Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o zaman tamamdır bende 61 le başladım hedefim 54 ama kabızlık sorunum var o yüzden kilo vermem zorlasıyo ben sana kuralları anlataym hemen akşamda bugünkü menünü paylaşmaya başlarsın
Tesekkur ederim,ayni sorun bende de var.tamam canim yazarim.bugun cokkkk fena yedim ama ben.

Pazartesi gunu de tartiliyoruz degilmi.

Tesekkur ederim,ayni sorun bende de var.tamam canim yazarim.bugun cokkkk fena yedim ama ben.
yediklerini telafi etmek için spor yapabilirsin hafif. yada yeşil cay da içebilirsin ama bundan sonraki menülere dikkat ediyoruz abur cubur seviyosak bunları bırakıyoruz ve sağlıklı beslenmeye başlıyoruz
Pazartesi gunu de tartiliyoruz degilmi.
evet pazartesi takım içi tart günü hafta sonu kaçamaklarını engellemek için

***aday listesi***
Aylnaylm1 (70///%) başlangıç 14mart kilo 73 hedef 65
@
zuzuzuzu1234 (69.1///%) başlangıç 16mart kilo 70 hedef 60
CiseNaz (80///%)başlangıç 20mart kilo 80 hedef 70

kızlar bugün saat 5 e kadar bildirimde bulunmazsanız takımdan cıkartılıyosunuz. bilgilerinize,

CiseNaz Aylnaylm1 takıma ugramıyosunuz neden ??

telefon bozuldu ( halada tam iyileşme mis şarjda yazıyorum ((( telefon kapanınca açılması için kaç saat geçmesi gerekti bataryadan galiba sorun ((

Kilom 69.6 şu anda :)) a bişey vermişim ama çok hareket edemedim bugün sabah 4 dilim ekmek yumurta peynir ve 1 YK tahin pekmez yedim öğlen bir küçücük kase yoğurtlu havuç salatası ciğer sote ve lahana yedim akşam et patlıcan düşünüyorum :)) ama durum yapmadan yiycem

tekrar hoşgeldin canım peki diyet yapıyo musun eya sporla ilişkin var mı? ve hedef kilon kaç şimdilik 75 diyelim mi?
Hosbulduk
Spor gecmisim kismen var. 2 yil tenis, 2 yil yuzme yaptim. Hamile kaldim biraktim. Dogum sonrasi 4 yil spor yapmadim. 96 ya ciktim. 2 yil yuruyusle 25 kilo verdim. 2 yil once yine dogum yaptim. Gecen sene 93 kiloydum. Bir yilds 87 indim. 7 ay once fitness a basladim. Haftanin 4 gunu kardio+agirlik calisiyorum. Sabahlari da 1 saat hafif yuruyus yapiyorum. 7 ayda 3 kilo verdim malesef.
Bogazimi tutamiyorum bir türlü. Tek derdim bu. Ben yuksek motivasonla calisiyorum. Neseliyken yerim, uzulunce yerim, canım sıkılınca yerim. Onune gecemiyorum bir turlu.

telefon bozuldu ( halada tam iyileşme mis şarjda yazıyorum (((
tm canım baştan haber verseydn keşkem bana bak az daha listeden cıkartıyodum kilonu listeye ben yazarım
4 dilim cok snaki onu 3 yapmaya calışalım öğle de cok iyi olmş yalnız cok begendim

Aynı benim ilk doğumundan sonrasını anlatmıştım uzulunce sevince her türlü duygusal canın sıkıldıkça yer ve tartıda 84 u gör (((

tm canım baştan haber verseydn keşkem bana bak az daha listeden cıkartıyodum kilonu listeye ben yazarım

4 dilim cok snaki onu 3 yapmaya calışalım öğle de cok iyi olmş yalnız cok begendim
:)) Ya aslında 4 mı bilmiyorum ekmeğin baş kısmından 4 parmak olctum yedim orası üçgen geliyor ya 2 parmak da olcseydim hiç doymazdim

anlıyorum canım burda inşallah bununda önüne geçicez kuralları yazdım senide etiketledim ordan okursun. menüleri toplu olarak paylaşıyoruz akşam 7 gibi kaçamak yok ekmekte az yemeye calış 2 hafta deneme süresi ve hergün buraya gelmeye çalış

kimler geliyo neler yapcaksın
benimde ananiş geliyo hafta sonu börekler fln yaparm ben ona şimdi
halamın kızı gelicek çayın yanına bişiler aldım kahvenin yanına tatlı alırım ama hepimiz aç olcaz pratikte bir makarna yanına barbunya gibi birşeyler yaparım yabancı olmayınca ne olursa kabul görüyor .... ohh valla böyle torun herkes başına benim nenelerim vefat etti keşke onlarda olsaydı bende onlara yapaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…