- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.661
yapmam gerekn o kadar cok sey var ki telefona sıra gelmiyobende 3 yıldır kullanıyorumda tarife değişikliğinden böyle oldu3400 lira param yok o yüzden taksitsiz alamam
yapmam gerekn o kadar cok sey var ki telefona sıra gelmiyobnde de samsung E7 var değiştrimek istiyorum da artık düğünden sonra
meyve ye canım yada çiğ sebze yogurt türü şeylerDun telefona kalorisayar indirdim. Hakikaten kalorisi cok fazlaymis.
İkindi vakti benim kan şekerim çok düşüyor herhalde. Muthis bir sekilde yemek istiyorum.
Ama 1 saat kardio yaptimsabah simit akşam mantı
Tamam ya kizmameyve ye canım yada çiğ sebze yogurt türü şeyler
o bende de olur şuan başladı mesela tarçınlı süt iç iştahı keser.. kalori programını indirmen iyi olmuş çok işine yarıcak günlük kalorini de hesapla internetten onun altında kalmaya çalışDun telefona kalorisayar indirdim. Hakikaten kalorisi cok fazlaymis.
İkindi vakti benim kan şekerim çok düşüyor herhalde. Muthis bir sekilde yemek istiyorum.
o bende de olur şuan başladı mesela tarçınlı süt iç iştahı keser.. kalori programını indirmen iyi olmuş çok işine yarıcak günlük kalorini de hesapla internetten onun altında kalmaya çalışDun telefona kalorisayar indirdim. Hakikaten kalorisi cok fazlaymis.
seninki daha pahalıymışbendede samsung a5 var ama gerçekten düğündü nişandı cok masraf var bende dusunuyorum kara kara ama telefonum ıyıce kafayı yedı bıde ıphonea alıskınım ıstıyorum cok
ama simit ve mantı yedin ne faydası oldu o sporunnnn yemediğiini düşünsene ne güzel gitmişti 3 5 gr dahaAma 1 saat kardio yaptim
kızmıyom kız öneri sunuyorum sanaTamam ya kizma
seninki daha pahalıymışbende samsung edge 7 istiyorum
cok eksiğim yok yaaa bk şimdi sayayım
organizasyon parası salon parası nişanlımın damatlıgı ve saat parası bohca için alıncakların prası
baharat takımı mutfak takımı banyo takımı ve cam setim eksik sonra bitiyo bnm işim
lanet olası yatak örtüsünüde alcam bizde erkek tarafı alır ama kurnaz geçinen kv almıyo bilmiyo ki her fırsatta agzına edicem düğünden sonra bana ne yaptınız ki siz diye
ay bu günlerde cok sinirliyim ben birini dövsem rahatlıcam sanki
seninde bitmiş baya kuzu ne kalmış kiay samsung sevmıyom ben ya ıphone candır
masallah kız senın bıtmıs darısı benım basımabenım daha sadece mısafır yemek takımı ckb takımı celık tencere granıt tencere elektrık supurgem var bıde bu hafta sonu camasır bulasık mak alcaz o kadar dahaa doluuuu alıncak var
kız oylemıymıs kaynanamı alıyo yatak ortsunu karacada set vardı bende ondan alcaktım yatak ortusude var ıcınde bızımkılerde bılmıyosa ben gıdıp alın dıyemem
gel kız birini çevirek dövelim beraber benimde içim soğur senindeseninki daha pahalıymışbende samsung edge 7 istiyorum
cok eksiğim yok yaaa bk şimdi sayayım
organizasyon parası salon parası nişanlımın damatlıgı ve saat parası bohca için alıncakların prası
baharat takımı mutfak takımı banyo takımı ve cam setim eksik sonra bitiyo bnm işim
lanet olası yatak örtüsünüde alcam bizde erkek tarafı alır ama kurnaz geçinen kv almıyo bilmiyo ki her fırsatta agzına edicem düğünden sonra bana ne yaptınız ki siz diye
ay bu günlerde cok sinirliyim ben birini dövsem rahatlıcam sanki
seninde bitmiş baya kuzu ne kalmış kibizde erkek alıyo ama onların öyle bi adeti yokmş öyle demiş cok adet yerine getirirmiş gibi herşeyi uygularmış gibi. bi tarafı sıkısınca bizde öle bi adet yok diyiveriyo şeytan diyo ki..
bende karacadan begenmiştim cok güzel bi set 990tl dediler
Bizimki de asla sumuklu gezemezbiz iyiyiz bizimde ortanca hastalanmış onunda burnu akıyo hiçte sevmez sildirmeyi dün peşinde koştum durdum pis pis gezicek ona kalsa
Allah kabul etsin canim sebze yemegi yogurt en guzeli olur persembe aksamiHayırlı kandillerBen bugün oruçluyum akşam ne yesem
Allah kabul etsin canim sebze yemegi yogurt en guzeli olur persembe aksamiizindesin ama ossundu az yi
Artida msnben yaklaşmak şöyle dursun bayaa bi uzaklaştım
Ohh cok guzel benceAmin canım inşallah Allah razı olsun
Akşam fırında köfte yapcam canım ıstıyo yanınada bıraz patates atarım corba vardı bide onu ıcerım
of çok acımÇok şükür artık evde yemek pisiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?