- 9 Temmuz 2014
- 234
- 144
- 123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.541
tesekkurler canim sizlerin gaziyla hatali yiyecekler duzelecek :)Öğlenki patates disinda çok iyi bi menu onlarda öğle yenmis zaten çok beğendim bugün :)
senin menuyu görmemiştim canım keptın alıntilayınca gördüm afiyet olsun güzeltesekkurler canim sizlerin gaziyla hatali yiyecekler duzelecek :)
Evet yavaş yavaş düzeliyo menüler burdan gelen yorumlarla bnm ilk menüleri bi gorseydintesekkurler canim sizlerin gaziyla hatali yiyecekler duzelecek :)
abartma kız yoktur o kadar küçük 2 katcik anca vardırBnm göbeğimde 3 kat oluyo
yok tatlım tekrarlamiyor 1 haftada geçip gidiyor vücudunda dokuntuler oluyor su topluyor sonra sönüp geçiyor sadece hasta olan çocuktan bulasiyormus bide çok kolay bulaşıyor demişti dr. bidaha olmaz inşallahOy Sağol kuzum size de çok geçmiş olsun tekrarlamaz dimi sizinki dikkat etmek gerekiyo demek ki
Stresten oluyomus zaten vardı ama bu kadar çok değildi ben kepek saniyodum şimdi azitti iyice düğünden sonra geçer artık
Valla bak küçük küçük 3 hat oluyo oturunca iz bile çıkıyoabartma kız yoktur o kadar küçük 2 katcik anca vardırbelki o kadar bile değildir 56 kiloya ne olacak sende
Annem de kaynana sendromudur o diyoyok tatlım tekrarlamiyor 1 haftada geçip gidiyor vücudunda dokuntuler oluyor su topluyor sonra sönüp geçiyor sadece hasta olan çocuktan bulasiyormus bide çok kolay bulaşıyor demişti dr. bidaha olmaz inşallah
senin de geçer çıkmaz inşallah su düğün telaşını atlattinizmi biraz rahatlarsin hiç kalmaz belki
ozellikle aksam menunu begendim guzel menu tebriklermenüm
sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1 tk tahin
4 zeytin
1.5 kk peynir
1 dilimden biraz az ekmek
domates salatalık maydanoz
öğlen
6yk nohut yemegi
1 kase salata
ara
avuc ortam kadar fıstık
çeyrek muz
akşam
1 haşlanmış tavuk but
3 yk karnabahar yemeği
3 yk yoğurt
yarım dilim ekmek
su
1 litre 2 ye tamamlarim yatana kadar
Annem de kaynana sendromudur o diyo
mimkinati yok 3 olamazValla bak küçük küçük 3 hat oluyo oturunca iz bile çıkıyo
Tecrübe konuşuyoo sendrom evlenince de bitmiyiiii ki neyse bakacan artık çaresine
Ahahah gözüm görmese şüphe etcem nerdeysemimkinati yok 3 olamaz2 dir o göbek ve mide onlarda kucuktir 3.yu nerden çıkardin başımıza
önceden 2 di simdik tek küçük topis bi gobegim var oturunca ayakta bişey yok gibiTecrübe konuşuyo
Ahahah gözüm görmese şüphe etcem nerdeysesende kaç kat var de hadi de
Papatya cayim yok uzandım biraz iyi geldipapatya çayı mi icsen rahatlatır biraz mideni sinirlrini fln
Hemen gitsin o göbek cok mutlu olcam .. sen yolun yarısından fazlasını teptinbende de vardı canım zayifladikca küçüldü gitti şimdi yok cikmiyor otururken biraz göbek var sadece oda gidecek inşallah
Cok iyi bence iste o iki kg kalici gidiyor..KIZLAR 6 ŞUBATTA DİYETE BAŞLAMIŞIM BAŞLANGIÇ KİLOM 76,90 BUGÜN 72,90 YAKLAŞIK 54 GÜNDE 4 KİLO VERMİŞİM ORTALAMA AYDA 2 KİLO VERMİŞİM ÇOK YAVAŞ GİDİYORUM
Inşallah canım inanıyorum cok güzel bir şekilde vereceksin kilolarıCok iyi bence iste o iki kg kalici gidiyor..
Bana bak bense 4aydir aldim bile(
Ama sunuda hissediyorum dönüşüm mustesem olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?