- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.501
Saol canim iyiyim kizim hasta grip olduuGÜNAYDIN CANIM NASILSIN
Aminnamiin canım cok zor Allah kimseyi ayırmasın sevdıgınden
Sende cok guzel vermissin canim bende tebrik ederim seni benim boyum 1.65 ben 53 kiloyum suan ama ben zayif seviyorum yoksa 58 59 bile cok iyi durur canim zaten kilo verdikce aynadaki görüntüye bakarak karar verirsin kaç kiloda duracağınagerçekten tebrikler ben 80 den 69 a düştüm 4 ay sürdü 62 ye düşmek istiyorum boyum 1.66 aslında 50 leri görsem süper olur ama o kadar düşebileceğimi sanmıyorum
Sağol canım,gerçekten temiz hava da yürümek bana da çok iyi geliyor.bakalim niyetim haftanın beş günü yürümek, inşallah devamını getiririm.su şimdilik bir buçuk lt oldu.gece yatana kadar içmeye devam.kilo olarak mideden çok alıyorum canım ben.oda normalden daha fazla kilolu gösteriyor ve de rahatsız ediyor.gözün aydın hep devam etsin yürümek çok iyi geliyor sanki moralde yükseliyor yürüyünce bana mı öyle geliyor .. inşallah canım bol suyu da eksik etme görürsün
İyilik canım,sen nasılsın, ben evi süpürdüm az önce, şimdi mutfağa gecicem.Merhaba hanımlar nasılsınız iyi mısınız ben bugün patates yemeği yedim çay vs şimdilik birşey yemedim iki Ogün besleniyoeum nerde ise ama patatesi kaçırdım Yaw
Geçmiş olsun canım.Saol canim iyiyim kizim hasta grip olduu
Geçmiş olsun canım.Kızlar pek ugrayamicam bugün hastaneye gittim şimdi de ablamdayim hastaymis yegenlerime bakicam yemek fln yaparım
Geçmiş olsun canım salgın bu aralarSaol canim iyiyim kizim hasta grip olduu
İnsallah. Bakalım. Gecen hafta basindan beri hic tartilmadim.Az kaldı valla 6 ay :)
Aha bide evde mi yedin pideyiiiii
İnşallah canım bak cuma yaklasiyo kilo vermiş olman gerekkk
Hergun dunku menuyu yazma sarti mi var?kaç kilosun dün kü menünü göremedim
üzülme canım ben de 80 den düştüm. ne zaman başladın yediklerine dikkat etmeye?[/QUOTE
Valla sizi ornek alarak ilerlemeye çalışıyorum. Sakin dagitmayin kendinizi
Gecen hafta basinda 84 idimkaç kilosun dün kü menünü göremedim
Sabir ne kadar onemli bir seymis meğer.Zamanla sende zayiflicaksinn senin kilonda başlayanlar şimdi çok daha zayıflar canım üzülme :)
Mide sorunu bende de var oturunca katlanıyor uyuz oluyorum... haftada 3 gun duzenli yurusen bile cok iyiSağol canım,gerçekten temiz hava da yürümek bana da çok iyi geliyor.bakalim niyetim haftanın beş günü yürümek, inşallah devamını getiririm.su şimdilik bir buçuk lt oldu.gece yatana kadar içmeye devam.kilo olarak mideden çok alıyorum canım ben.oda normalden daha fazla kilolu gösteriyor ve de rahatsız ediyor.
Hiç iyi degilim cok gerginim... bütün gün çalıştım pazara gittim eve geldim midem çok kötü yanıyor circirda oldum kuru sancısı var adet sancim devam ediyor çokta açım ellerim titriyor...Selam kizlar.
@keptinn ablana cok gecmisnolsun onemli bir seyi yoktur ins. Yavrulari kocaman opuyorum iyi bak bebiskolara teysesii :)
Senin doktor randevun nasil gitti sonuclar ne ciktiii
sekerpancari kuzumm prensesin jastalandi mi coook gecmis olsun hemencecik sifa bulsun. Cok uzuldum grip fenaa
SchonerDuft canim naber nasilsin
İyilik sağlık canım bende akşam yemeği işini bıraktım bitti yani şimdi spor yapacam dün 500 kalori yaktım canım çıktı ama :)İyilik canım,sen nasılsın, ben evi süpürdüm az önce, şimdi mutfağa gecicem.
Akşama telafi edersin yediklerinde.
Ben şuan baya aç hissediyorum.sut icicem biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?