Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tartıda bu sabah itibariyle 69 görmenin hakli sevinci içindeyim

Dün sabah 4 dilim ekmek birazz peynir 5 zeytin ve 1 yumurta öğlen 1 kurabiye akşam 1 tabak etli nohutlu bulgur pilavı ve 1 tabak fasulye ve 1 sigara böreği ama bunun yanında 4 saat dolandim :)) muhtemelen yarın o 69 yükselebilir vücudum fena su kaybetti :)))

önceden 2 di simdik tek küçük topis bi gobegim var oturunca ayakta bişey yok gibi
demek ki senin etin sıkı
Selam kızlar..
Gelemiyorum buraya..büyük kızım bronşit oldu onunla ilgileniyorum..biri iyi oluyo hop sonra diğeri..
canımm cok geçmiş olsun nasıl oldu havalar cokta soguk değil ama
biraz dengesiz mi olmuş sanki

Cok iyi bence iste o iki kg kalici gidiyor..
Bana bak bense 4aydir aldim bile (
Ama sunuda hissediyorum dönüşüm mustesem olacak..
bnde hissediyorum işlerrini yoluna koy diyete tam olarak adapte ol sahane olcak
bugün 30 mart ekmek miktarını düşürüyoruz öyle konusmuştuk
ve akşam hem sigara böreği hem pilav olmamış öğle yemeğide yok zati

Aylnaylm1 ve zuzuzuzu1234 kızlar sizin normalde bu hafta listeye girmeniz gerekiyodu ama hem bu hafta menülerinizde kaçamak gördüm hemde 2 haftada en azından 1.5 kilo vermiş olmanız gerekirdi o yüzden b hafta listeye giremiyosunuz haftaya artık kısmetse

demek ki senin etin sıkı

canımm cok geçmiş olsun nasıl oldu havalar cokta soguk değil ama

biraz dengesiz mi olmuş sanki
çok dengesiz oldu evet çok kötüydüm dün sancım ayrı sinirim ayrı üstüne cırcır oldum cumaya yarıcak bu kesin 72,30 çıktım bugün yarına da 300 gr gitse en azından 71 i görmüş olacam

Sağol canım..zaten sıcaktan hasta oldu okulda koşturup terliyo sonra teri soğuyo ondan oldu..
okuldaykende bişey yapamıyosun tabi evde olsa değiştir üstünü hemen.. şimdiki nesil cok dayanıksız biz neler yapardık sokaklarda hiç bişi olmazdı
at gibi koşturuyoduk valla köyde dereye giriyoduk fln

çok dengesiz oldu evet çok kötüydüm dün sancım ayrı sinirim ayrı üstüne cırcır oldum cumaya yarıcak bu kesin 72,30 çıktım bugün yarına da 300 gr gitse en azından 71 i görmüş olacam
ama sonraki hafta cok dikkat etmen gerkicek çünkü su kaybediceksin sonucta haslanmış patates mi yesen acaba o mideni tutar biraz

günaydın kızlar nasılsınız hayırlı kandiller
hayırlı kandiller kuzuuşş iyiyim çalışıyorum işler birikmiş bugün yogun geçicek.
bugün kandildi dimi kv yi arıyayım bari adet nedir bilmediklerinden gelmez onlar kesin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…