- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.401
60 li rakamllara az kaldi canımBENDE HASTAYDIM TOPARLIYORUM .. İŞTAHIM HASTA OLDUĞUMDAN KAPALI REGLİDE OLDUM İŞTAH KAPALI KALIRSA MUHTEŞEM OLACK 72,90 Ü GÖRDÜM BUGÜN
katılıyorum bu nedir yahuuuuzaman geçmiyor bugün çokkk sıkıldımm
ay ben heves ettim akşam yemek az yicem - 200 daha çıkyım diye60 li rakamllara az kaldi canımbende oldum yarın kac cikicam merakla bekliyorum
içim bayıldı resmen çay içeyim dedim o da açmadıkatılıyorum bu nedir yahuuuu
git kuzum benimde gitmem lazim da kalıyor hep kaburgamin biri daha yuksek duruyor uzandigimda. sadece gorunus olarak niye oyle merak ettigimden gidicem başka bi siktisi agrisi durusumda falan bi bozukluk yok dogustan oyleymis zaten bebekkende varmış aynı görüntü kiloluyken belli değildi unutmusumyarın gidiyorum kuzum cildiyeye bide dişçiye diğerlerine sonra artık
63.9 çıktım canım bu sabah cuma 63.5 du galibaay ben heves ettim akşam yemek az yicem - 200 daha çıkyım diyeşimdi kaç kg ?
REGLİ BİTİNCE KESİN -1,50 GİDECEK DESENE63.9 çıktım canım bu sabah cuma 63.5 du galiba
ayy yok o kadar olmaz herhaldeREGLİ BİTİNCE KESİN -1,50 GİDECEK DESENE
AY BAZEN BANA DA ÖYLE GELİYOR HAFİF YUKARI DOĞRU KALKIK GİBİgit kuzum benimde gitmem lazim da kalıyor hep kaburgamin biri daha yuksek duruyor uzandigimda. sadece gorunus olarak niye oyle merak ettigimden gidicem başka bi siktisi agrisi durusumda falan bi bozukluk yok dogustan oyleymis zaten bebekkende varmış aynı görüntü kiloluyken belli değildi unutmusumzayiflayinca aklima takıldı bi gidicem bakalim
600 700 gr da güzel bir gece de puff diye gidecekayy yok o kadar olmaz herhaldeen fazla 1 kilo ben çok sismiyorum 500 700 800 gr anca 1 kilo nadir o yüzden çok eksi beklemiyorum ama ne olsa kardır bakalım ne çıkacak bahtima
benimki hafif değil belli çok da değil ama daha yukarida sadece yere uzaninca belli uzandigin yer sert olunca daha belli oluyor yatakta veya koltukta uzaninca çok cikik durmuyor zayıfla bakalım sendede daha belli olacak miAY BAZEN BANA DA ÖYLE GELİYOR HAFİF YUKARI DOĞRU KALKIK GİBİ
TEK TAKINTILI BEN DEĞİLMİŞİMbenimki hafif değil belli çok da değil ama daha yukarida sadece yere uzaninca belli uzandigin yer sert olunca daha belli oluyor yatakta veya koltukta uzaninca çok cikik durmuyor zayıfla bakalım sendede daha belli olacak miben gidersem sanada suylerim neden mis
Az olsun ama kalıcı olsun canım tebrikler :)KIZLAR 6 ŞUBATTA DİYETE BAŞLAMIŞIM BAŞLANGIÇ KİLOM 76,90 BUGÜN 72,90 YAKLAŞIK 54 GÜNDE 4 KİLO VERMİŞİM ORTALAMA AYDA 2 KİLO VERMİŞİM ÇOK YAVAŞ GİDİYORUM
az olsada olur bi bakmissin 2 ay sonra 8 kilo olmuş az değil 8 kilodaKIZLAR 6 ŞUBATTA DİYETE BAŞLAMIŞIM BAŞLANGIÇ KİLOM 76,90 BUGÜN 72,90 YAKLAŞIK 54 GÜNDE 4 KİLO VERMİŞİM ORTALAMA AYDA 2 KİLO VERMİŞİM ÇOK YAVAŞ GİDİYORUM
COK işim var bnm bugüniçim bayıldı resmen çay içeyim dedim o da açmadı
ahahah fazla merak iyi değil derler ama bi git bakim ebnde merak ettim şimdigit kuzum benimde gitmem lazim da kalıyor hep kaburgamin biri daha yuksek duruyor uzandigimda. sadece gorunus olarak niye oyle merak ettigimden gidicem başka bi siktisi agrisi durusumda falan bi bozukluk yok dogustan oyleymis zaten bebekkende varmış aynı görüntü kiloluyken belli değildi unutmusumzayiflayinca aklima takıldı bi gidicem bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?