- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.801
Tesekkur ederim,ayni sorun bende de var.tamam canim yazarim.bugun cokkkk fena yedim ama ben.o zaman tamamdırbende 61 le başladım hedefim 54 ama kabızlık sorunum var o yüzden kilo vermem zorlasıyo ben sana kuralları anlataym hemen akşamda bugünkü menünü paylaşmaya başlarsın
Pazartesi gunu de tartiliyoruz degilmi.N nuruze @deniz_74
kızlar hoş geldiniz takıma tekrar..
ben takım kaptanınızım kaptan yardımcılarım
takım içi kurallardan size bahsetmek istiyorum bu takımda oldugunuz sürece bu kurallara da uymak zorundasınız;
Herkes menülere yorum yapıcak benim bilgim oldugu için menü paylaşmayan bi kaç kişi var onun haricinde herkes paylaşıcak ve diğer kişilerin hataları ve begenilen şeyleri söylenicek
3 gün haber vermeden bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılıcak(en az)
Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü protein günü vs. yapıcak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunucak
Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.
Eğer kurallara uyulmazsa en fazla 1 hafta bekler diskalifiye ederim.
aday listesindesiniz ve 3. cuma listeye girebiliyosunuz. Listeye gireceğiniz hafta takip ediyorum ve eğer kacamak varsa o hafta listeye giremiyosunuz bi hafta daha beklemek zorunda kalıyosunuz.
yediklerini telafi etmek için spor yapabilirsin hafif. yada yeşil cay da içebilirsin ama bundan sonraki menülere dikkat ediyoruz abur cubur seviyosak bunları bırakıyoruz ve sağlıklı beslenmeye başlıyoruzTesekkur ederim,ayni sorun bende de var.tamam canim yazarim.bugun cokkkk fena yedim ama ben.
evet pazartesi takım içi tart günü hafta sonu kaçamaklarını engellemek içinPazartesi gunu de tartiliyoruz degilmi.
telefon bozuldu***aday listesi***
Aylnaylm1 (70///%) başlangıç 14mart kilo 73 hedef 65
@zuzuzuzu1234 (69.1///%) başlangıç 16mart kilo 70 hedef 60
CiseNaz (80///%)başlangıç 20mart kilo 80 hedef 70
kızlar bugün saat 5 e kadar bildirimde bulunmazsanız takımdan cıkartılıyosunuz. bilgilerinize,
Hosbulduktekrar hoşgeldin canım peki diyet yapıyo musun eya sporla ilişkin var mı? ve hedef kilon kaç şimdilik 75 diyelim mi?
tm canım baştan haber verseydn keşkem bana bak az daha listeden cıkartıyodumtelefon bozuldu( halada tam iyileşme mis şarjda yazıyorum (((
4 dilim cok snaki onu 3 yapmaya calışalımKilom 69.6 şu anda :)) a bişey vermişim ama çok hareket edemedim bugün sabah 4 dilim ekmek yumurta peynir ve 1 YK tahin pekmez yedim öğlen bir küçücük kase yoğurtlu havuç salatası ciğer sote ve lahana yedim akşam et patlıcan düşünüyorum :)) ama durum yapmadan yiycem
Evet yaa malesef. İnşallah sinavi kazanirsinhoş geldin tatlım :) bende meslekte aday adayıyım smmm sınavlarına giriyorum ... işimiz sürekli oturarak olunca kilo almaya çok daha yatkınız malesef bolcada simitlerimiz var
Aynı benim ilk doğumundan sonrasını anlatmıştım uzulunce sevince her türlü duygusal canın sıkıldıkça yer ve tartıda 84 u görHosbulduk
Spor gecmisim kismen var. 2 yil tenis, 2 yil yuzme yaptim. Hamile kaldim biraktim. Dogum sonrasi 4 yil spor yapmadim. 96 ya ciktim. 2 yil yuruyusle 25 kilo verdim. 2 yil once yine dogum yaptim. Gecen sene 93 kiloydum. Bir yilds 87 indim. 7 ay once fitness a basladim. Haftanin 4 gunu kardio+agirlik calisiyorum. Sabahlari da 1 saat hafif yuruyus yapiyorum. 7 ayda 3 kilo verdim malesef.
Bogazimi tutamiyorum bir türlü. Tek derdim bu. Ben yuksek motivasonla calisiyorum. Neseliyken yerim, uzulunce yerim, canım sıkılınca yerim. Onune gecemiyorum bir turlu.
:)) Ya aslında 4 mı bilmiyorum ekmeğin baş kısmından 4 parmak olctum yedim orası üçgen geliyor ya 2 parmak da olcseydim hiç doymazdimtm canım baştan haber verseydn keşkem bana bak az daha listeden cıkartıyodumkilonu listeye ben yazarım
4 dilim cok snaki onu 3 yapmaya calışalımöğle de cok iyi olmş yalnız cok begendim
anlıyorum canım burda inşallah bununda önüne geçicez kuralları yazdım senide etiketledim ordan okursun. menüleri toplu olarak paylaşıyoruz akşam 7 gibi kaçamak yok ekmekte az yemeye calış 2 hafta deneme süresi ve hergün buraya gelmeye çalışHosbulduk
Spor gecmisim kismen var. 2 yil tenis, 2 yil yuzme yaptim. Hamile kaldim biraktim. Dogum sonrasi 4 yil spor yapmadim. 96 ya ciktim. 2 yil yuruyusle 25 kilo verdim. 2 yil once yine dogum yaptim. Gecen sene 93 kiloydum. Bir yilds 87 indim. 7 ay once fitness a basladim. Haftanin 4 gunu kardio+agirlik calisiyorum. Sabahlari da 1 saat hafif yuruyus yapiyorum. 7 ayda 3 kilo verdim malesef.
Bogazimi tutamiyorum bir türlü. Tek derdim bu. Ben yuksek motivasonla calisiyorum. Neseliyken yerim, uzulunce yerim, canım sıkılınca yerim. Onune gecemiyorum bir turlu.
hay maşallah:)) Ya aslında 4 mı bilmiyorum ekmeğin baş kısmından 4 parmak olctum yedim orası üçgen geliyor ya 2 parmak da olcseydim hiç doymazdim
İnsallah ... Tamam takip edicem.anlıyorum canım burda inşallah bununda önüne geçicez kuralları yazdım senide etiketledim ordan okursun. menüleri toplu olarak paylaşıyoruz akşam 7 gibi kaçamak yok ekmekte az yemeye calış 2 hafta deneme süresi ve hergün buraya gelmeye çalış
kimler geliyo neler yapcaksınakşam misafirim varumarım boğazımı tutablirim
Bu hafta değil :) gelecek hafta da 69 dan aşağı dusmezsem bırakırımhay maşallahsen ekmek yemeyi ne zaman bırakıyosun
halamın kızı gelicek çayın yanına bişiler aldım kahvenin yanına tatlı alırım ama hepimiz aç olcaz pratikte bir makarna yanına barbunya gibi birşeyler yaparım yabancı olmayınca ne olursa kabul görüyor .... ohh valla böyle torun herkes başınakimler geliyo neler yapcaksın
benimde ananiş geliyo hafta sonu börekler fln yaparm ben ona şimdi
takip edip bize katıl yani yorum yap bilmediğin şeyleri sor yada bildiklerini bize anlaatttT
İnsallah ... Tamam takip edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?