- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.481
Ovv sevdiceke mi gittinhoşbulduk canımsize haber veremedim sürpriz yaptım sevdiceğime yanına gittim
1500 çok geldi ben 1100 1000 arası yapıyorum çok geliyor 1500 yapsam sanırım +ları görürüm ama bünyeye göre değişiyor tabi sürekli düşük kalori ile beslenmekte kilo alımına yol açıyormuş büye alıştığı içinSchonerDuft son kontrolüme gitmedim belki günceller listemi.
1500 çok geldi ben 1100 1000 arası yapıyorum çok geliyor 1500 yapsam sanırım +ları görürüm ama bünyeye göre değişiyor tabi sürekli düşük kalori ile beslenmekte kilo alımına yol açıyormuş büye alıştığı içinSchonerDuft son kontrolüme gitmedim belki günceller listemi.
GÜNAYDIN CANIM NASILSINGunaydin kizlar nasilsiniz
GÜNAYDIN CANIM NASILSINGunaydin kizlar nasilsiniz
amiin canım cok zor Allah kimseyi ayırmasın sevdıgındenOvv sevdiceke mi gittincok iyi yapmissin canim Allah ayırmasın
İyyim canim bende kizim hasta biraz gece uyyamadik pekteşekkürler canim 75den 57 kiloya inmem 7 8 ay sürdü kalori sayarak verdim 1000 1200 kalori aldim aksam 6 dan sonra hic bisey yemedim 57 kilomu 1 seneye yakin korudum sonra biraz daha vermek istedim 2 3 ayda 52 ye indim simdi koruyorum kilomu aslinda 2 kilo daha inmek istiyorum ama bi 54 oluyorum bi 52 en cok da 53 de takili kaldim ama suan ideal kilomdayim canim darisi basınıza
SEN ÇOK İYİ VERMİŞSİN CANIM YA RESMEN YİYEREK VERMİŞSİN SÜPERgerçekten tebrikler ben 80 den 69 a düştüm 4 ay sürdü 62 ye düşmek istiyorum boyum 1.66 aslında 50 leri görsem süper olur ama o kadar düşebileceğimi sanmıyorum
aynen ben yiyerek verdim :))SEN ÇOK İYİ VERMİŞSİN CANIM YA RESMEN YİYEREK VERMİŞSİN SÜPER
Aynen canim ,yemeseydim olacakti,yemegin yaninda iki uc catal aldim dayanamadimCokokremde nazar i olsun hadi :) makarna hiç olmamış ama hele bide akşam
abur cubur çok tehlikeli sular .. kilo yanında bir sürü zararları var ben eskiye göre hiç yemiyorum eskiden 2 3 paket iş yerinde yerdim eve geçince de eşim alırdı cips kola türlü şeyleri şimdi aklıma gelmiyorlar evde yapıyorum yice şeyleri ... süre ve giden kilon mükemmelaynen ben yiyerek verdim :))
eşim dalga geçiyor benimle benden çok yiyorsun diye. bir de ben diyetten önce çok yiyordum sürekli abur cubur yiyordum o yüzden çok kilo almıştım. yediklerimin türünü değiştirince abur cuburu kesince kilo verdim.
gözün aydın hep devam etsin yürümek çok iyi geliyor sanki moralde yükseliyor yürüyünce bana mı öyle geliyor .. inşallah canım bol suyu da eksik etme görürsünGunaydin kizlar,nasilsiniz
Bu sabah yuruyuse cikabildim nihayetbir saat tempolu yurudum sabah ta tartildim,62,5kg yim.cuma 64,5 kg dim.bugun ve yarin da biraz daha dikkat ederek uc ay once basladigim diyet kiloma ulasmayi hedefliyorum. haftaya da 5li rakamlari bir gorsem cok mutlu olacagim.
Kızlar pek ugrayamicam bugün hastaneye gittim şimdi de ablamdayim hastaymis yegenlerime bakicam yemek fln yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?