Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

30 mart 2017 menum
Sabah
Yesil soganli omlet
1 kk peynir
Sekersiz cay
1 gibi salatalik domates
Oglen
3 mercimek koftesi
6 yaprak kivircik
Aksam
Yogurtlu brokoli haslama
Su 3 oldu
Bide kuru kuru cay icicem
cok su icmissin tebrikler oldukca az yemissin

30 mart 2017 menum
Sabah
Yesil soganli omlet
1 kk peynir
Sekersiz cay
1 gibi salatalik domates
Oglen
3 mercimek koftesi
6 yaprak kivircik
Aksam
Yogurtlu brokoli haslama
Su 3 oldu
Bide kuru kuru cay icicem
Oy üzüldüm kuru kuru çay demek :))
Taze soğanlı yumurtayi çok severimmm

Menü gayet iyi :) beğendim ben
Reddetmenin gururu cidden çok başka oluyo :)

sagol canim :) gun icinde ikram edilen ck sey oluyor ama evden kahvalti yapmadan cikmadgm icin tok oluyorm ve hayir diyorum bir de kalorilere bakmaya basladim internetten. bakinca zaten insan hayir diyor.
Evet küçük zarar vermex diye alıp yiyip o kadar hata yapıyoruz ki tm belki kilo almıyoruz ama kilo vermemiz duruyo bilinclendikce dur demek daha kolay oluyo :)

Hayirli aksamlar menum pek parlak degil dunkunu yazim

Sahur ;lor peynir ve bol marul 1,5 lt su

Aksam;gabak cicegi dolması,
mercimek corbasi ,salata,iki catal tatlı ev yapimi.2 lt su

Sahur ;mercimek çorbası salata patatesli börek iki dilim 1,5lt su

Aksam yarim kase mercimek çorbası, bi kase ispanak yemeği, salata, uc yk yogurtlu makarna 1lt su ,iki catal tatli ev yapimi sekeri kitti
2lt su icilecek cay icerim bi elma yerimm

ayy kıyamam yavruya çok iyi yapmışsın allah razı olsun canım

SABAH
3 KÜÇÜK DİLİM PEYNİR / 3 ÇERİ DOMATES
ARA
1 TÜRK KAHVESİ
ÖĞLEN
4 YK DOMATESLİ BULGUR / YANINA KAĞIT KEBABI AVUÇ İÇİ KADAR
ARA
YOK
AKŞAM
1 KASE YOĞURT ÇORBA
ARA
3 KARE BİTTER FINDIKLI
MİDEM KÖTÜ OLDUĞU İÇİN ARA DA 2 DİLİM KADAR EKMEK YEDİM YANIMDA İLACIM YOKTU ÇOKTA KÖTÜ OLUNCA RAHATLATMASI İÇİN İYİ DE GELDİ
3 LT SU 30 DAKİKA KADAR YÜRÜDÜM DERS ARAMDA 10 DAKİKA KADAR LESLİE YAPARIM

inşallah canım yaza kadar baya kilo gitmiş olcak inşallahh bide burda aktif olman gerkiyo şimdi siz takıma ugramadıkca bn sizi göremiyorum bu sefer adapte olamadı ya giderse diye düşünüp listeye alamıyorum
Yok canım ne ben burdayım hep ama vakit bulup girrilmiyor ev hanimisin ev işi bitmiyor malsef çok ya İnsanın şimdi buldum vakti ev temizliğine başladım ya bahar bitmiyor yaw

Keptinn ben ogle sonu tartilsam olurmu sahura kalkiyorum yemek ye 1,5 su anca sindiriyorum en gec 3:30 gibi gerci sabittim su orucum bitsin zaten yuruyuste yapiyorum daha sıkı yonetime gircem ins annemide spora baslatacam 100kg yaklasmis hep bu misafir yuzunden yedi aldi anammn ayy bide ben norumm bittim benn..

Gunaydin,hayirli cumalar kizlar
İlk bildirim benden gelsin.kizim bugun okula gitmedi,belki girmem diye sabah erkenden tartildimkilom dunle ayni,ama azda olsa birazhafiflemis hissediyorum kendimi,

tm bi hafta daha bakalım kaçamak olcak mı diye olmazsa ve haftaya 58 kg a inersen listeye alabilirim nası anlaşma
O zaman ben gruptan çıkayım bir haftada 10 kilo verirsem zaten ben diye bişey olmaz
sen cektir bakim bi nasıl olcak bende ona göre giderim ben düğüne kadar sallamayı düşünüyorum sonra cektiririm
korkuyorum memnun :)) ama mecbur dün hiç birşey yiyemedim akşam sadece 4 bardak ayran içtim oda bebiş aç kalmasın diye cenemi açamıyorum. Doktor zorla açıp mahvederse ağrıdan beni ( boğaz kulak dış bitik durumda yavaş yavaş gözlerine de yayılıyor ağrı ama randevuya 3 gün var daha :/ 1 haftadan erken alamiyorsun randevu

Dün sabah 3 dilim ekmek 2 yumurta 2 YK pekmez yedim bildiğin panmagimla tepe tepe öğlen yarım kase salata marul ve domates havuclari yiyemedim ve 1 tabak etli bulgur pilavı bildiğin çiğnemeden yuttum midem de ağrılı oldu sayesinde akşam 4 bardak ayran 1 TK helva

Sabah tartıda 68.5 çıktım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…