- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.361
rica ederim bak akşam çok acıkıyorsan nesfit al kendine süte yersin içne de biraz tarçın at sevdiğim meyve doğra 3 yemek kaşığınan fazla yeme tabi ya da bir kup sadece nescafe ile kraker gibi ye tosttan daha iyi daha hafif olur en fzla 150 kalori olurÖyle yarım ekemk yemedim yani yarının da yarımı idi ama tavsiyen için çok sağol :)
Allah kabul etsin canim.kuran okutcam evimde akslilik olmazsa sülale gelecek
Tamam canım çok sağol tostu öğün olarak yedim ben ama tavsiyen çok mantıklı çok sağol :)rica ederim bak akşam çok acıkıyorsan nesfit al kendine süte yersin içne de biraz tarçın at sevdiğim meyve doğra 3 yemek kaşığınan fazla yeme tabi ya da bir kup sadece nescafe ile kraker gibi ye tosttan daha iyi daha hafif olur en fzla 150 kalori olur
Geçmiş olsun canım sabahalro yürüyüşe çıkmak kadar güzel bir şey yok mis gibi havada ben evde yapıyorum ama dışarda ki havası gibi olmuyorBenim yuruyuus bu sabahta kaldiyaz gelmeden cikarim insallah saka bi yana,dun camasir makinasi vanadan su kacirmis koca hali yariya kadar islanmis,haliciyi bekliyorum yoksa imkani yok bu havada kurumaz.
Amin inşallah cumaya kadar 67. 800 falan görürüm ya sizin ne kadar azalma olduGunaydin kizlar
Ne guzel bu gun herkes eksilerde,cumaya dahada guzel sonuclar aliriz insallah
tebrik ederim tatlımGünaydın kızlar kendimi tutamadım tartildim 68.70 gördum o kadar mutlu oldum ki
Kesinlikle canim disarida temiz havada yurumeyi ben de cok seviyorum ,bir de sabahlarida musaitim,7,30da .ama ,hep bir bahane.daha once eski evimde ev de leslie yapiyordum ama burda kv ile ayni binadayiz,bahaneye bakGeçmiş olsun canım sabahalro yürüyüşe çıkmak kadar güzel bir şey yok mis gibi havada ben evde yapıyorum ama dışarda ki havası gibi olmuyor
Sagol o lcanim,insallah kurur,uzuldum bende.Geçmiş olsun canım sabahalro yürüyüşe çıkmak kadar güzel bir şey yok mis gibi havada ben evde yapıyorum ama dışarda ki havası gibi olmuyor
diyetisyen bana öğün olarak veriyordu nesfitiTam
Tamam canım çok sağol tostu öğün olarak yedim ben ama tavsiyen çok mantıklı çok sağol :)
ama ne güzel amaaaaa yazlık al ince ince hamiş tshirtleri hamile taytları al uzun elbiseler al boydan
su an kendi hayallerimi sana yaptırtıyorumhamile jilesi giycem ben kesinlikle
Kurur kurur inşallahSagol o lcanim,insallah kurur,uzuldum bende.
bu süprizleri sevmem benim makinem balkonda çamaşır balkonu diyorum oraya ... kolay gelsinBenim yuruyuus bu sabahta kaldiyaz gelmeden cikarim insallah saka bi yana,dun camasir makinasi vanadan su kacirmis koca hali yariya kadar islanmis,haliciyi bekliyorum yoksa imkani yok bu havada kurumaz.
İnsallah canim,ben dun cok guzel sonuc aldim ama bu sabah tartilmadim.cuma 64.5 ti dun 62.3 ama cok fazla odem yapmisti vucudum.resmen midem burnumdaydi.simdi daha iyi.bakalim yarin tartilirim bende .Amin inşallah cumaya kadar 67. 800 falan görürüm ya sizin ne kadar azalma oldu
Aynen hem uzuldum hem de sinir oldum,daha yeni yikatmistim birde.bu süprizleri sevmem benim makinem balkonda çamaşır balkonu diyorum oraya ... kolay gelsin
Ankadim stres yapman çok doğal ama esin birşey denedikten sonra bosveeKesinlikle canim disarida temiz havada yurumeyi ben de cok seviyorum ,bir de sabahlarida musaitim,7,30da .ama ,hep bir bahane.daha once eski evimde ev de leslie yapiyordum ama burda kv ile ayni binadayiz,bahaneye baksurekli ugrar gun icinde.bu yuzden 45 dk zaman ayiramiyorum,stres yapiyorum.
Esim birsey demez de,tam motive oluyorsun,eee bir sure sonra terliyorsun ara vermemek lazim diye kaliyor.artik havalar isinmaya basladi,ya leslie ya yuruyus sabah erkenden yapacagim.sadece diyetle olmuyor.egzersiz sart.Ankadim stres yapman çok doğal ama esin birşey denedikten sonra bosvee
Kesinlikle canım bak ben shaablari plates yapıyorum aksmaalri da spor 350 400 kalori yakiyorum e diyet de var şimdi inşallah güzel sonuçlar alınırEsim birsey demez de,tam motive oluyorsun,eee bir sure sonra terliyorsun ara vermemek lazim diye kaliyor.artik havalar isinmaya basladi,ya leslie ya yuruyus sabah erkenden yapacagim.sadece diyetle olmuyor.egzersiz sart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?