- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.681
Ohh cok guzel bence
Beeennyapalım o zaman bu pazar
KIZLAR SPOR LİSTESİNE GİRMEK İSTEYEN VARSA SÖYLESİN BANA PAZARA KADAR
Herseyi çekiyordur canın simdisabahtan berii gözümün önünden yemekler geçiyo
Saldim sporu iycesen zaten listenin en başına
Tilifon konusunda bek ballıyık biz hiç durumumuz olmamasina ragmen eşim de bende iPhone kullaniyoz ikisi de hedaayeyaa öyle deme zaten cok ıkılemdeyım alsam mı dıyeparada bırıktırmem lazım of keske hedıye falan gelse
hemde nasıl cekıyoHerseyi çekiyordur canın simdi
Tilifon konusunda bek ballıyık biz hiç durumumuz olmamasina ragmen eşim de bende iPhone kullaniyoz ikisi de hedaaye
ne güzel olurdu valla beegel kız birini çevirek dövelim beraber benimde içim soğur seninde
alın bende diyemiyorum anca nişanlıma diyorum iştekız daha doluuuu ıvır zıvırlarsızde neyı kız neyı erkek alıyoki ben onlar alalım demezse hıc alın dıyemıyorum hatta alalım dıyınce bıle yok gerek yok dıyorum
senın kv
bende bakmıstım 2000 tl tekstil ceyiz seti
kız o ne bilirmiş çirkinliği yaaa kuzucukBizimki de asla sumuklu gezemezaynaya bakip bakip cok cirkin gorunuyorum burnum kirmizi kirmizi diyo
amiin canım hayırlı kandiller hepinizeHayirli kandiller kizlar Rabbim dualarinizi kabul etsin
sabah 56.2 çıktım. izine bildirimsiz ayrıldım. ayrılmadan önceki hafta 55.8 dimArtida msnben bugun gecen cumayla ayni ciktim
alın bende diyemiyorum anca nişanlıma diyorum işte
Corba salata veallah kabul etsin canım ... yemek için bilemicem çorba salataolabilir
:) Bugün orucluyum. İftarda tarhana corbasi, kereviz yemegi, salata ve yogurt yiyecegim. Yaninda 1 dilim ekmek yesem olur mu??kızmıyom kız öneri sunuyorum sana
Allah kabul etsinCorba salata ve
:) Bugün orucluyum. İftarda tarhana corbasi, kereviz yemegi, salata ve yogurt yiyecegim. Yaninda 1 dilim ekmek yesem olur mu??
ay anasını bile ağlatırım öyle sinirliyim öyle doluyum ki onlara karşı yıkar geçerim ortalıgıben ona bile diyemem
orucluymuşsun tabikide oluurr sağorda ne yedin ? gerci menü paylaşırken yazarsınCorba salata ve
:) Bugün orucluyum. İftarda tarhana corbasi, kereviz yemegi, salata ve yogurt yiyecegim. Yaninda 1 dilim ekmek yesem olur mu??
allah kabul etsin tatlım .... oruçlusun 1 dilim ye benceCorba salata ve
a.s canııım seninde kandilin mubarek olsunSelemun aleykum kizlar regaip kandiliniz mübarek olsun saat 12:30 dan beri gezdim yeni eve geldim yavas yavas gecmisi okum gelimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?