Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

q

kız ama belli yani ben takıntı ettiimden değil dogustan varmış zaten bebkken falan da varmış Annem dedi bunca zaman gitmedim bakalım artık ne zaman gidersem soylerim size de
dimik ki zarar vermiyo gidip iş cıkarma basına hastane hakkını başka bişeyde kullan

gelir o tatlı iştah tekrardan 2 gün daha kapalı kalsın yeter susam büyüyor annesi o +lar onun senin değil
cumadan sonra gelsin o zaman oyle diyem
susamimmis buyuyooooo

yarın gidiyorum kuzum cildiyeye bide dişçiye diğerlerine sonra artık
iki gubdur evde ne yapinnn bakem

zaman geçmiyor bugün çokkk sıkıldımm
aynen baaim catliyordu cok skildimmm gun hitmek bilmedi

Koz guĺdurdun beni bir seyin yoktur is arama

KIZLAR 6 ŞUBATTA DİYETE BAŞLAMIŞIM BAŞLANGIÇ KİLOM 76,90 BUGÜN 72,90 YAKLAŞIK 54 GÜNDE 4 KİLO VERMİŞİM ORTALAMA AYDA 2 KİLO VERMİŞİM ÇOK YAVAŞ GİDİYORUM
ooo kuzum 4 kiloyu azimsama cok gizel kalici olacak gor bak ayni azimle devam bende cok yavas veriyprdum ama yavas verince yavas alirsin o guzel oluyor kacamaklar hemen yansimaz tartiya mutlu ol yani kuzummmmmm

munter naptin kuzum ağrın gectimi
Gecmedi canim yaaa maalesef havalardan mi etkileniyorum nedir anlamadim sen nasilsin yavrun nasil

Sabah
1 kase nesfit
Ara
2 domates/ hayıt otuna başladım
Öğlen
Döner ekmek 2 dilime denk geliyor/ 1 elma
Ara
1 kahve
Akşam
Domates peynir
Ara
Acıkırsam 1kase nesfit ya da 1 bardak süt içerim bildiğiniz gibi yarıma kadar uyanık kalıyorum

cumadan sonra gelsin o zaman oyle diyem
susamimmis buyuyooooo

iki gubdur evde ne yapinnn bakem

aynen baaim catliyordu cok skildimmm gun hitmek bilmedi

Koz guĺdurdun beni bir seyin yoktur is arama
Ne evi kız calisiyom ben hafta sonu evdeydim sadece her zamanki.zamanki.gibi

Döner ekmek nasıl 2 dilime denk geliyo kız daha fazla olmuyo mu oo akşam yine az olmuş kesin acikirsin bn diyim

Döner ekmek nasıl 2 dilime denk geliyo kız daha fazla olmuyo mu oo akşam yine az olmuş kesin acikirsin bn diyim
Pita ekmeği yarısını çıkardım yemedim ortalama 2 ekmeğe denk gelir .... sanmıyorum çünkü sancim var yemek aklıma gelmez ders dinlerken bol bol su içiyorum doluyor midem dün birşey yemedim mesela

Pita ekmeği yarısını çıkardım yemedim ortalama 2 ekmeğe denk gelir .... sanmıyorum çünkü sancim var yemek aklıma gelmez ders dinlerken bol bol su içiyorum doluyor midem dün birşey yemedim mesela
Meyve alsana önüne kuzum elma falan iyi olur hem az da yemissin zatem

28 mart 2017 menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
Oglen
Kumpir ton balikli yarisini yedim
Aksam yemiycem ogleni 4 gibiydi yedigimde hala acikmadim.
Su 3 litre
1 saat yuruyus yaptim bgun
Kumpir çok kalorili mi acaba mayonez ketcapsiz zararsız gibi geliyo bana ama dengelemissin galiba kuzum

KIZLAR 6 ŞUBATTA DİYETE BAŞLAMIŞIM BAŞLANGIÇ KİLOM 76,90 BUGÜN 72,90 YAKLAŞIK 54 GÜNDE 4 KİLO VERMİŞİM ORTALAMA AYDA 2 KİLO VERMİŞİM ÇOK YAVAŞ GİDİYORUM
Tebrikler canım,en ideal şekilde vermişsin.daha iyisi can sağlığı.dusunsene bu kiloyu vermek için tam yirmi sekiz bin kalori yakmış son dilek olay

Sabah 2 dilim ekmek 2 yumurta daha yiyemicdm oğlum alerji oldu öğlen dünden kalan ymk 1 tbk akşam fasulye 2 tbk ve yarım kase pilav ayran

Ben bugün astım canım,üç lt olduyalniz WC ye mekik dokudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…