Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft son kontrolüme gitmedim belki günceller listemi.
1500 çok geldi ben 1100 1000 arası yapıyorum çok geliyor 1500 yapsam sanırım +ları görürüm ama bünyeye göre değişiyor tabi sürekli düşük kalori ile beslenmekte kilo alımına yol açıyormuş büye alıştığı için

SchonerDuft son kontrolüme gitmedim belki günceller listemi.
1500 çok geldi ben 1100 1000 arası yapıyorum çok geliyor 1500 yapsam sanırım +ları görürüm ama bünyeye göre değişiyor tabi sürekli düşük kalori ile beslenmekte kilo alımına yol açıyormuş büye alıştığı için

SchonerDuft evet sanırım fazla çünkü kilo vermem durdu güncellemem gerekiyor. ben hiç diyet yapmamıştım daha önce o yüzden kalori konusunu da pek bilmiyordum diyetiysen ne dediyse onu yaptım şimdi tekrar gidip konuşacağım bu konuyu.

gerçekten tebrikler ben 80 den 69 a düştüm 4 ay sürdü 62 ye düşmek istiyorum boyum 1.66 aslında 50 leri görsem süper olur ama o kadar düşebileceğimi sanmıyorum

Gunaydin kizlar,nasilsiniz
Bu sabah yuruyuse cikabildim nihayetbir saat tempolu yurudumsabah ta tartildim,62,5kg yim.cuma 64,5 kg dim.bugun ve yarin da biraz daha dikkat ederek uc ay once basladigim diyet kiloma ulasmayi hedefliyorum.haftaya da 5li rakamlari bir gorsem cok mutlu olacagim.

gerçekten tebrikler ben 80 den 69 a düştüm 4 ay sürdü 62 ye düşmek istiyorum boyum 1.66 aslında 50 leri görsem süper olur ama o kadar düşebileceğimi sanmıyorum
SEN ÇOK İYİ VERMİŞSİN CANIM YA RESMEN YİYEREK VERMİŞSİN SÜPER

Bu sabah yuruyuse cikabildim nihayetbir saat tempolu yurudumsabah ta tartildim,62,5kg yim.cuma 64,5 kg dim.bugun ve yarin da biraz daha dikkat ederek uc ay once basladigim diyet kiloma ulasmayi hedefliyorum.haftaya da 5li rakamlari bir gorsem cok mutlu olacagim.

SEN ÇOK İYİ VERMİŞSİN CANIM YA RESMEN YİYEREK VERMİŞSİN SÜPER
aynen ben yiyerek verdim :))
eşim dalga geçiyor benimle benden çok yiyorsun diye. bir de ben diyetten önce çok yiyordum sürekli abur cubur yiyordum o yüzden çok kilo almıştım. yediklerimin türünü değiştirince abur cuburu kesince kilo verdim.

abur cubur çok tehlikeli sular .. kilo yanında bir sürü zararları var ben eskiye göre hiç yemiyorum eskiden 2 3 paket iş yerinde yerdim eve geçince de eşim alırdı cips kola türlü şeyleri şimdi aklıma gelmiyorlar evde yapıyorum yice şeyleri ... süre ve giden kilon mükemmel

gözün aydın hep devam etsin yürümek çok iyi geliyor sanki moralde yükseliyor yürüyünce bana mı öyle geliyor .. inşallah canım bol suyu da eksik etme görürsün

keratin yükleme yaptıran var mı aranızda ya da maskesini kullanan .. benim saçlarım çok kötü kupkuru bir tanıdık önerdi kendide kuaför bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…