- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.421
yavasta olsa veriyosujnnn yerinde saymaktan iyidirKIZLAR 6 ŞUBATTA DİYETE BAŞLAMIŞIM BAŞLANGIÇ KİLOM 76,90 BUGÜN 72,90 YAKLAŞIK 54 GÜNDE 4 KİLO VERMİŞİM ORTALAMA AYDA 2 KİLO VERMİŞİM ÇOK YAVAŞ GİDİYORUM
az olsun kalıcı olsun :)KIZLAR 6 ŞUBATTA DİYETE BAŞLAMIŞIM BAŞLANGIÇ KİLOM 76,90 BUGÜN 72,90 YAKLAŞIK 54 GÜNDE 4 KİLO VERMİŞİM ORTALAMA AYDA 2 KİLO VERMİŞİM ÇOK YAVAŞ GİDİYORUM
kız ama belli yani ben takıntı ettiimden değil dogustan varmış zaten bebkken falan da varmış Annem dedi bunca zaman gitmedim bakalım artık ne zaman gidersem soylerim size deahahah fazla merak iyi değil derler ama bi git bakim ebnde merak ettim şimdi
dimik ki zarar vermiyo gidip iş cıkarma basına hastane hakkını başka bişeyde kullanq
kız ama belli yani ben takıntı ettiimden değil dogustan varmış zaten bebkken falan da varmış Annem dedi bunca zaman gitmedim bakalım artık ne zaman gidersem soylerim size de
simdilik baska da biseyim yok çok sukur turp gibiyim gitmem belkide amann bunca zaman gitmemiştimdimik ki zarar vermiyo gidip iş cıkarma basına hastane hakkını başka bişeyde kullan
BEN YARN SÜRÜNCEM HASTANE KÖŞELERİNDEEE KİM BİLİR KAÇ İĞNE GİRCEK CIKCAK KOLCAGIZLARIMAsimdilik baska da biseyim yok çok sukur turp gibiyim gitmem belkide amann bunca zaman gitmemiştim
cumadan sonra gelsin o zaman oyle diyemgelir o tatlı iştah tekrardan2 gün daha kapalı kalsın yeter susam büyüyor annesi o +lar onun senin değil
iki gubdur evde ne yapinnn bakemyarın gidiyorum kuzum cildiyeye bide dişçiye diğerlerine sonra artık
aynen baaim catliyordu cok skildimmm gun hitmek bilmedizaman geçmiyor bugün çokkk sıkıldımm
Koz guĺdurdun benigit kuzum benimde gitmem lazim da kalıyor hep kaburgamin biri daha yuksek duruyor uzandigimda. sadece gorunus olarak niye oyle merak ettigimden gidicem başka bi siktisi agrisi durusumda falan bi bozukluk yok dogustan oyleymis zaten bebekkende varmış aynı görüntü kiloluyken belli değildi unutmusumzayiflayinca aklima takıldı bi gidicem bakalim
ooo kuzum 4 kiloyu azimsama cok gizel kalici olacak gor bak ayni azimle devam bende cok yavas veriyprdum ama yavas verince yavas alirsin o guzel oluyor kacamaklar hemen yansimaz tartiya mutlu ol yani kuzummmmmmKIZLAR 6 ŞUBATTA DİYETE BAŞLAMIŞIM BAŞLANGIÇ KİLOM 76,90 BUGÜN 72,90 YAKLAŞIK 54 GÜNDE 4 KİLO VERMİŞİM ORTALAMA AYDA 2 KİLO VERMİŞİM ÇOK YAVAŞ GİDİYORUM
Gecmedi canim yaaa maalesef havalardan mi etkileniyorum nedir anlamadim sen nasilsin yavrun nasilmunter naptin kuzum ağrın gectimi
Ne evi kız calisiyom bencumadan sonra gelsin o zaman oyle diyem
susamimmis buyuyooooo
iki gubdur evde ne yapinnn bakem
aynen baaim catliyordu cok skildimmm gun hitmek bilmedi
Koz guĺdurdun benibir seyin yoktur is arama
Döner ekmek nasıl 2 dilime denk geliyo kız daha fazla olmuyo mu oo akşam yine az olmuş kesin acikirsin bn diyimSabah
1 kase nesfit
Ara
2 domates/ hayıt otuna başladım
Öğlen
Döner ekmek 2 dilime denk geliyor/ 1 elma
Ara
1 kahve
Akşam
Domates peynir
Ara
Acıkırsam 1kase nesfit ya da 1 bardak süt içerim bildiğiniz gibi yarıma kadar uyanık kalıyorum
Pita ekmeği yarısını çıkardım yemedim ortalama 2 ekmeğe denk gelir .... sanmıyorum çünkü sancim var yemek aklıma gelmez ders dinlerken bol bol su içiyorum doluyor midem dün birşey yemedim meselaDöner ekmek nasıl 2 dilime denk geliyo kız daha fazla olmuyo mu oo akşam yine az olmuş kesin acikirsin bn diyim
Meyve alsana önüne kuzum elma falan iyi olur hem az da yemissin zatemPita ekmeği yarısını çıkardım yemedim ortalama 2 ekmeğe denk gelir .... sanmıyorum çünkü sancim var yemek aklıma gelmez ders dinlerken bol bol su içiyorum doluyor midem dün birşey yemedim mesela
Kumpir çok kalorili mi acaba mayonez ketcapsiz zararsız gibi geliyo bana ama dengelemissin galiba kuzum28 mart 2017 menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
Oglen
Kumpir ton balikli yarisini yedim
Aksam yemiycem ogleni 4 gibiydi yedigimde hala acikmadim.
Su 3 litre
1 saat yuruyus yaptim bgun
Tebrikler canım,en ideal şekilde vermişsin.daha iyisi can sağlığı.dusunsene bu kiloyu vermek için tam yirmi sekiz bin kalori yakmış son dilek olayKIZLAR 6 ŞUBATTA DİYETE BAŞLAMIŞIM BAŞLANGIÇ KİLOM 76,90 BUGÜN 72,90 YAKLAŞIK 54 GÜNDE 4 KİLO VERMİŞİM ORTALAMA AYDA 2 KİLO VERMİŞİM ÇOK YAVAŞ GİDİYORUM
Ben bugün astım canım,üç lt olducanııım cok sevindiiimmmcumaya bakalım ne kadar gitmiş olcakkk
ayyy iyisine kötüsüne nisbet diyosun ::
sen hamilesin dombikte olsan giy içinden ne geçiyosa öyle yap
daha 1 bardak içtim sabahtn beri
iğneden korkmasam bende yaptırcm
Geçmiş olsun canımSabah 2 dilim ekmek 2 yumurta daha yiyemicdm oğlum alerji oldu öğlen dünden kalan ymk 1 tbk akşam fasulye 2 tbk ve yarım kase pilav ayran
Sakız attım ağzıma tokluk var şimdilik acıkırsam alırımMeyve alsana önüne kuzum elma falan iyi olur hem az da yemissin zatem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?