- 23 Nisan 2016
- 949
- 858
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.561
demek ki senin etin sıkıönceden 2 di simdik tek küçük topis bi gobegim var oturunca ayakta bişey yok gibi
canımm cok geçmiş olsun nasıl oldu havalar cokta soguk değil amaSelam kızlar..
Gelemiyorum buraya..büyük kızım bronşit oldu onunla ilgileniyorum..biri iyi oluyo hop sonra diğeri..
biraz dengesiz mi olmuş sankiSabah
1 kase nesfit
Ara
2.domates
Öğlen
Menemen 1 dilim.ekmek
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Midem cok kötü yanıyordu dondurma yedim minik olanlarindan kalorisi 130 150 gibiydi dindirdi hep işe yarıyor nedense
Sporum pazar oldu 45 dakika kadar pazar yaptim suyu 2lt içtim sanırım
bnde hissediyorum işlerrini yoluna koy diyete tam olarak adapte ol sahane olcakCok iyi bence iste o iki kg kalici gidiyor..
Bana bak bense 4aydir aldim bile(
Ama sunuda hissediyorum dönüşüm mustesem olacak..
bugün 30 mart ekmek miktarını düşürüyoruz öyle konusmuştukTartıda bu sabah itibariyle 69 görmenin hakli sevinci içindeyim
Dün sabah 4 dilim ekmek birazz peynir 5 zeytin ve 1 yumurta öğlen 1 kurabiye akşam 1 tabak etli nohutlu bulgur pilavı ve 1 tabak fasulye ve 1 sigara böreği ama bunun yanında 4 saat dolandim :)) muhtemelen yarın o 69 yükselebilir vücudum fena su kaybetti :)))
Öğlen dondurma yedim çok pişmanım :)))bnde hissediyorum işlerrini yoluna koy diyete tam olarak adapte ol sahane olcak
bugün 30 mart ekmek miktarını düşürüyoruz öyle konusmuştuk
ve akşam hem sigara böreği hem pilav olmamış öğle yemeğide yok zati
Öğlen dondurma yedim çok pişmanım :)))
Ben zaten verdim canım ama sen daha iyi bilirsinAylnaylm1 ve zuzuzuzu1234 kızlar sizin normalde bu hafta listeye girmeniz gerekiyodu ama hem bu hafta menülerinizde kaçamak gördüm hemde 2 haftada en azından 1.5 kilo vermiş olmanız gerekirdi o yüzden b hafta listeye giremiyosunuz haftaya artık kısmetse
Günaydın canım..günaydın kızlaaarrr
Sağol canım..zaten sıcaktan hasta oldu okulda koşturup terliyo sonra teri soğuyo ondan oldu..demek ki senin etin sıkı
canımm cok geçmiş olsun nasıl oldu havalar cokta soguk değil ama
biraz dengesiz mi olmuş sanki
çok dengesiz oldu evet çok kötüydüm dün sancım ayrı sinirim ayrı üstüne cırcır oldum cumaya yarıcak bu kesin 72,30 çıktım bugün yarına da 300 gr gitse en azından 71 i görmüş olacamdemek ki senin etin sıkı
canımm cok geçmiş olsun nasıl oldu havalar cokta soguk değil ama
biraz dengesiz mi olmuş sanki
İnşallah bakalım güncel kilom 68.700 yazayım dedim
haftaya artık kuzumBen zaten verdim canım ama sen daha iyi bilirsin
okuldaykende bişey yapamıyosun tabi evde olsa değiştir üstünü hemen.. şimdiki nesil cok dayanıksız biz neler yapardık sokaklarda hiç bişi olmazdıSağol canım..zaten sıcaktan hasta oldu okulda koşturup terliyo sonra teri soğuyo ondan oldu..
ama sonraki hafta cok dikkat etmen gerkicek çünkü su kaybediceksin sonuctaçok dengesiz oldu evet çok kötüydüm dün sancım ayrı sinirim ayrı üstüne cırcır oldum cumaya yarıcak bu kesin 72,30 çıktım bugün yarına da 300 gr gitse en azından 71 i görmüş olacam
hayırlı kandiller kuzuuşş iyiyim çalışıyorum işler birikmiş bugün yogun geçicek.günaydın kızlar nasılsınız hayırlı kandiller
Canım geçmiş olsun yoğurt ye iyi gelir hem midene hem bağırsağına..çok dengesiz oldu evet çok kötüydüm dün sancım ayrı sinirim ayrı üstüne cırcır oldum cumaya yarıcak bu kesin 72,30 çıktım bugün yarına da 300 gr gitse en azından 71 i görmüş olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?