- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.621
İnşallah girerim listeye burası çok iyi geliyor banano kaçamak no artı kilo
Gerçekten öyle canım valla ne bilim ya şimdi oturup ekmek yesem fazla fazla yesem o verdiğim kilolar gidecek hop hepsi bendeKilo almak cok kolay da,vermesi zor.hala diyete basladigim rakami goremedim.
yavyumm benim cok gecmis ossun cabucak iyolessinnSaol balim iyi gibi bugun biraz burnu kıpkırmızı oldu silmektensize de gecmis olsun canim ablan mi hastalandi
Evet hastalandi teyzesiihava guzel diye baya disarda bahcede oynadi o da çarptı hava heralde
Saol canimm
Bende cok merak ediyommmmmunter en son kac kilo olcan cok merak ediyorum bide dogumdan sonrasini merak ediyorum senin dogumda bnm düğüne yakın olcak galiba 10. ayda
cektirmicem dişimi bu arada beklicem düğüne kadar agrı kesicilerle falan idare ederim
liste yapmadık canım liste olunca şevke geliyorum birazcıkiyiyim kuzuum sen nasılsııın aa ben gittim gideli yapılmadı mıyapalım o zaman önümüzdeki hafta icin gerci ben 1 hafta daha spor yapamıcam
sabah simit akşam mantıSabah
1 simit
10 zeytin
1 dilim peynir
Salata (domates, salatalik, biber, nane, maydonoz)
Sekersiz çay
Öğle
1 kase corba
1 dilim ekmek
4 kaşık taze fasulye
Ara
Bir kase karisik kuryemis
Sekersiz kahve
Aksam
4 yemek kasigi manti
1 kase yogurt
allah kabul etsin canım ... yemek için bilemicem çorba salataolabilirHayırlı kandillerBen bugün oruçluyum akşam ne yesem
tm bi hafta daha bakalım kaçamak olcak mı diye olmazsa ve haftaya 58 kg a inersen listeye alabilirim nası anlaşmaNisanda yok kaçamak falan sadece haftada 1 tatlı hakkimi isterim oda emziren. Annenin :)) 3 aydır doğum yapmış olsun o kadarcikta kahvaltı yapmışım bu kilo kahvaltıdan önce tam 69 su bende liste istoyorummmmm
ben yaklaşmak şöyle dursun bayaa bi uzaklaştımHedefe ulasamasamda yaklastim sayilir
sen geldiğin zaman herkese sorar düzenlersin beybi hiç vaaktim olmadı bnm yapmayaiyiyim kuzuum sen nasılsııın aa ben gittim gideli yapılmadı mıyapalım o zaman önümüzdeki hafta icin gerci ben 1 hafta daha spor yapamıcam
oo hiç kaçamak yok ve spor varrrDun ,
Kahvalti,bir dilim cavdar ekmegi,domates,salaralik,peynir ve cay
Ara,bir sincan sutlu kahve
Oglen,yarim kasa tarhana,yarim dilim cavdar ekmegi,yagsiz kabak yogurtlamasi
Ara,elma
Aksam,iki corba kasigi tavuklu patates,bir kase yogurt
Bir saat tempolu yuruyus ve iki lt su
liste yapmadık canım liste olunca şevke geliyorum birazcık
hele biizim gibiler için almak cok kolayKilo almak cok kolay da,vermesi zor.hala diyete basladigim rakami goremedim.
sen geldiğin zaman herkese sorar düzenlersin beybi hiç vaaktim olmadı bnm yapmaya
inşallah canım yaza kadar baya kilo gitmiş olcak inşallahh bide burda aktif olman gerkiyo şimdi siz takıma ugramadıkca bn sizi göremiyorum bu sefer adapte olamadı ya giderse diye düşünüp listeye alamıyorumİnşallah girerim listeye burası çok iyi geliyor bana
sen cektir bakim bi nasıl olcak bende ona göre giderimBebis var ya mecbur yiycem çiğnemeden yutuyorum. Resmen nasıl çekilecek bı bilsem çürümüş kırılmış ve en arkada(
ahh kuzuuum bebişinle gelirsinizzzyavyumm benim cok gecmis ossun cabucak iyolessinn
Bende cok merak ediyommmm
Evet oyle dugun zamanin olcak kiz siscemm senin dugune gelemicwm
Disini niye cektirmiyorsun cene disi degil mi
allah kabul etsin canım ... yemek için bilemicem çorba salataolabilir
allah kabul etsin canıımm kuzu sen dönüyo musun bu hafta listeye ? kilon ne alemde ?Hayırlı kandillerBen bugün oruçluyum akşam ne yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?