- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.761
haydi halayakaptinn canim yag atmiyorum kisik ateste buhariyla pisiyo hafif sulaninca da yumurta kiriyorum mantarlisini da oyle yapiyorum yagdan kaciyorum yani oldugunca veeeeeee 69 600 olmusum meyvelerini topluyorum cok mutlu oldum 4 sene sonra 60 li rakamlari gormek harika
gunaydin kuzumGunaydin kizlar hayirli cumalaaarrr boll eksiler
bitan e yavru kus buldum onla ugrasiyorum kuzum şimdi kızımı doyurdum bide ona mama hazırlayıp doyurucamNasilsin tatliş karşilaşamiyozz
maşallah canım imrendim şimdi sana 69 u görmüşsün tebrik ederimkaptinn canim yag atmiyorum kisik ateste buhariyla pisiyo hafif sulaninca da yumurta kiriyorum mantarlisini da oyle yapiyorum yagdan kaciyorum yani oldugunca veeeeeee 69 600 olmusum meyvelerini topluyorum cok mutlu oldum 4 sene sonra 60 li rakamlari gormek harika
Bende cok sevindim haftaya da artiyla baslayinca umudum azalmisti ama cok sukur 69 lardayim artik tey tey teyhaydi halayaçok sevindim canim
Sagol canim sende gorursun insallah tez zamandamaşallah canım imrendim şimdi sana 69 u görmüşsün tebrik ederim
günaydınn canııımm hayırlı cumalaaarrrGunaydin kizlar hayirli cumalaaarrr boll eksiler
kaptinn canim yag atmiyorum kisik ateste buhariyla pisiyo hafif sulaninca da yumurta kiriyorum mantarlisini da oyle yapiyorum yagdan kaciyorum yani oldugunca veeeeeee 69 600 olmusum meyvelerini topluyorum cok mutlu oldum 4 sene sonra 60 li rakamlari gormek harika
günaydın nasılsın canım hayırlı cumalarGunaydin kizlar hayirli cumalaaarrr boll eksiler
olsun beybi haftaya eksiyle gelirsin kesingunaydin kızlar ben sabitim bu hafta
çok amin ayda 2 kilo bile verememişim biraz daha sıkmam gerecek sanırımSagol canim sende gorursun insallah tez zamanda
allah kabul etsin kusumm tutabiliyosan tut tabiiiGünaydın
Ben yine orucluyum kızlar borclarımı tutayım dıyorum ramazan gelıp yenılerı eklenmeden ama cok zorlanıyorum nıye boyle
bu sabah 61.1 cıktımkaptinn kuzum haftaya kaldı benım lıste isi
kilo mu aldın***aday listesi***
@SekerPancarii (52.9/53.5/-0.6/%-1.13)
@munter (72.4///%)HAMİŞ+susamımız
@sarraf (79.6///%)listeye girmek için gerekli:76kg
@Aylnaylm1 (69.9///%) başlangıç 14mart kilo 70 hedef 65
@nuruze(84///%)başlangıç 24mart kilo 84 hedef 75
@deniz_74 (64.5///%)başlangıç 24mart kilo 64.5 hedef 50
@sezel (69///%)başlangıç 27mart kilo 69 hedef 62
allah kabul etsin kusumm tutabiliyosan tut tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?