- 23 Nisan 2016
- 949
- 858
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.741
Gecen hafta:64.5kg
Bu hafta:62.1kg
Giden:2.4kg
Nasıl becerdin
Söylemese yedim nazarlanirsin burda :)))
SABAH
3 KÜÇÜK DİLİM PEYNİR / 3 ÇERİ DOMATES
ARA
1 TÜRK KAHVESİ
ÖĞLEN
4 YK DOMATESLİ BULGUR / YANINA KAĞIT KEBABI AVUÇ İÇİ KADAR
ARA
YOK
AKŞAM
1 KASE YOĞURT ÇORBA
ARA
3 KARE BİTTER FINDIKLI
MİDEM KÖTÜ OLDUĞU İÇİN ARA DA 2 DİLİM KADAR EKMEK YEDİM YANIMDA İLACIM YOKTU ÇOKTA KÖTÜ OLUNCA RAHATLATMASI İÇİN İYİ DE GELDİ
3 LT SU 30 DAKİKA KADAR YÜRÜDÜM DERS ARAMDA 10 DAKİKA KADAR LESLİE YAPARIM
Allah kabul etsin canım patlamış mısır olmamışşş :)))Gunaydiin canlar dunku gomduklerim şöyle
Sahur
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 domates
İftar
1 kase corba
1 tabak patatesli kereviz yemeği
Salata
1 dilim ekmek
Turk kahvesi
Aksam
çilek
Bir avuc patlamis misir
Cocuklar yerken dayanamadim
58 nerden cıktı kız sana mı yazmışım ben onuO zaman ben gruptan çıkayım bir haftada 10 kilo verirsem zaten ben diye bişey olmaz
korkuyorum memnun :)) ama mecbur dün hiç birşey yiyemedim akşam sadece 4 bardak ayran içtim oda bebiş aç kalmasın diye cenemi açamıyorum. Doktor zorla açıp mahvederse ağrıdan beni( boğaz kulak dış bitik durumda yavaş yavaş gözlerine de yayılıyor ağrı ama randevuya 3 gün var daha :/ 1 haftadan erken alamiyorsun randevu
Dün sabah 3 dilim ekmek 2 yumurta 2 YK pekmez yedim bildiğin panmagimla tepe tepe öğlen yarım kase salata marul ve domates havuclari yiyemedim ve 1 tabak etli bulgur pilavı bildiğin çiğnemeden yuttum midem de ağrılı oldu sayesinde akşam 4 bardak ayran 1 TK helva
Sabah tartıda 68.5 çıktım :)
günaydın canım güzel geçer inşallah hamileliğin ilk bebek mi?Gunaydin kizlar. Nasilsiniz. Ben bas agrili mide bulantiliyim keyifsizim gun bitsede gitsek modundayimmm enerjim yokkk
Ders çalışırken attim ağzıma olmamış haklısınmerhaba spor yapman su içmen güzel fakat bitterler olmadı canım :)
buharda nasıl yapıyosun kız suyla falan mıGuzel oluyo birde sifir yagla yapiyorum ben buharda pisiyo yumurtada heee kupkuru hemde
aynen canım sabah wc den ckınca tartılıyorum benkizlar sabah saatlerinde mi tartiliyorsunuz aksam mi?
canım seni listeye ekledim ama bundan sonra cok dikkat etmen gerek hiç bi şekilde artı kiloyla gelmemen lazım listeye kilo yazma konusunu diğer kızlardan bakarak yapabilirsin takılırsan bana sor gösteriririm hesaplamayı artık menülerin daha düzenli ve kaçamakszı olsun hadi bakalım hayırlı oslunYok canım ne ben burdayım hep ama vakit bulup girrilmiyor ev hanimisin ev işi bitmiyor malsef çok ya İnsanın şimdi buldum vakti ev temizliğine başladım ya bahar bitmiyor yaw
tm kuzusss saat 3 gbi yaparsın bildirim allah kabul etsin orucunu inşallahhKeptinn ben ogle sonu tartilsam olurmu sahura kalkiyorum yemek ye 1,5 su anca sindiriyorum en gec 3:30 gibi gerci sabittim su orucum bitsin zaten yuruyuste yapiyorum daha sıkı yonetime gircem ins annemide spora baslatacam 100kg yaklasmis hep bu misafir yuzunden yedi aldi anammn ayy bide ben norumm bittim benn..
cok iyi kilo vermişsiin beybi inlşallah giden su değildirGecen hafta:64.5kg
Bu hafta:62.1kg
Giden:2.4kg
kuzuumm senin dersler sınavlar ne alemde pek ugramıyosun buralara ? bide hoşlandıgın bii vardı hani noldu oGeçen hafta :65.3
Bu hafta: 65
Giden: 0.3
Yüzde:0.46
aynen beybi liste paylaştım orda yazıcaksın kilonu ve yüzdeni hesaplayıpKeptinn kilomu da yazacagim değil mi?
Sabah 83.800 geldim 200 gr. Gitmis
merhaba kızlar. sabah tartıldım 68,7 kilo çıktım.
oy bas agrın geçmedi mi dahaGunaydin kizlar. Nasilsiniz. Ben bas agrili mide bulantiliyim keyifsizim gun bitsede gitsek modundayimmm enerjim yokkk
gönderttim listeyi
bitter çikolataların en masumuDers çalışırken attim ağzıma olmamış haklısın
Sadece su muGuzel sonuclar almak dileg
Birgün su diyeti ve aç kalarak becerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?