Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gunaydin kızlar bugün de erkenciyiz 7 de uyandık dunde 7.30 birazdan tartilicam bakalım kac cikacak

Listeden izine ayrıldım o kalmıştır aklında yoksam işten izin almıyorum yıllık iznim bitti malesef olsa kacirmazdim
aa ben kesin onu zannetmisim

Bu grubun en sismani ben miyim simdi. Tipki arkadaslarim arasinda oldugu gibi
Ben varim canimm uzulme sana yaklasmama az kaldi. Hem sen eksilere duseceksin yakindir motivasyonunu kaybetme

günaydın kızlar.
dünki menüm : sabah yumurta peynir şekersiz çay iki dilim ekmek
öğlen : bir tabak suluköfte yemeği (yemekhane usulü old için mecburen yedim), bir dilim ekmek.
akşam : çorba-altı köfte-bir dilim ekmek-yağsız salata
dün araöğün tüketemedim malesef.
bu sabahki kilom 69,2 idi. bu aralar kilo verme hızım oldukça yavaş, zaten aranıza da bu yüzden katıldım :) sanırım daha sıkı bi liste uygulamam lazım ! şu anki listem 1500 kalorilik.

kalori hesabını diyetisyen mi belirledi yoksa sen mi 1500 lük uyguluyrsun

günaydınn. teşekkürler sen nasılsın? çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim kaç ay sürdü merak ettim ?
İyyim canim bende kizim hasta biraz gece uyyamadik pek teşekkürler canim 75den 57 kiloya inmem 7 8 ay sürdü kalori sayarak verdim 1000 1200 kalori aldim aksam 6 dan sonra hic bisey yemedim 57 kilomu 1 seneye yakin korudum sonra biraz daha vermek istedim 2 3 ayda 52 ye indim simdi koruyorum kilomu aslinda 2 kilo daha inmek istiyorum ama bi 54 oluyorum bi 52 en cok da 53 de takili kaldim ama suan ideal kilomdayim canim darisi basınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…