- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.381
Rutin kontrol. İnsulin tiroid vssite hata vermiştir cnm yoksa konusmaz olur muyuz
ne için test kötü bişey değildir inşallah
Ooohhh masallah. Darisi basimaAy evet birden 400 gr gitti gece 12ye kadarda bol bol.su içtim sabahta regli olma belirtisi geldi regli bitincede 400 gr gitse 71leri görcem cok mutluyum çok
İnsallah canimKesinlikle canım bak ben shaablari plates yapıyorum aksmaalri da spor 350 400 kalori yakiyorum e diyet de var şimdi inşallah güzel sonuçlar alınır
kullanışlı canım ..benim yatak odamın balkonunda mütahit o şekilde ayarlamış kışın zor oluyor balkon çok soğuk olduğu için başka bir sıkıntım yok kilimde açıyorum derli toplu duruyorAynen hem uzuldum hem de sinir oldum,daha yeni yikatmistim birde.
Balkonda nasil kullanisli oluyormu canim,bizde mutfak ve banyo biraz kucuk oldugu icin balkona koymayi dusunduk ama yazin balkonu kullanmamizi etkilermi diye vaz gectim.mutfak balkonu nu kapatmayi dusunuyoruz ama yazin toz vsbilemedim.
Leslie çok iyiymiş ben duymustum canım çıkamadığı n zamanlar oedan yaparsın başladığımda 70 idi bı buçuk hafta oldu şimdi 68.700 gördüm çok mutlu olsum yaza kadar 60 dussem yeter bana vallaİnsallah canim
Sen sadece bu egzersizlerle haftada 0.5kg verirsin.yarin ben de basliyorum egzersize.leslie,mekik ve yuruyus
Sen şu içelim deyince iki bardağı hoplettimHadi su icelim kizlar
1 sürahi bitti ikinci sürhim bitmek üzeri hadi içelimHadi su icelim kizlar
Memnunsan iyi canim.bizim mutfak balkonuna olabilirmis,ama cok buyuk degil,e birde yazin surekli acik olacak.sen soyleyince bir cesaret geldi,aksama bir sorayim esime balkon konusunu benkullanışlı canım ..benim yatak odamın balkonunda mütahit o şekilde ayarlamış kışın zor oluyor balkon çok soğuk olduğu için başka bir sıkıntım yok kilimde açıyorum derli toplu duruyor
Tebrikler canim,dusersin tabi,havalar isininca biraz daha kolay kilo veririz diye umit ediyorumLeslie çok iyiymiş ben duymustum canım çıkamadığı n zamanlar oedan yaparsın başladığımda 70 idi bı buçuk hafta oldu şimdi 68.700 gördüm çok mutlu olsum yaza kadar 60 dussem yeter bana valla
Ohhhh afiyet olsun canim,benSen şu içelim deyince iki bardağı hoplettim
1 sürahi bitti ikinci sürhim bitmek üzeri hadi içelim
Ben kapattırdım cam var büyük pencere düşün pvc ... yağmur suyu almasın diye ... iç içMemnunsan iyi canim.bizim mutfak balkonuna olabilirmis,ama cok buyuk degil,e birde yazin surekli acik olacak.sen soyleyince bir cesaret geldi,aksama bir sorayim esime balkon konusunu ben
Tebrikler canim,dusersin tabi,havalar isininca biraz daha kolay kilo veririz diye umit ediyorum
Aynen yarin sabah basliyacagim canim
Ohhhh afiyet olsun canim,bende yarim lt ictim
ben bir kupa daha iceyim hemen
Kuzummm iyi olmaya calisiyorum basim kazan gibiii sen nasilsin nasil gidiyor istahlarinnnmunter tatlım nasılsın
canııım cok sevindiiimmmGünaydın kızlar kendimi tutamadım tartildim 68.70 gördum o kadar mutlu oldum ki
ayyy iyisine kötüsüne nisbet diyosun :kuran okutcam evimde akslilik olmazsa sülale gelecek
sen hamilesin dombikte olsan giy içinden ne geçiyosa öyle yapkiz zayif olsam varya neler alir giyerim neler dombikim ya olacak mi olmayacak mi bilmiyorum hamile elbiseleri jilleri bende alavagim ins cok heves ediyorum cok cici oluyorlarr suslencem puslencemmm
daha 1 bardak içtim sabahtn beriHadi su icelim kizlar
iğneden korkmasam bende yaptırcmRutin kontrol. İnsulin tiroid vs
BENDE HASTAYDIM TOPARLIYORUM .. İŞTAHIM HASTA OLDUĞUMDAN KAPALI REGLİDE OLDUM İŞTAH KAPALI KALIRSA MUHTEŞEM OLACK 72,90 Ü GÖRDÜM BUGÜNKuzummm iyi olmaya calisiyorum basim kazan gibiii sen nasilsin nasil gidiyor istahlarinnn
doktora agrı kesici yazdırdın mı bebekimm sen böyle agrılar için olsun elinin altındaKuzummm iyi olmaya calisiyorum basim kazan gibiii sen nasilsin nasil gidiyor istahlarinnn
ooo 72.9 bu sabah bende gordumBENDE HASTAYDIM TOPARLIYORUM .. İŞTAHIM HASTA OLDUĞUMDAN KAPALI REGLİDE OLDUM İŞTAH KAPALI KALIRSA MUHTEŞEM OLACK 72,90 Ü GÖRDÜM BUGÜN
Yazdi canim ama ilac kullanmak istemimmmdoktora agrı kesici yazdırdın mı bebekimm sen böyle agrılar için olsun elinin altında
başın agrıyosa kullan kuzum cekilmez öle agrılarooo 72.9 bu sabah bende gordumbana arti olarak sana eksi cok tebrikler. Istahsizlikta kotu ya istahin plsun da cok olmasin agzinin tadi olsun kuzuuu
Yazdi canim ama ilac kullanmak istemimmm
başın agrıyosa kullan kuzum cekilmez öle agrılar
gelir o tatlı iştah tekrardanooo 72.9 bu sabah bende gordumbana arti olarak sana eksi cok tebrikler. Istahsizlikta kotu ya istahin plsun da cok olmasin agzinin tadi olsun kuzuuu
Yazdi canim ama ilac kullanmak istemimmm
yarın gidiyorum kuzum cildiyeye bide dişçiye diğerlerine sonra artıksen natin doktor islerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?