- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.801
biz sabaha yağmurla şimşekle başladıkİyyim canimm hava kasvetli ve soguk biraz etkiliyo insani icim şiştisen nasilsin
Ayyy kiz ne guzel bi ruyaa buuhayirlara çıksın insallah
dur sen duuurr bu takımın motivasyonu düştü bi toparlıcam bennnnn bi afalladık tuhaflaştıkHe yavv ne yicekk bizz
cok geçmiş olsun canıımm hepsi birden nasıl hasta olduSelam kızlar kilom sabit...yeme düzenim kaçtı üç gündür kaçamak yok ama..
Annem iki kızım hasta oldular aralarında koşturuyorum saatli yiyemiyorum yani..
dur sen duuurr bu takımın motivasyonu düştü bi toparlıcam bennnnn bi afalladık tuhaflaştık
Anaaaaa bütün moralimi bozdun keptin öğlen acıktım çorba yapam dedim sayende sadece bir süt ile geciricemevet kız
hadi ama nisan ayına girdik. mayıs haziran yaz geldi kaçamakları bırakmanın zamanı geldi bu hafta spor listesi de hazırlıyorum düzenli spor ve sıkı bi diyetle gidicek bu kilolar..
kaçamakların olabilir tabisiiii
Acaba takımı biz mı rayindan çıkardık
Sağol canım..çarşamba dışarıdaydık hava çarptı galiba heps8ni..cok geçmiş olsun canıımm hepsi birden nasıl hasta oldu
sen corba yap yanına da yogurt yada salataaaAnaaaaa bütün moralimi bozdun keptin öğlen acıktım çorba yapam dedim sayende sadece bir süt ile geciricem( sabah 2 dilim ekmek 2 yumurta yağda birer TK tahin pekmez peynir tereyağ zeytin yedim ve deli gibi açım.ama cenemi açamıyorum hala
normal dogum mu sezeryan mıydı kuzu ? bence mekikk için erken şimdi daha farklı sporlar yapabilirsinBen bahar temizliğine başladım spor sayilir akşama sarma yapıom muhtemelen cigneyemeyecehim için yiyemicem gene ama hergun artık mekik çekeyim belli sayılarda belli aralıklarda sizce kacla başlayalım kaç tane çekeyim bu arada yeni doğum yaptığımı da aklınızdan çıkarmayın beni sağlığa kavusturayim derken sağlığından etmeyin
Ayyy bayıldım fiziklere bakkk..alttakiler degil tabi :) bir gün oluruz inşallah..evet kızlar yaza böyle mi girmek istiyoruz;
yoksa böyle mi;
hadi ama nisan ayına girdik. mayıs haziran yaz geldi kaçamakları bırakmanın zamanı geldi bu hafta spor listesi de hazırlıyorum düzenli spor ve sıkı bi diyetle gidicek bu kilolar..
kıyamam ben onlaraaaSağol canım..çarşamba dışarıdaydık hava çarptı galiba heps8ni..
Normal ama dikişli ve hala ağrım oluyor kilo hızla veriyorum göbek 6 aylık gibi nasıl gidecekki başka türlünormal dogum mu sezeryan mıydı kuzu ? bence mekikk için erken şimdi daha farklı sporlar yapabilirsin
bence cok kıskandım gerçektenAyyy bayıldım fiziklere bakkk..alttakiler degil tabi :) bir gün oluruz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?