- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.601
Saol canimm ❤❤❤Geçmiş olsun canım.
Saol canimmSekerPancarii kızına geçmiş olsun bu arada.
Nisanda yok kaçamak falan sadece haftada 1 tatlı hakkimi isterim oda emziren. Annenin :)) 3 aydır doğum yapmış olsun o kadarcikta kahvaltı yapmışım bu kilo kahvaltıdan önce tam 69 su bende liste istoyorummmmmabuu senin bu kaçamakları ne etceezz
Hedefe ulasamasamda yaklastim sayilirOLAY BEYBİİ
öğlen ve sabah çok iyi ama akşam mantı yerine başka birşey yeseydin daha iyi olur du ara öğün de 1 kase karışık kuruyemiş çok gelir canım sayı ile ye ceviz 4 badem 4 fındık gibiSabah
1 simit
10 zeytin
1 dilim peynir
Salata (domates, salatalik, biber, nane, maydonoz)
Sekersiz çay
Öğle
1 kase corba
1 dilim ekmek
4 kaşık taze fasulye
Ara
Bir kase karisik kuryemis
Sekersiz kahve
Aksam
4 yemek kasigi manti
1 kase yogurt
Canim ara icin 1 kase kuruyemis cok fazla aksam manti yerine daha hafif seyler yeseydin simitin tumunu yediysen fazla olmus afiyet olsun ama pek begenenedimSabah
1 simit
10 zeytin
1 dilim peynir
Salata (domates, salatalik, biber, nane, maydonoz)
Sekersiz çay
Öğle
1 kase corba
1 dilim ekmek
4 kaşık taze fasulye
Ara
Bir kase karisik kuryemis
Sekersiz kahve
Aksam
4 yemek kasigi manti
1 kase yogurt
poncikbirgelincik nasılsın canım spor listesi yapacakmısın tekrardan iyi oluyordu
Mevsim gecisi ve salgin, kisa zamanda atlatirsiniz insallah.Saol canimm ❤❤❤
ama kaçamakların cokBen verdim ama yaaa(( 69.2 yım buraya geldiğimde kaçtım ki :/ tartıda 71.7 din sanki dur geçmiş mesajlara bakam bende unuttum
Gelecek hafta bende iyi kilo vericem galiba diş ağrısı çekiyorum 1 sene oldu artık pazartesi gidicem ins canım çok yanmaz 20 lik dış şu an hem yanagim hem boğazım a vurmuş iltihap ağzıma tepe tepe yedim resmen cenemi 1 parmak kalınlığında acabiliyorum zorla parmağınla yemeği tepiyorum yinede yemekten vazgeçmek yokSon aylarda sisecegim zaten bari 5. Ay bitimine kadar cok sismeyeyim demi kiz
Bebisim daha cok minnak gram gram buyuyoo bu kilo hep benim yaglarim
Disini cektirmeden once karnini tika basa doyur sonra yemek yiyemiyorsun kotu olursun tecrube ile sabittir.
biz iyiyiz bizimde ortanca hastalanmış onunda burnu akıyo hiçte sevmez sildirmeyi dün peşinde koştum durdum pis pis gezicek ona kalsaSaol balim iyi gibi bugun biraz burnu kıpkırmızı oldu silmektensize de gecmis olsun canim ablan mi hastalandi
Evet hastalandi teyzesiihava guzel diye baya disarda bahcede oynadi o da çarptı hava heralde
Saol canimm
no kaçamak no artı kiloBen bu hafta kacak olarak yarım pide yemsitim amakeşke yemese idim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?