Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

okuldaykende bişey yapamıyosun tabi evde olsa değiştir üstünü hemen.. şimdiki nesil cok dayanıksız biz neler yapardık sokaklarda hiç bişi olmazdı
at gibi koşturuyoduk valla köyde dereye giriyoduk fln
Antibiyotik başladık mecbur iyi olacak inşallah..ne varsa eskilerde var yeni nesil tırt

ama sonraki hafta cok dikkat etmen gerkicek çünkü su kaybediceksin sonucta haslanmış patates mi yesen acaba o mideni tutar biraz
evet ama 71 i görünce ağzıma kilit vururum sanırım bol bol su içiyorum bugün 3 lt ye tamamlarım..... bilmiyorum işyerindeyim patates var mı bilmiyorum bugün kü menü de belli tavuk bulgur ilavı

Günaydın kızlar ben geldim artık gitmiyoruuum
hos geldin canim gitme hicbir yere pslendin. Ev isiniz nenoldu tam yerlestiniz miii

Hiç iyi degilim cok gerginim... bütün gün çalıştım pazara gittim eve geldim midem çok kötü yanıyor circirda oldum kuru sancısı var adet sancim devam ediyor çokta açım ellerim titriyor...
ooo neler yapmissin masallahhh usuttun ku acaba niye oyle oldun dikkat et kendine vucudun gucsuz dusmesin.

Sağol kuzuum enfeksiyonmus ateşi fln çıkmış iyi gibiydi
Benim de dişçi cekilcek duzelmez dedi saçim da da egzama varmis ilaçlar fln bi dünya verdi
ayy hep bu havalardan cok gecmisler olsun cabuk toparlasin ins bebislerin ona ihtiyaci var.
sanada cok gecmis olsun cnm. Ins cabucak gecer lasinti da oluyor muu.
disin icin ozwle mo gittin ne zaman cekilecek korkar misin

☆mart Sonu Hedefleri

( nisan ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)

@ParteMoralll 67=>64=>
kaptinn 55.8=>53=>56.2
poncikbirgelincik 60.1=>58=>
@selcanmehmetcan 76.7=>72=>
Mavi boncukkk 75.3=>69=>
htc71 64.8=>62=>
munter 73.3=>74.5=>
senad 67.9=>64=>
sarraf 82=> 79=>
SchonerDuft 74=>69=>[/QUOTE]
Yasadinnn ben bu sabah 73 ciktimm yupppiiiiii

Yasadinnn ben bu sabah 73 ciktimm yupppiiiiii [/QUOTE]

hoşbuldukkk canım yok artık gitmiyorumm cok sükür yerleştikk

Yasadinnn ben bu sabah 73 ciktimm yupppiiiiii [/QUOTE]
YOK DEVLETE GİTTİM YİNE BEBEĞİM :)
SENDE ARTIK Bİ KİLO AL DEPODAN MI YAKIYOSUN COCUGA ORDAN MI KULLANIYOSUN BU NEDİR BÖYLE

Yasadinnn ben bu sabah 73 ciktimm yupppiiiiii
SENDE ARTIK Bİ KİLO AL DEPODAN MI YAKIYOSUN COCUGA ORDAN MI KULLANIYOSUN BU NEDİR BÖYLE [/QUOTE]
Son aylarda sisecegim zaten bari 5. Ay bitimine kadar cok sismeyeyim demi kiz
Bebisim daha cok minnak gram gram buyuyoo bu kilo hep benim yaglarim

Disini cektirmeden once karnini tika basa doyur sonra yemek yiyemiyorsun kotu olursun tecrube ile sabittir.

Ben verdim ama yaaa (( 69.2 yım buraya geldiğimde kaçtım ki :/ tartıda 71.7 din sanki dur geçmiş mesajlara bakam bende unuttum

SENDE ARTIK Bİ KİLO AL DEPODAN MI YAKIYOSUN COCUGA ORDAN MI KULLANIYOSUN BU NEDİR BÖYLE
Son aylarda sisecegim zaten bari 5. Ay bitimine kadar cok sismeyeyim demi kiz
Bebisim daha cok minnak gram gram buyuyoo bu kilo hep benim yaglarim

Disini cektirmeden once karnini tika basa doyur sonra yemek yiyemiyorsun kotu olursun tecrube ile sabittir.[/QUOTE]
Gelecek hafta bende iyi kilo vericem galiba diş ağrısı çekiyorum 1 sene oldu artık pazartesi gidicem ins canım çok yanmaz 20 lik dış şu an hem yanagim hem boğazım a vurmuş iltihap ağzıma tepe tepe yedim resmen cenemi 1 parmak kalınlığında acabiliyorum zorla parmağınla yemeği tepiyorum yinede yemekten vazgeçmek yok canım çok yanmaz inşallah ((

SekerPancarii geçmiş olsun bebegim nasıl oldu kuzucuk ?
SchonerDuft sana noldu kuzuum neyin var?
Saol balim iyi gibi bugun biraz burnu kıpkırmızı oldu silmekten size de gecmis olsun canim ablan mi hastalandi
Evet hastalandi teyzesii hava guzel diye baya disarda bahcede oynadi o da çarptı hava heralde
kaptinn naptin canım doktora gittin geçmiş olsun ablana da
SekerPancarii senin kuzuna geçmiş olsun tatlim çabuk atlatirsiniz inşallah
Saol canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…