Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız o ne bilirmiş çirkinliği yaaa kuzucuk

amiin canım hayırlı kandiller hepinize
Bek düşkün kiz guzelligine saçını elbisesini begenmedigi zaman cok sinirli oluyo bende hep kendi dedigi olmasina alışmasın diye anne ne giydirirse o sus diyom oflaya puflaya giyyo

ooyy kızlar tutabilsem bende tutrdım Rabbim kabul etsin oruclarınızı inşallahh
Canim ben borcumu tutacam günler uzamadan ve ramazan geliyor ustune bidaha borç zorlanirim sen regl donemindemisin..
Dun juran dersi vardi ikram hazirlamistim bissürü herkese psket yapip verdim hepdi oruç tu maşallah üç Ayları karsiladik ama dun cok perisandim ceyranda kalmışım boyun sirt bas cokkk şükür bugun melekk gibiyim :))

oy oruclu oruclu kuran okumak daha bi güzel oluyo
aynen kuzum regl im ama olmasamda hiç aklımda yoktu oruc tutmak ramazanda rabbim veriyo sabrını ama ramazan dısında zorlanıyorum ben

kızlar iyi akşamlar kandiliniz mübarek olsun ugrayamadim hic
bugün sabah kahvaltimizi ettik kızımla dışarı çıktık gezdik falan evimizin yakınlarında yavru kumru gördüm kaldırımda duruyordu öyle baltık biraz izledim kipirdamiyor yerinden ucamiyor tüyleri falan var ama daha yeni bikac adim yürüyor kaliyor oyle küçücuk avcum kadar etrafa bakindim yuva falanda goremedim birakamadim oylece kedi kapar getirdim eve siringayla doyurdum sardim öyle bakalım 15 20 güne uçar hale gelir sağlıklı görünüyor çok tatlı

Yaaa ay ne guzelll çokta vicdanliyiz
Foto atsana kuzum nasılmış :) hem senin yavrucuk içinde güzel olur ona bakar cocuklarimza vicdanli olmayı ogretmemiz lazım çok kötü zamanlarda yaşıyoruz

30 mart 2017 menum
Sabah
Yesil soganli omlet
1 kk peynir
Sekersiz cay
1 gibi salatalik domates
Oglen
3 mercimek koftesi
6 yaprak kivircik
Aksam
Yogurtlu brokoli haslama
Su 3 oldu
Bide kuru kuru cay icicem

bugunki menum;
sabah 1 kk peynir 1 yumurta 2 dlm ekmek sekersiz cay
oglen domates corbasi sinitsel az salata
aksam sehriye corbasi bir tabak kadar karnbahar yemegi.bir haslanms tavuk but bir dilim ekmek
gun icinde 3-4 bardak sekeriz cay ictim
sade kahve ictim
pogaca cikolata ikram edildi almadim :) reddetmek guzel :)
21.00 da yogurt ve bir meyve yiyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…