- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.701
seninde kandilin mübarek olsun tatlımSelemun aleykum kizlar regaip kandiliniz mübarek olsun saat 12:30 dan beri gezdim yeni eve geldim yavas yavas gecmisi okum gelimmm
ay anasını bile ağlatırım öyle sinirliyim öyle doluyum ki onlara karşı yıkar geçerim ortalıgı
orucluymuşsun tabikide oluurr sağorda ne yedin ? gerci menü paylaşırken yazarsın
Bek düşkün kiz guzelliginekız o ne bilirmiş çirkinliği yaaa kuzucuk
amiin canım hayırlı kandiller hepinize
aman neyse :)aslında en guzeli onu yapmak ezdırmemek kendını
katılıyorummyine zaman geçmiyor .. başım çatlıyor ..cumartesiyi iple çekiliyorum derin ohh çekmek istiyorum
yok artıkkben sahura kalkmadan tutuyorum orucları
oyy kız kıyamam ben onaaaaBek düşkün kiz guzelliginesaçını elbisesini begenmedigi zaman cok sinirli oluyo bende hep kendi dedigi olmasina alışmasın diye anne ne giydirirse o sus diyom oflaya puflaya giyyo
Orucmusun az kaldi sabret dun ben oyleydim gece karnimi doyurdum bugun hic oruclu degilmisim gibi iyi hissediyorum rabbim kabul etsin sabir sabirrben açlıktan
Orucmusun az kaldi sabret dun ben oyleydim gece karnimi doyurdum bugun hic oruclu degilmisim gibi iyi hissediyorum rabbim kabul etsin sabir sabirr
Canim ben borcumu tutacam günler uzamadan ve ramazan geliyor ustune bidaha borç zorlanirim sen regl donemindemisin..ooyy kızlar tutabilsem bende tutrdım Rabbim kabul etsin oruclarınızı inşallahh
Sagol tatlımAllah kabul etsin
Amiin, sagol canimallah kabul etsin tatlım .... oruçlusun 1 dilim ye bence
oy oruclu oruclu kuran okumak daha bi güzel oluyoCanim ben borcumu tutacam günler uzamadan ve ramazan geliyor ustune bidaha borç zorlanirim sen regl donemindemisin..
Dun juran dersi vardi ikram hazirlamistim bissürü herkese psket yapip verdim hepdi oruç tu maşallah üç Ayları karsiladik ama dun cok perisandim ceyranda kalmışım boyun sirt bas cokkk şükür bugun melekk gibiyim :))
Yaaa ay ne guzelllkızlar iyi akşamlar kandiliniz mübarek olsun ugrayamadim hic
bugün sabah kahvaltimizi ettik kızımla dışarı çıktık gezdik falan evimizin yakınlarında yavru kumru gördüm kaldırımda duruyordu öyle baltık biraz izledim kipirdamiyor yerinden ucamiyor tüyleri falan var ama daha yeni bikac adim yürüyor kaliyor oyle küçücuk avcum kadaretrafa bakindim yuva falanda goremedim birakamadim oylece kedi kapar getirdim eve siringayla doyurdum sardim öyle bakalım 15 20 güne uçar hale gelir sağlıklı görünüyor çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?