- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.461
Zamanla sende zayiflicaksinn senin kilonda başlayanlar şimdi çok daha zayıflar canım üzülme :)Bu grubun en sismani ben miyim simdi. Tipki arkadaslarim arasinda oldugu gibi
aa ben kesin onu zannetmisimListeden izine ayrıldım o kalmıştır aklındayoksam işten izin almıyorum yıllık iznim bitti malesef olsa kacirmazdim
Ben varim canimm uzulmeBu grubun en sismani ben miyim simdi. Tipki arkadaslarim arasinda oldugu gibi
üzülme canım ben de 80 den düştüm. ne zaman başladın yediklerine dikkat etmeye?Bu grubun en sismani ben miyim simdi. Tipki arkadaslarim arasinda oldugu gibi
kaç kilosun dün kü menünü göremedimBu grubun en sismani ben miyim simdi. Tipki arkadaslarim arasinda oldugu gibi
hoş geldin özlettin kendiniGünaydın kızlar ben geldim artık gitmiyoruuum
hoş geldin özlettin kendini
kalori hesabını diyetisyen mi belirledi yoksa sen mi 1500 lük uyguluyrsungünaydın kızlar.
dünki menüm : sabah yumurta peynir şekersiz çay iki dilim ekmek
öğlen : bir tabak suluköfte yemeği (yemekhane usulü old için mecburen yedim), bir dilim ekmek.
akşam : çorba-altı köfte-bir dilim ekmek-yağsız salata
dün araöğün tüketemedim malesef.
bu sabahki kilom 69,2 idi. bu aralar kilo verme hızım oldukça yavaş, zaten aranıza da bu yüzden katıldım :) sanırım daha sıkı bi liste uygulamam lazım ! şu anki listem 1500 kalorilik.
çok sevindimhoşbulduk canımsize haber veremedim sürpriz yaptım sevdiceğime yanına gittim
çok sevindimbiraz daha hasret giderdiniz desene
diyetisyen verdi.kalori hesabını diyetisyen mi belirledi yoksa sen mi 1500 lük uyguluyrsun
günaydınn. teşekkürler sen nasılsın? çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim kaç ay sürdü merak ettim ?Gunaydin kizlar nasilsiniz
canım ya kolay olmaz tabi ki ayrılıkevetttayrılık zor oldu ama olsundu
İyyim canim bende kizim hasta biraz gece uyyamadik pekgünaydınn. teşekkürler sen nasılsın? çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim kaç ay sürdü merak ettim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?