- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.581
Antibiyotik başladık mecbur iyi olacak inşallah..ne varsa eskilerde var yeni nesil tırtokuldaykende bişey yapamıyosun tabi evde olsa değiştir üstünü hemen.. şimdiki nesil cok dayanıksız biz neler yapardık sokaklarda hiç bişi olmazdı
at gibi koşturuyoduk valla köyde dereye giriyoduk fln
evet ama 71 i görünce ağzıma kilit vururum sanırımama sonraki hafta cok dikkat etmen gerkicek çünkü su kaybediceksin sonuctahaslanmış patates mi yesen acaba o mideni tutar biraz
AYNEN ÖYLEAntibiyotik başladık mecbur iyi olacak inşallah..ne varsa eskilerde var yeni nesil tırt
günaydın beybiGünaydın canımlar
perşembe iiçin güzel bi menüevet ama 71 i görünce ağzıma kilit vururum sanırımbol bol su içiyorum bugün 3 lt ye tamamlarım..... bilmiyorum işyerindeyim patates var mı bilmiyorum bugün kü menü de belli tavuk bulgur ilavı
Yarin tartilsak olurmu☆mart Sonu Hedefleri ☆
( nisan ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
@ParteMoralll 67=>64=>
kaptinn 55.8=>53=>56.2
poncikbirgelincik 60.1=>58=>
@selcanmehmetcan 76.7=>72=>
Mavi boncukkk 75.3=>69=>
htc71 64.8=>62=>
munter 73.3=>74.5=>
senad 67.9=>64=>
sarraf 82=> 79=>
SchonerDuft 74=>69=>
OLAY BEYBİİYarin tartilsak olurmu
hos geldin canim gitme hicbir yere pslendin. Ev isiniz nenoldu tam yerlestiniz miiiGünaydın kızlar ben geldim artık gitmiyoruuum
ooo neler yapmissin masallahhh usuttun ku acaba niye oyle oldun dikkat et kendine vucudun gucsuz dusmesin.Hiç iyi degilim cok gerginim... bütün gün çalıştım pazara gittim eve geldim midem çok kötü yanıyor circirda oldum kuru sancısı var adet sancim devam ediyor çokta açım ellerim titriyor...
ayy hep bu havalardan cok gecmisler olsun cabuk toparlasin ins bebislerin ona ihtiyaci var.Sağol kuzuum enfeksiyonmus ateşi fln çıkmış iyi gibiydi
Benim de dişçi cekilcek duzelmez dedi saçim da da egzama varmis ilaçlar fln bi dünya verdi
Yasadinnn ben bu sabah 73 ciktimm yupppiiiiiihos geldin canim gitme hicbir yere pslendin. Ev isiniz nenoldu tam yerlestiniz miii
ooo neler yapmissin masallahhh usuttun ku acaba niye oyle oldun dikkat et kendine vucudun gucsuz dusmesin.
ayy hep bu havalardan cok gecmisler olsun cabuk toparlasin ins bebislerin ona ihtiyaci var.
sanada cok gecmis olsun cnm. Ins cabucak gecer lasinti da oluyor muu.
disin icin ozwle mo gittin ne zaman cekilecek korkar misin
☆mart Sonu Hedefleri ☆
@ParteMoralll 67=>64=>
kaptinn 55.8=>53=>56.2
Mavi boncukkk 75.3=>69=>
htc71 64.8=>62=>
munter 73.3=>74.5=>
senad 67.9=>64=>
sarraf 82=> 79=>
SchonerDuft 74=>69=>
İnsallahhaftaya artık kuzumkaçamaksız ve kilo vermiş olursan listedesin kesin
Yasadinnn ben bu sabah 73 ciktimm yupppiiiiiihos geldin canim gitme hicbir yere pslendin. Ev isiniz nenoldu tam yerlestiniz miii
ooo neler yapmissin masallahhh usuttun ku acaba niye oyle oldun dikkat et kendine vucudun gucsuz dusmesin.
ayy hep bu havalardan cok gecmisler olsun cabuk toparlasin ins bebislerin ona ihtiyaci var.
sanada cok gecmis olsun cnm. Ins cabucak gecer lasinti da oluyor muu.
disin icin ozwle mo gittin ne zaman cekilecek korkar misin
☆mart Sonu Hedefleri ☆
@ParteMoralll 67=>64=>
kaptinn 55.8=>53=>56.2
Mavi boncukkk 75.3=>69=>
htc71 64.8=>62=>
munter 73.3=>74.5=>
senad 67.9=>64=>
sarraf 82=> 79=>
SchonerDuft 74=>69=>
YOK DEVLETE GİTTİM YİNE BEBEĞİM :)Yasadinnn ben bu sabah 73 ciktimm yupppiiiiii
Ben verdim ama yaaaAylnaylm1 ve zuzuzuzu1234 kızlar sizin normalde bu hafta listeye girmeniz gerekiyodu ama hem bu hafta menülerinizde kaçamak gördüm hemde 2 haftada en azından 1.5 kilo vermiş olmanız gerekirdi o yüzden b hafta listeye giremiyosunuz haftaya artık kısmetse
Son aylarda sisecegim zaten bari 5. Ay bitimine kadar cok sismeyeyim demi kizYOK DEVLETE GİTTİM YİNE BEBEĞİM :)
SENDE ARTIK Bİ KİLO AL DEPODAN MI YAKIYOSUN COCUGA ORDAN MI KULLANIYOSUN BU NEDİR BÖYLE
Ben verdim ama yaaa(( 69.2 yım buraya geldiğimde kaçtım ki :/ tartıda 71.7 din sanki dur geçmiş mesajlara bakam bende unuttum
Saol balim iyi gibi bugun biraz burnu kıpkırmızı oldu silmekten
Evet hastalandi teyzesiiSelam kizlar.
kaptinn ablana cok gecmisnolsun onemli bir seyi yoktur ins. Yavrulari kocaman opuyorum iyi bak bebiskolara teysesii :)
Senin doktor randevun nasil gitti sonuclar ne ciktiii
@sekerpancari kuzumm prensesin jastalandi mi coook gecmis olsun hemencecik sifa bulsun. Cok uzuldum grip fenaa
SchonerDuft canim naber nasilsin
Saol canimmkaptinn naptin canım doktora gittin geçmiş olsun ablana da
SekerPancarii senin kuzuna geçmiş olsun tatlim çabuk atlatirsiniz inşallah
Saol canim evet mevsim gecisi ya disarda oynayinca kapti hemenGeçmiş olsun canım salgın bu aralar
Ben bu hafta kacak olarak yarım pide yemsitim amahaftaya artık kuzumkaçamaksız ve kilo vermiş olursan listedesin kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?