- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.821
leslie mi yapsan acaba yavastan başlasan sonra alışınca zumbaya falan geçersinNormal ama dikişli ve hala ağrım oluyor kilo hızla veriyorum göbek 6 aylık gibi nasıl gidecekki başka türlü(? Göbek dansı mı yapsam gidermi acaba hani titretiyorlar bı yana bir öbür yana sallıyorlar ya onu ne kadar yapsam ki (?
Keptin sen Allah'tan daha ne istiyorsun 2 kilom var bnm 12 kilo nerdeyse inceciksin biraz daha versen çit kirilicanbence cok kıskandım gerçekten
bi başlaska düzen oturtsak olcak aslında
Leslie bacağı kalinlastiriuormjs ben dansçı kadar ince olsun istiyorum kaslı değilleslie mi yapsan acaba yavastan başlasan sonra alışınca zumbaya falan geçersin
Tikandiysa bir gün kaçamak yapın diyorlar bence :/68.70o dikandi kaldı gitmiyor yaww
Yok onu yapmasam daha iyi daha listeye giremedim ki olmaz şimdiTikandiysa bir gün kaçamak yapın diyorlar bence :/
Yok canim bir gun uc diger gunlerde ikiser lt.ama benim vucudumda cok odem vardi,birde biraz yeme isini azaltinca boyle oldu.asil bundan sonraki haftalar onemli olan ,daha ilk hafta.ama yine de mutlu oldum.az da olsa vucudumda degisiklik var.Sadece su mu
Cogu odemdir canim,cunku gecen cuma acayi sisti vucudum.bakalim bu hafta nasil olacak.nisanda 5'li rakamlari gormek istiyorum ben.buharda nasıl yapıyosun kız suyla falan mı
aynen canım sabah wc den ckınca tartılıyorum ben
canım seni listeye ekledim ama bundan sonra cok dikkat etmen gerek hiç bi şekilde artı kiloyla gelmemen lazım listeye kilo yazma konusunu diğer kızlardan bakarak yapabilirsin takılırsan bana sor gösteriririm hesaplamayı artık menülerin daha düzenli ve kaçamakszı olsun hadi bakalım hayırlı oslun
tm kuzusss saat 3 gbi yaparsın bildirim allah kabul etsin orucunu inşallahh
cok iyi kilo vermişsiin beybi inlşallah giden su değildir
kuzuumm senin dersler sınavlar ne alemde pek ugramıyosun buralara ? bide hoşlandıgın bii vardı hani noldu o
aynen beybi liste paylaştım orda yazıcaksın kilonu ve yüzdeni hesaplayıp
oy bas agrın geçmedi mi dahadiş doktoru bana apranax verdi cok iyi geldi baş agrısına da ama her zaman içilmez tabi tehlikeli bi ilaçmiş sana hiç olmaz o
gönderttim listeyi
bitter çikolataların en masumu
Ne zaman yaptin dogumuNormal ama dikişli ve hala ağrım oluyor kilo hızla veriyorum göbek 6 aylık gibi nasıl gidecekki başka türlü(? Göbek dansı mı yapsam gidermi acaba hani titretiyorlar bı yana bir öbür yana sallıyorlar ya onu ne kadar yapsam ki (?
3 ayı doldurduk yeniNe zaman yaptin dogumu
Sen kimsinKizlar ben kullanici adimi degistirdim
Deniz benSen kimsinarı boy kaç 50 istiyorsun
illaki şişirir yediğin içtiginKeptin sen Allah'tan daha ne istiyorsun 2 kilom var bnm 12 kilo nerdeyse inceciksin biraz daha versen çit kirilicanboyun kaç bilmiyorum ama ben 56 olsam inanamam herhalde.su an acaba ben sabit kalıyorum da tartı mı düşüyor diyorum sabah 68.5 i gördüm inanmadım kırk defa tariya çıktım 69.1 ben şok oda içtiğim sular yemeklerden 500 fazla çıkıyor
cınıııım kalınlastırması için önce yag yakarsın yani bi anda kalınlasmaz o bacaklar sende su an kas değil yag cogunlukta ve sporla önce yagları yakıcaksınLeslie bacağı kalinlastiriuormjs ben dansçı kadar ince olsun istiyorum kaslı değil( göbek sorun işte o kaslı oluyorsa olsun ama kollar bacaklar sadece ince olsun
listeye girdin bebeğim aldım seni bu hafta ama 2 hafta üst üste artı cıktgında diskalifiye oluyosun onu söyliyeyimYok onu yapmasam daha iyi daha listeye giremedim ki olmaz şimdi
sen kimdin ya karıstırdım benKizlar ben kullanici adimi degistirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?