- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.781
VALLA BENDE TUTABİLSEM KEŞKE RAMAZAN HARİCİ TUTAMIYORUM PEK SEN BOŞVER MİLLETİamin kuzum
tutabiliyorum zorlanmıyorum aslında ama psikolojik olarak herkes yiyip ıctıgı ıcın bende yemek ıstıyorum
Boşvermeye calısıyorum her yerde yemekVALLA BENDE TUTABİLSEM KEŞKE RAMAZAN HARİCİ TUTAMIYORUM PEK SEN BOŞVER MİLLETİ
poncikkBoşvermeye calısıyorum her yerde yemek
poncikk
nasılsın .. sen görme yemekleri keşke bende tutabilsem
Olsun kuzum sen zaten ideal kilondasingunaydin kızlar ben sabitim bu hafta
evet canım anemi taşıyorum demirim düşük genetik olarak sağlığıma dokunuyor kışın yine az da olsa tutuyordum ama yazın çok zorcanım
iyiiimm cok sukur sen nasılsın kuzumSaglık sorunlarından mı tutamıyosun canım olsun nıyet onemlı Allah saglık versın tutarsın ınsallah
evet canım anemi taşıyorum demirim düşük genetik olarak sağlığıma dokunuyor kışın yine az da olsa tutuyordum ama yazın çok zor
alıcam canım listeleri ayarlıyayımda biNisan hedefi almiyornuyuzkaptinn
İyyim canimm hava kasvetli ve soguk biraz etkiliyo insani icim şiştigünaydın nasılsın canım hayırlı cumalar
Ayy bilmiyom yaa sinir oldumkilo mu aldın
insan yedigine yicene pişman oluyo böyle oluncaAyy bilmiyom yaa sinir oldumdün sabah 52.9dum ve az yedim yaniii bi tek turşu yedim o mu odem yapti bilmiyom su cok az ictimdi cünkülüm
Ayyy kiz ne guzel bi ruyaa buuayyy sımdı aklıma geldi ben ruyamdaSekerPancarii senin evine gelmisim ama sen yoksun evın coook guzeldi büsbüyük deniz manzaralıydı ama sen evde yokmussun ben evını gezıyodum cok guzeldi
Allah sana rüyamdaki gibi büsbüyüüük güzel bi ev versin inşallah
He yavv ne yicekk bizzinsan yedigine yicene pişman oluyo böyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?