- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.641
yapalım o zaman bu pazar
KIZLAR SPOR LİSTESİNE GİRMEK İSTEYEN VARSA SÖYLESİN BANA PAZARA KADAR
evet onun için cıktım doktora cektirmeden rahat yok galibatamam kuuzuucum sen neden gittin dişinden mi
bu sabah 61dim kuzum ama haftaya 60tan aşağı düşerim sen beni ekle bu hafta olur muallah kabul etsin canıımm kuzu sen dönüyo musun bu hafta listeye ? kilon ne alemde ?
evet onun için cıktım doktora cektirmeden rahat yok galiba
eger 60kg olmazsan listeye giremiyosun kibu sabah 61dim kuzum ama haftaya 60tan aşağı düşerim sen beni ekle bu hafta olur mu
hatta bugün 61dım oructan yarın 60 olabliriim
olmaz şimdi değil gülünce gözüküyocektir kuzum bence hic bekleme bosuna acı cekme enınde sonunda gıdıcek cektır de rahatla
eger 60kg olmazsan listeye giremiyosun kikilo alarak dönemiyosun
olmaz şimdi değil gülünce gözüküyo
temamdır o zaman sabah erkenden gel bana kilonu deyarına olurum ınsallah ama düz 60 zor
haftaya kesin 59 olurum ama
ön diş mi kız
temamdır o zaman sabah erkenden gel bana kilonu de
sayılır kısmen gülünce gözüküyo ve ben bunu kabul edemem gittiği yere kadar gider
Oyle mi o zaman dayan tatlimmm yaaaaaahh kuzuuum bebişinle gelirsinizzz
önde kalıyo diş o yüzden cektirmek istemiyorum
bence nişan için para biriktirzirkonyum mu ne varya ondan yaptır ay bende istiyom ama param yok iphone alacoum
agrıdan bayılırsam fln anca öle cektiririmOyle mi o zaman dayan tatlimmm yaaaaa
Geliris aplasiiii
yaa öyle deme zaten cok ıkılemdeyım alsam mı dıyebence nişan için para biriktirsonra cok kafanı vurursun keşke biriktirseydim deyi
ben olsam nişandan sonraya bırakırdımyaa öyle deme zaten cok ıkılemdeyım alsam mı dıyeparada bırıktırmem lazım of keske hedıye falan gelse
ben olsam nişandan sonraya bırakırdımhe yetiririm diyosan al hiç bekleme
ben olsam almazdımnişandan sonrada düğün varaylık taksidi 330 tl
ben olsam almazdımne güzel vazgeçiriyorum
2 yıldır faturalıyım hiç düşünmedim hat üstüne telefon almayı geçen fatura öderken dediler istediğiniz telefonu alabiliyosunuz diye yookk kalsın dedimzaten alamıyorum sımdı tarıfeye ek almam ıcın daha 2 ayım var 4 aydır faturalıyım 6 olması gerekıyomus
almıyorum tamam
2 yıldır faturalıyım hiç düşünmedim hat üstüne telefon almayı geçen fatura öderken dediler istediğiniz telefonu alabiliyosunuz diye yookk kalsın dedim
Dun telefona kalorisayar indirdim. Hakikaten kalorisi cok fazlaymis.öğlen ve sabah çok iyi ama akşam mantı yerine başka birşey yeseydin daha iyi olur du ara öğün de 1 kase karışık kuruyemiş çok gelir canım sayı ile ye ceviz 4 badem 4 fındık gibi
Dun telefona kalorisayar indirdim. Hakikaten kalorisi cok fazlaymis.öğlen ve sabah çok iyi ama akşam mantı yerine başka birşey yeseydin daha iyi olur du ara öğün de 1 kase karışık kuruyemiş çok gelir canım sayı ile ye ceviz 4 badem 4 fındık gibi
Tunaydiinn :)Gunaydin kizlargecmise bakamadim hic bildirimlerden cevap verdim seviyoree siziii kahvaltidan sonra geleremmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?