- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.521
Hastaneye kendim için gittim kuzum ablamda baya hastaydi çocuklara baktım dinlensin diye :)hayırdır canım geçmis olsun?
Sağol kuzuum enfeksiyonmus ateşi fln çıkmış iyi gibiydiSelam kizlar.
kaptinn ablana cok gecmisnolsun onemli bir seyi yoktur ins. Yavrulari kocaman opuyorum iyi bak bebiskolara teysesii :)
Senin doktor randevun nasil gitti sonuclar ne ciktiii
@sekerpancari kuzumm prensesin jastalandi mi coook gecmis olsun hemencecik sifa bulsun. Cok uzuldum grip fenaa
SchonerDuft canim naber nasilsin
Sagol bebgimm gittim ilaçları aldım egzama varmış şampuanları fln aldım çok pahalı tuttu sigorta karsilamiyomuskaptinn naptin canım doktora gittin geçmiş olsun ablana da
SekerPancarii senin kuzuna geçmiş olsun tatlim çabuk atlatirsiniz inşallah
Iyiyim canim sen nasilsinKızlar nasilsinizzz
İyiyim bende beybiiii evdeyim çok yorgunum sen napiyosunIyiyim canim sen nasilsin
Günlük yazma şartı var dun yazamadıysan bu sabah yazman gerekli... ben görmediğimden sormuşum durHergun dunku menuyu yazma sarti mi var?
Klasik regli dönemleri
Klasik regli dönemleri
Tamam bundan sonra yazarim sekerimGünlük yazma şartı var dun yazamadıysan bu sabah yazman gerekli... ben görmediğimden sormuşum dur
afiyet olsun canim bu sadece akşam yemeğin mi toplu yazarsan ona göre daha iyi yorum yaparızMerhaba hanımlar menü mu yazayım ekmek yok galeta çorba salata pirinçli fasulyeli ymeek yemeği yarım porsiyon yedim birazdan sporumu yapcam hanımlar dün 500 kalorimi yaktım
Geçmiş olsun canım benim.Egzama neden oluyormus onu da dedimi. Biliyorum o ilaçları 1 şişeye 50 liraya yakın bi para vermiştik geçen sene kizim parka her gun gittigimiz zamanlar da el ayak ağız hastalığı var onu geçirmisti kalabalik yerlerde cocuktan coguga grip gibi kolay bulasiyormus doktor yazmıştı egzama içinde yaziliyirmus o ilac hemen geçer inşallah canım kalici değil demiSagol bebgimm gittim ilaçları aldım egzama varmış şampuanları fln aldım çok pahalı tuttu sigorta karsilamiyomus
afiyet olsun tatlim güzel menun suyun da güzel29 mart 2017 menm
Sabah
1 has yumurta
1 kk peynir
Sekersiz cay
1 yk kahvaltilik sos
Oglen
6 yk barbunya pilaki
2 yk yogurtlu tavuklu salata
Biraz tursu
Ara az sekerli turk kahvesi
Aksam
4 mercimek koftesi
Bol yesillikle yedim
Sekersiz cay icicem birde
Su 3 litre
Tam diyet menüsü her zamanki gibi çok iyimenüm
sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1 tk tahin
4 zeytin
1.5 kk peynir
1 dilimden biraz az ekmek
domates salatalık maydanoz
öğlen
6yk nohut yemegi
1 kase salata
ara
avuc ortam kadar fıstık
çeyrek muz
akşam
1 haşlanmış tavuk but
3 yk karnabahar yemeği
3 yk yoğurt
yarım dilim ekmek
su
1 litre 2 ye tamamlarim yatana kadar
Oy Sağol kuzum size de çok geçmiş olsun tekrarlamaz dimi sizinki dikkat etmek gerekiyo demek kiafiyet olsun canim bu sadece akşam yemeğin mi toplu yazarsan ona göre daha iyi yorum yaparız
Geçmiş olsun canım benim.Egzama neden oluyormus onu da dedimi. Biliyorum o ilaçları 1 şişeye 50 liraya yakın bi para vermiştik geçen sene kizim parka her gun gittigimiz zamanlar da el ayak ağız hastalığı var onu geçirmisti kalabalik yerlerde cocuktan coguga grip gibi kolay bulasiyormus doktor yazmıştı egzama içinde yaziliyirmus o ilac hemen geçer inşallah canım kalici değil demi
afiyet olsun tatlim güzel menun suyun da güzel
bende de vardı canım zayifladikca küçüldü gitti şimdi yok cikmiyor otururken biraz göbek var sadece oda gidecek inşallahMide sorunu bende de var oturunca katlanıyor uyuz oluyorum... haftada 3 gun duzenli yurusen bile cok iyi
Öğlenki patates disinda çok iyi bi menu onlarda öğle yenmis zaten çok beğendim bugün :)bugunki menum;
sabah bir haslanms yumurta kibrit ktsu kadar beyaz peynir iki dilim ekmek sekersiz cay ( kahvaltm hep ayni)
oglen iki kepce corba bir firinda but biraz da patatesinden yedim.
aksam iki kepce corba bir tabak lahana yemegi iki tane kofte.
ara ogun bir su bardagi yogurt
Bnm göbeğimde 3 kat oluyobende de vardı canım zayifladikca küçüldü gitti şimdi yok cikmiyor otururken biraz göbek var sadece oda gidecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?