Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
1 simit
10 zeytin
1 dilim peynir
Salata (domates, salatalik, biber, nane, maydonoz)
Sekersiz çay

Öğle
1 kase corba
1 dilim ekmek
4 kaşık taze fasulye

Ara
Bir kase karisik kuryemis
Sekersiz kahve

Aksam
4 yemek kasigi manti
1 kase yogurt

abuu senin bu kaçamakları ne etceezz
Nisanda yok kaçamak falan sadece haftada 1 tatlı hakkimi isterim oda emziren. Annenin :)) 3 aydır doğum yapmış olsun o kadarcikta kahvaltı yapmışım bu kilo kahvaltıdan önce tam 69 su bende liste istoyorummmmm

Eklentiler

• IMG_20170330_112015.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 25
öğlen ve sabah çok iyi ama akşam mantı yerine başka birşey yeseydin daha iyi olur du ara öğün de 1 kase karışık kuruyemiş çok gelir canım sayı ile ye ceviz 4 badem 4 fındık gibi

Canim ara icin 1 kase kuruyemis cok fazla aksam manti yerine daha hafif seyler yeseydin simitin tumunu yediysen fazla olmus afiyet olsun ama pek begenenedim

munter en son kac kilo olcan cok merak ediyorum bide dogumdan sonrasini merak ediyorum senin dogumda bnm düğüne yakın olcak galiba 10. ayda
cektirmicem dişimi bu arada beklicem düğüne kadar agrı kesicilerle falan idare ederim

Ben verdim ama yaaa (( 69.2 yım buraya geldiğimde kaçtım ki :/ tartıda 71.7 din sanki dur geçmiş mesajlara bakam bende unuttum
ama kaçamakların cok önce o ekmek sayısı azalcak sonra kacamaklar bitcek sonra listeye gircen

Gelecek hafta bende iyi kilo vericem galiba diş ağrısı çekiyorum 1 sene oldu artık pazartesi gidicem ins canım çok yanmaz 20 lik dış şu an hem yanagim hem boğazım a vurmuş iltihap ağzıma tepe tepe yedim resmen cenemi 1 parmak kalınlığında acabiliyorum zorla parmağınla yemeği tepiyorum yinede yemekten vazgeçmek yok canım çok yanmaz inşallah (([/QUOTE]
sağlam dişi cekicekler biraz acıyabilir sanki kız bn agrıyo diye sinirden yiyemiyorum bazen sen maaşallah ne bu inat

Dun ,
Kahvalti,bir dilim cavdar ekmegi,domates,salaralik,peynir ve cay
Ara,bir sincan sutlu kahve
Oglen,yarim kasa tarhana,yarim dilim cavdar ekmegi,yagsiz kabak yogurtlamasi
Ara,elma
Aksam,iki corba kasigi tavuklu patates,bir kase yogurt
Bir saat tempolu yuruyus ve iki lt su

Saol balim iyi gibi bugun biraz burnu kıpkırmızı oldu silmekten size de gecmis olsun canim ablan mi hastalandi

Evet hastalandi teyzesii hava guzel diye baya disarda bahcede oynadi o da çarptı hava heralde

Saol canimm
biz iyiyiz bizimde ortanca hastalanmış onunda burnu akıyo hiçte sevmez sildirmeyi dün peşinde koştum durdum pis pis gezicek ona kalsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…