Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

zaten alamıyorum sımdı tarıfeye ek almam ıcın daha 2 ayım var 4 aydır faturalıyım 6 olması gerekıyomus
almıyorum tamam
2 yıldır faturalıyım hiç düşünmedim hat üstüne telefon almayı geçen fatura öderken dediler istediğiniz telefonu alabiliyosunuz diye yookk kalsın dedim

öğlen ve sabah çok iyi ama akşam mantı yerine başka birşey yeseydin daha iyi olur du ara öğün de 1 kase karışık kuruyemiş çok gelir canım sayı ile ye ceviz 4 badem 4 fındık gibi
Dun telefona kalorisayar indirdim. Hakikaten kalorisi cok fazlaymis.
İkindi vakti benim kan şekerim çok düşüyor herhalde. Muthis bir sekilde yemek istiyorum.

öğlen ve sabah çok iyi ama akşam mantı yerine başka birşey yeseydin daha iyi olur du ara öğün de 1 kase karışık kuruyemiş çok gelir canım sayı ile ye ceviz 4 badem 4 fındık gibi
Dun telefona kalorisayar indirdim. Hakikaten kalorisi cok fazlaymis.
İkindi vakti benim kan şekerim çok düşüyor herhalde. Muthis bir sekilde yemek istiyorum.
Gunaydin kizlar gecmise bakamadim hic bildirimlerden cevap verdim seviyoree siziii kahvaltidan sonra geleremmm
Tunaydiinn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…