Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sağol kuzuum enfeksiyonmus ateşi fln çıkmış iyi gibiydi
Benim de dişçi cekilcek duzelmez dedi saçim da da egzama varmis ilaçlar fln bi dünya verdi

29 mart 2017 menm
Sabah
1 has yumurta
1 kk peynir
Sekersiz cay
1 yk kahvaltilik sos
Oglen
6 yk barbunya pilaki
2 yk yogurtlu tavuklu salata
Biraz tursu
Ara az sekerli turk kahvesi
Aksam
4 mercimek koftesi
Bol yesillikle yedim
Sekersiz cay icicem birde
Su 3 litre

menüm
sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1 tk tahin
4 zeytin
1.5 kk peynir
1 dilimden biraz az ekmek
domates salatalık maydanoz

öğlen
6yk nohut yemegi
1 kase salata

ara
avuc ortam kadar fıstık
çeyrek muz

akşam
1 haşlanmış tavuk but
3 yk karnabahar yemeği
3 yk yoğurt
yarım dilim ekmek

su
1 litre 2 ye tamamlarim yatana kadar

Merhaba hanımlar menü mu yazayım ekmek yok galeta çorba salata pirinçli fasulyeli ymeek yemeği yarım porsiyon yedim birazdan sporumu yapcam hanımlar dün 500 kalorimi yaktım
afiyet olsun canim bu sadece akşam yemeğin mi toplu yazarsan ona göre daha iyi yorum yaparız

Sagol bebgimm gittim ilaçları aldım egzama varmış şampuanları fln aldım çok pahalı tuttu sigorta karsilamiyomus
Geçmiş olsun canım benim.Egzama neden oluyormus onu da dedimi. Biliyorum o ilaçları 1 şişeye 50 liraya yakın bi para vermiştik geçen sene kizim parka her gun gittigimiz zamanlar da el ayak ağız hastalığı var onu geçirmisti kalabalik yerlerde cocuktan coguga grip gibi kolay bulasiyormus doktor yazmıştı egzama içinde yaziliyirmus o ilac hemen geçer inşallah canım kalici değil demi

afiyet olsun tatlim güzel menun suyun da güzel

Tam diyet menüsü her zamanki gibi çok iyi

bugunki menum;
sabah bir haslanms yumurta kibrit ktsu kadar beyaz peynir iki dilim ekmek sekersiz cay ( kahvaltm hep ayni)
oglen iki kepce corba bir firinda but biraz da patatesinden yedim.
aksam iki kepce corba bir tabak lahana yemegi iki tane kofte.
ara ogun bir su bardagi yogurt

Oy Sağol kuzum size de çok geçmiş olsun tekrarlamaz dimi sizinki dikkat etmek gerekiyo demek ki
Stresten oluyomus zaten vardı ama bu kadar çok değildi ben kepek saniyodum şimdi azitti iyice düğünden sonra geçer artık

Öğlenki patates disinda çok iyi bi menu onlarda öğle yenmis zaten çok beğendim bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…