- 9 Temmuz 2014
- 234
- 144
- 123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.721
cok su icmissin tebrikler oldukca az yemissin30 mart 2017 menum
Sabah
Yesil soganli omlet
1 kk peynir
Sekersiz cay
1 gibi salatalik domates
Oglen
3 mercimek koftesi
6 yaprak kivircik
Aksam
Yogurtlu brokoli haslama
Su 3 oldu
Bide kuru kuru cay icicem
Oy üzüldüm kuru kuru çay demek :))30 mart 2017 menum
Sabah
Yesil soganli omlet
1 kk peynir
Sekersiz cay
1 gibi salatalik domates
Oglen
3 mercimek koftesi
6 yaprak kivircik
Aksam
Yogurtlu brokoli haslama
Su 3 oldu
Bide kuru kuru cay icicem
Menü gayet iyi :) beğendim benbugunki menum;
sabah 1 kk peynir 1 yumurta 2 dlm ekmek sekersiz cay
oglen domates corbasi sinitsel az salata
aksam sehriye corbasi bir tabak kadar karnbahar yemegi.bir haslanms tavuk but bir dilim ekmek
gun icinde 3-4 bardak sekeriz cay ictim
sade kahve ictim
pogaca cikolata ikram edildi almadim :) reddetmek guzel :)
21.00 da yogurt ve bir meyve yiyecegim.
sagol canim :) gun icinde ikram edilen ck sey oluyor ama evden kahvalti yapmadan cikmadgm icin tok oluyorm ve hayir diyorum bir de kalorilere bakmaya basladim internetten. bakinca zaten insan hayir diyor.Menü gayet iyi :) beğendim ben
Reddetmenin gururu cidden çok başka oluyo :)
Evet küçük zarar vermex diye alıp yiyip o kadar hata yapıyoruz ki tm belki kilo almıyoruz ama kilo vermemiz duruyo bilinclendikce dur demek daha kolay oluyo :)sagol canim :) gun icinde ikram edilen ck sey oluyor ama evden kahvalti yapmadan cikmadgm icin tok oluyorm ve hayir diyorum bir de kalorilere bakmaya basladim internetten. bakinca zaten insan hayir diyor.
Bende icemiyorum malesefkizlar ben su icemiyorun o konuda eksigim.
Yarin tarti gunu o yuzden dikkatli olmaya calistimcok su icmissin tebrikler oldukca az yemissin
Guzel oluyo birde sifir yagla yapiyorum ben buharda pisiyo yumurtada heee kupkuru hemdeOy üzüldüm kuru kuru çay demek :))
Taze soğanlı yumurtayi çok severimmm
ayy kıyamam yavruya çok iyi yapmışsın allah razı olsun canımkızlar iyi akşamlar kandiliniz mübarek olsun ugrayamadim hic
bugün sabah kahvaltimizi ettik kızımla dışarı çıktık gezdik falan evimizin yakınlarında yavru kumru gördüm kaldırımda duruyordu öyle baltık biraz izledim kipirdamiyor yerinden ucamiyor tüyleri falan var ama daha yeni bikac adim yürüyor kaliyor oyle küçücuk avcum kadaretrafa bakindim yuva falanda goremedim birakamadim oylece kedi kapar getirdim eve siringayla doyurdum sardim öyle bakalım 15 20 güne uçar hale gelir sağlıklı görünüyor çok tatlı
tartılma tüyomu vereyim 6 6,30 gibi kalk wc ye git sonra biraz zıpla uzan 7 gibi kalk wc ye git cıbıldak tartılkizlar sabah saatlerinde mi tartiliyorsunuz aksam mi?
SU HATIRLATMA PROGRAMLARI VAR ONU YÜKLE TELEFONA TATLIM YA DA MASANIN ÜSTÜNE OCAĞIN YANINA 1 SÜRAHİ SU KOY GİT GEL İÇkizlar ben su icemiyorun o konuda eksigim.
Yok canım ne ben burdayım hep ama vakit bulup girrilmiyor ev hanimisin ev işi bitmiyor malsef çok ya İnsanın şimdi buldum vakti ev temizliğine başladım ya bahar bitmiyor yawinşallah canım yaza kadar baya kilo gitmiş olcak inşallahh bide burda aktif olman gerkiyo şimdi siz takıma ugramadıkca bn sizi göremiyorum bu sefer adapte olamadı ya giderse diye düşünüp listeye alamıyorum
O zaman ben gruptan çıkayım bir haftada 10 kilo verirsem zaten ben diye bişey olmaztm bi hafta daha bakalım kaçamak olcak mı diye olmazsa ve haftaya 58 kg a inersen listeye alabilirim nası anlaşma
korkuyorum memnun :)) ama mecbur dün hiç birşey yiyemedim akşam sadece 4 bardak ayran içtim oda bebiş aç kalmasın diye cenemi açamıyorum. Doktor zorla açıp mahvederse ağrıdan benisen cektir bakim bi nasıl olcak bende ona göre giderimben düğüne kadar sallamayı düşünüyorum sonra cektiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?