- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.441
Aslında bıkmadan diyete devam ediyorum çok versem az yemem gerekecek o zaman sıkılacamTebrikler canım,en ideal şekilde vermişsin.daha iyisi can sağlığı.dusunsene bu kiloyu vermek için tam yirmi sekiz bin kalori yakmış son dilek olay
Yani,doğru olanda bu değilmi, darısı hepimize inşallahAslında bıkmadan diyete devam ediyorum çok versem az yemem gerekecek o zaman sıkılacam
Aksam 2 tabak fasulye üstüne bide pilav olmamış sanki :/Sabah 2 dilim ekmek 2 yumurta daha yiyemicdm oğlum alerji oldu öğlen dünden kalan ymk 1 tbk akşam fasulye 2 tbk ve yarım kase pilav ayran
Darısı bana diyim o zamanBen bugün astım canım,üç lt olduyalniz WC ye mekik dokudum
Cokokremde nazar i olsun hadi :) makarna hiç olmamış ama hele bide akşamBugün ki menüm,
Kahvaltı, iki dilim karabuğday ve çavdarlı ekmek,az kadar ve beyaz peynir, domates, şekersiz çay,bir çay kaşığı cokokrem
Ara,elma
Bir kupa sütlü kahve
Akşam,
Dinle aynı oldu,bir kase etli yoğurt çorbası,iki kaşık ıspanak , sarımsaklı yoğurt,salata,Yarım kase makarna.
Ara,elma
Bende kafa karismis kuzu yaa ben seni bu hafta izinli saniyom yaNe evi kız calisiyom benhafta sonu evdeydim sadece her zamanki.zamanki.gibi
Keşke pide öğle olsaymis akşam böyle şeyler yemeyin benceMerhaba kızlar akşam öğünü olarak yarım pide yedim kalorisne baktım çok fazla değil yarın olarak tabi başka birşey bide iki meyve yedim o kadar
Evet canim mayonez ketcap falan atmadim yarisini yedim bide ton balikli falan disarda iyi bi secim oldu bence senin nasil gidiyoKumpir çok kalorili mi acaba mayonez ketcapsiz zararsız gibi geliyo bana ama dengelemissin galiba kuzum
Listeden izine ayrıldım o kalmıştır aklındaBende kafa karismis kuzu yaa ben seni bu hafta izinli saniyom ya
Akşam dediğim besdi ondan sonra birşey yemedim ama haklısınız yaaKeşke pide öğle olsaymis akşam böyle şeyler yemeyin bence
Bugün 56.4 tümEvet canim mayonez ketcap falan atmadim yarisini yedim bide ton balikli falan disarda iyi bi secim oldu bence senin nasil gidiyo
O zaman biraz da olsa iyi :)Akşam dediğim besdi ondan sonra birşey yemedim ama haklısınız yaa
Insallah canim yaa az kaldi bak duguneBugün 56.4 tümpek iyi değil ama izinden donene kadar toparlarim diye düşünüyorum
Aynen akşam yemegi isitmak için erindim onu yedimO zaman biraz da olsa iyi :)
Pide zaten hem yağlı hem karbonhidrat ağır gelir akşam yemeği olarak
Kiz benim de oyle niyeki acaba bende sen dyince aklima geldi hatta bi baktim hala oylemi diye oyle sen bi git doktora da bizede soyle sebebi ne ola kiq
kız ama belli yani ben takıntı ettiimden değil dogustan varmış zaten bebkken falan da varmış Annem dedi bunca zaman gitmedim bakalım artık ne zaman gidersem soylerim size de
Az kaldı valla 6 ay :)Insallah canim yaa az kaldi bak dugune
Aha bide evde mi yedin pideyiiiiiAynen akşam yemegi isitmak için erindim onu yedim
İnşallah canım bak cuma yaklasiyo kilo vermiş olman gerekkkBugun ki beslenmem iyiydi. Umarim hep boyle gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?