haklı olamıyorum niye öyle oluyo hep üste cıkıyo bende ugrasmak istemiyoum ilk zamanlar barışalım diye ugrasırdım artık hiç sallamıyorum mecbur barışıyo

Ya ben pek haklı olamıyorum niye öyle oluyo hep üste cıkıyo bende ugrasmak istemiyoum ilk zamanlar barışalım diye ugrasırdım artık hiç sallamıyorum mecbur barışıyo
ağzın iyi laf yapacak yoksa bende haklı olduğumdan değil bizim tartışmamız hep oyun oluyor bende sürekli forumda ya da pc de dizi peşindeyim ama o eline aldımı söylenirim yazık laa erkeklere

su kesmiyor yemin ederim ... hafta sonu hemen gelse de 2 gün yemeden içmeden uyusam
ben hafta sonu gezerim artık ya havalar düzeldi
ağzın iyi laf yapacak yoksa bende haklı olduğumdan değil bizim tartışmamız hep oyun oluyor bende sürekli forumda ya da pc de dizi peşindeyim ama o eline aldımı söylenirim yazık laa erkeklere
bende teleofn elinde oldugunda cok kızıyoruumm yaa bnm yanımdayken almasın o telefonu eline hemen surat asıyorum anlıyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…