Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Öyle yarım ekemk yemedim yani yarının da yarımı idi ama tavsiyen için çok sağol :)
rica ederim bak akşam çok acıkıyorsan nesfit al kendine süte yersin içne de biraz tarçın at sevdiğim meyve doğra 3 yemek kaşığınan fazla yeme tabi ya da bir kup sadece nescafe ile kraker gibi ye tosttan daha iyi daha hafif olur en fzla 150 kalori olur

Tam
Tamam canım çok sağol tostu öğün olarak yedim ben ama tavsiyen çok mantıklı çok sağol :)

Benim yuruyuus bu sabahta kaldiyaz gelmeden cikarim insallahsaka bi yana,dun camasir makinasi vanadan su kacirmis koca hali yariya kadar islanmis,haliciyi bekliyorum yoksa imkani yok bu havada kurumaz.

Benim yuruyuus bu sabahta kaldiyaz gelmeden cikarim insallahsaka bi yana,dun camasir makinasi vanadan su kacirmis koca hali yariya kadar islanmis,haliciyi bekliyorum yoksa imkani yok bu havada kurumaz.
Geçmiş olsun canım sabahalro yürüyüşe çıkmak kadar güzel bir şey yok mis gibi havada ben evde yapıyorum ama dışarda ki havası gibi olmuyor

Geçmiş olsun canım sabahalro yürüyüşe çıkmak kadar güzel bir şey yok mis gibi havada ben evde yapıyorum ama dışarda ki havası gibi olmuyor
Kesinlikle canim disarida temiz havada yurumeyi ben de cok seviyorum ,bir de sabahlarida musaitim,7,30da .ama ,hep bir bahane.daha once eski evimde ev de leslie yapiyordum ama burda kv ile ayni binadayiz,bahaneye baksurekli ugrar gun icinde.bu yuzden 45 dk zaman ayiramiyorum,stres yapiyorum.

ama ne güzel amaaaaa yazlık al ince ince hamiş tshirtleri hamile taytları al uzun elbiseler al boydan
su an kendi hayallerimi sana yaptırtıyorum hamile jilesi giycem ben kesinlikle
kiz zayif olsam varya neler alir giyerim neler dombikim ya olacak mi olmayacak mi bilmiyorum hamile elbiseleri jilleri bende alavagim ins cok heves ediyorum cok cici oluyorlarr suslencem puslencemmm

bu süprizleri sevmem benim makinem balkonda çamaşır balkonu diyorum oraya ... kolay gelsin

Amin inşallah cumaya kadar 67. 800 falan görürüm ya sizin ne kadar azalma oldu
İnsallah canim,ben dun cok guzel sonuc aldim ama bu sabah tartilmadim.cuma 64.5 ti dun 62.3 ama cok fazla odem yapmisti vucudum.resmen midem burnumdaydi.simdi daha iyi.bakalim yarin tartilirim bende .

bu süprizleri sevmem benim makinem balkonda çamaşır balkonu diyorum oraya ... kolay gelsin
Aynen hem uzuldum hem de sinir oldum,daha yeni yikatmistim birde.
Balkonda nasil kullanisli oluyormu canim,bizde mutfak ve banyo biraz kucuk oldugu icin balkona koymayi dusunduk ama yazin balkonu kullanmamizi etkilermi diye vaz gectim.mutfak balkonu nu kapatmayi dusunuyoruz ama yazin toz vsbilemedim.

Ankadim stres yapman çok doğal ama esin birşey denedikten sonra bosvee

Ankadim stres yapman çok doğal ama esin birşey denedikten sonra bosvee
Esim birsey demez de,tam motive oluyorsun,eee bir sure sonra terliyorsun ara vermemek lazim diye kaliyor.artik havalar isinmaya basladi,ya leslie ya yuruyus sabah erkenden yapacagim.sadece diyetle olmuyor.egzersiz sart.

Esim birsey demez de,tam motive oluyorsun,eee bir sure sonra terliyorsun ara vermemek lazim diye kaliyor.artik havalar isinmaya basladi,ya leslie ya yuruyus sabah erkenden yapacagim.sadece diyetle olmuyor.egzersiz sart.
Kesinlikle canım bak ben shaablari plates yapıyorum aksmaalri da spor 350 400 kalori yakiyorum e diyet de var şimdi inşallah güzel sonuçlar alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…