Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gerçekten tebrikler ben 80 den 69 a düştüm 4 ay sürdü 62 ye düşmek istiyorum boyum 1.66 aslında 50 leri görsem süper olur ama o kadar düşebileceğimi sanmıyorum
Sende cok guzel vermissin canim bende tebrik ederim seni benim boyum 1.65 ben 53 kiloyum suan ama ben zayif seviyorum yoksa 58 59 bile cok iyi durur canim zaten kilo verdikce aynadaki görüntüye bakarak karar verirsin kaç kiloda duracağına

Merhaba hanımlar nasılsınız iyi mısınız ben bugün patates yemeği yedim çay vs şimdilik birşey yemedim iki Ogün besleniyoeum nerde ise ama patatesi kaçırdım Yaw

gözün aydın hep devam etsin yürümek çok iyi geliyor sanki moralde yükseliyor yürüyünce bana mı öyle geliyor .. inşallah canım bol suyu da eksik etme görürsün
Sağol canım,gerçekten temiz hava da yürümek bana da çok iyi geliyor.bakalim niyetim haftanın beş günü yürümek, inşallah devamını getiririm.su şimdilik bir buçuk lt oldu.gece yatana kadar içmeye devam.kilo olarak mideden çok alıyorum canım ben.oda normalden daha fazla kilolu gösteriyor ve de rahatsız ediyor.

Merhaba hanımlar nasılsınız iyi mısınız ben bugün patates yemeği yedim çay vs şimdilik birşey yemedim iki Ogün besleniyoeum nerde ise ama patatesi kaçırdım Yaw
İyilik canım,sen nasılsın, ben evi süpürdüm az önce, şimdi mutfağa gecicem.
Akşama telafi edersin yediklerinde.
Ben şuan baya aç hissediyorum.sut icicem biraz.

Selam kizlar.
@keptinn ablana cok gecmisnolsun onemli bir seyi yoktur ins. Yavrulari kocaman opuyorum iyi bak bebiskolara teysesii :)
Senin doktor randevun nasil gitti sonuclar ne ciktiii

sekerpancari kuzumm prensesin jastalandi mi coook gecmis olsun hemencecik sifa bulsun. Cok uzuldum grip fenaa

SchonerDuft canim naber nasilsin

Mide sorunu bende de var oturunca katlanıyor uyuz oluyorum... haftada 3 gun duzenli yurusen bile cok iyi

Hiç iyi degilim cok gerginim... bütün gün çalıştım pazara gittim eve geldim midem çok kötü yanıyor circirda oldum kuru sancısı var adet sancim devam ediyor çokta açım ellerim titriyor...

İyilik canım,sen nasılsın, ben evi süpürdüm az önce, şimdi mutfağa gecicem.
Akşama telafi edersin yediklerinde.
Ben şuan baya aç hissediyorum.sut icicem biraz.
İyilik sağlık canım bende akşam yemeği işini bıraktım bitti yani şimdi spor yapacam dün 500 kalori yaktım canım çıktı ama :)

Merhaba hanımlar menü mu yazayım ekmek yok galeta çorba salata pirinçli fasulyeli ymeek yemeği yarım porsiyon yedim birazdan sporumu yapcam hanımlar dün 500 kalorimi yaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…