Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yarın gidiyorum kuzum cildiyeye bide dişçiye diğerlerine sonra artık
git kuzum benimde gitmem lazim da kalıyor hep kaburgamin biri daha yuksek duruyor uzandigimda. sadece gorunus olarak niye oyle merak ettigimden gidicem başka bi siktisi agrisi durusumda falan bi bozukluk yok dogustan oyleymis zaten bebekkende varmış aynı görüntü kiloluyken belli değildi unutmusumzayiflayinca aklima takıldı bi gidicem bakalim

AY BAZEN BANA DA ÖYLE GELİYOR HAFİF YUKARI DOĞRU KALKIK GİBİ

AY BAZEN BANA DA ÖYLE GELİYOR HAFİF YUKARI DOĞRU KALKIK GİBİ
benimki hafif değil belli çok da değil ama daha yukarida sadece yere uzaninca belli uzandigin yer sert olunca daha belli oluyor yatakta veya koltukta uzaninca çok cikik durmuyor zayıfla bakalım sendede daha belli olacak mi ben gidersem sanada suylerim neden mis

TEK TAKINTILI BEN DEĞİLMİŞİM BEN AYAKTA DURDUĞUMDA DA HİSSEDİYORUM SEN BİR GİT BAKALIM NE DİCEK DR

KIZLAR 6 ŞUBATTA DİYETE BAŞLAMIŞIM BAŞLANGIÇ KİLOM 76,90 BUGÜN 72,90 YAKLAŞIK 54 GÜNDE 4 KİLO VERMİŞİM ORTALAMA AYDA 2 KİLO VERMİŞİM ÇOK YAVAŞ GİDİYORUM
az olsada olur bi bakmissin 2 ay sonra 8 kilo olmuş az değil 8 kiloda
benim 1 kilo verdiğimde oldu ama zaman gectikce onlar az az birikip çok güzel eksiler oluyor güç olmasın geç ossun bişey olmaz

ahahah fazla merak iyi değil derler ama bi git bakim ebnde merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…