- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.341
Kendim yapmadim hazir.
Bu arada dun benim mesajımdan sonra gonderilen hic bir mesaji gormedim. Hatta sadirdim niye kimse bir sey yazmamis diye. Gece yatmadan once de baktim. Enteresan.
site hata vermiştir cnm yoksa konusmaz olur muyuzBugun kan tahlili yaptiricam donuste cok ac oluyorum inşallah saldirmam sofraya.:)
günaydın canıımmmm 72lerre düştün demek sonundaGünaydın kızlar nasılsınız bugün 72.90 ı gördüm çok mutluyum
Ay evet birden 400 gr gitti gece 12ye kadarda bol bol.su içtim sabahta regli olma belirtisi geldi regli bitincede 400 gr gitse 71leri görcem cok mutluyum çokgünaydın canıımmmm 72lerre düştün demek sonunda
sonra gelsin 60lı rakamlarAy evet birden 400 gr gitti gece 12ye kadarda bol bol.su içtim sabahta regli olma belirtisi geldi regli bitincede 400 gr gitse 71leri görcem cok mutluyum çok
evet 8 nisana kadar 1,5 kilo vermeyi çok isterim herkes benim tombik gördü bakalım fark eden olacak mısonra gelsin 60lı rakamlar
günaydın kızlaarrrr
Günaydın herkese
gunaydin canlarGünaydın kızlar nasılsınız bugün 72.90 ı gördüm çok mutluyum
8 NİSANDA NE VAR Kİİİİevet 8 nisana kadar 1,5 kilo vermeyi çok isterim herkes benim tombik gördü bakalım fark eden olacak mı
GÜNAYDIN BEYBİİİ SENDE BU HAFTA MAŞALLAH YANİgunaydin canlar
tebrik ederim nuffiun bende -300 çıktım sabite kaldı 400 gr sonra gelsin eksiler
Gobegim cikikti simdi daha xikik sankiBencede yeter senin çene düştü
Çıktı mı göbegiiinn
Hemen bana at suçu hemmeennn
ama ne güzel amaaaaa yazlık al ince ince hamiş tshirtleri hamile taytları al uzun elbiseler al boydanGobegim cikikti simdi daha xikik sankiaha boyle kiyafetlerim dar geliyor alisveris yapmam lazim
bende sabitte kaldım bir hafta sonra -100 gr gitti sonr birden 400 gr gittigunaydin canlar
tebrik ederim nuffiun bende -300 çıktım sabite kaldı 400 gr sonra gelsin eksiler
Öyle yarım ekemk yemedim yani yarının da yarımı idi ama tavsiyen için çok sağol :)Şakacı seni ... kuzum unonun ekmekleri satılıyor kepekli cavdar tam buğday onlardan alsana kendine sınırını korursun hiç olmazsa
kuran okutcam evimde akslilik olmazsa sülale gelecek8 NİSANDA NE VAR Kİİİİ
GÜNAYDIN BEYBİİİ SENDE BU HAFTA MAŞALLAH YANİ
Allah kabul etsin canımkuran okutcam evimde akslilik olmazsa sülale gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?