Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kullanışlı canım ..benim yatak odamın balkonunda mütahit o şekilde ayarlamış kışın zor oluyor balkon çok soğuk olduğu için başka bir sıkıntım yok kilimde açıyorum derli toplu duruyor

İnsallah canim
Sen sadece bu egzersizlerle haftada 0.5kg verirsin.yarin ben de basliyorum egzersize.leslie,mekik ve yuruyus
Leslie çok iyiymiş ben duymustum canım çıkamadığı n zamanlar oedan yaparsın başladığımda 70 idi bı buçuk hafta oldu şimdi 68.700 gördüm çok mutlu olsum yaza kadar 60 dussem yeter bana valla

kullanışlı canım ..benim yatak odamın balkonunda mütahit o şekilde ayarlamış kışın zor oluyor balkon çok soğuk olduğu için başka bir sıkıntım yok kilimde açıyorum derli toplu duruyor
Memnunsan iyi canim.bizim mutfak balkonuna olabilirmis,ama cok buyuk degil,e birde yazin surekli acik olacak.sen soyleyince bir cesaret geldi,aksama bir sorayim esime balkon konusunu ben

Leslie çok iyiymiş ben duymustum canım çıkamadığı n zamanlar oedan yaparsın başladığımda 70 idi bı buçuk hafta oldu şimdi 68.700 gördüm çok mutlu olsum yaza kadar 60 dussem yeter bana valla
Tebrikler canim,dusersin tabi,havalar isininca biraz daha kolay kilo veririz diye umit ediyorum
Aynen yarin sabah basliyacagim canim

Sen şu içelim deyince iki bardağı hoplettim
Ohhhh afiyet olsun canim,ben de yarim lt ictim

1 sürahi bitti ikinci sürhim bitmek üzeri hadi içelim
ben bir kupa daha iceyim hemen

Ben kapattırdım cam var büyük pencere düşün pvc ... yağmur suyu almasın diye ... iç iç

Günaydın kızlar kendimi tutamadım tartildim 68.70 gördum o kadar mutlu oldum ki
canııım cok sevindiiimmm cumaya bakalım ne kadar gitmiş olcakkk
kuran okutcam evimde akslilik olmazsa sülale gelecek
ayyy iyisine kötüsüne nisbet diyosun ::
kiz zayif olsam varya neler alir giyerim neler dombikim ya olacak mi olmayacak mi bilmiyorum hamile elbiseleri jilleri bende alavagim ins cok heves ediyorum cok cici oluyorlarr suslencem puslencemmm
sen hamilesin dombikte olsan giy içinden ne geçiyosa öyle yap
Hadi su icelim kizlar
daha 1 bardak içtim sabahtn beri
Rutin kontrol. İnsulin tiroid vs
iğneden korkmasam bende yaptırcm

BENDE HASTAYDIM TOPARLIYORUM .. İŞTAHIM HASTA OLDUĞUMDAN KAPALI REGLİDE OLDUM İŞTAH KAPALI KALIRSA MUHTEŞEM OLACK 72,90 Ü GÖRDÜM BUGÜN
ooo 72.9 bu sabah bende gordum bana arti olarak sana eksi cok tebrikler. Istahsizlikta kotu ya istahin plsun da cok olmasin agzinin tadi olsun kuzuuu

doktora agrı kesici yazdırdın mı bebekimm sen böyle agrılar için olsun elinin altında
Yazdi canim ama ilac kullanmak istemimmm

ooo 72.9 bu sabah bende gordum bana arti olarak sana eksi cok tebrikler. Istahsizlikta kotu ya istahin plsun da cok olmasin agzinin tadi olsun kuzuuu

başın agrıyosa kullan kuzum cekilmez öle agrılar

gelir o tatlı iştah tekrardan 2 gün daha kapalı kalsın yeter susam büyüyor annesi o +lar onun senin değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…