Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

leslie mi yapsan acaba yavastan başlasan sonra alışınca zumbaya falan geçersin

bence cok kıskandım gerçekten
bi başlaska düzen oturtsak olcak aslında
Keptin sen Allah'tan daha ne istiyorsun 2 kilom var bnm 12 kilo nerdeyse inceciksin biraz daha versen çit kirilican boyun kaç bilmiyorum ama ben 56 olsam inanamam herhalde.su an acaba ben sabit kalıyorum da tartı mı düşüyor diyorum sabah 68.5 i gördüm inanmadım kırk defa tariya çıktım 69.1 ben şok oda içtiğim sular yemeklerden 500 fazla çıkıyor

leslie mi yapsan acaba yavastan başlasan sonra alışınca zumbaya falan geçersin
Leslie bacağı kalinlastiriuormjs ben dansçı kadar ince olsun istiyorum kaslı değil ( göbek sorun işte o kaslı oluyorsa olsun ama kollar bacaklar sadece ince olsun

Cogu odemdir canim,cunku gecen cuma acayi sisti vucudum.bakalim bu hafta nasil olacak.nisanda 5'li rakamlari gormek istiyorum ben.

illaki şişirir yediğin içtigin kız boyum kısa beniiim 1.58 boyum ondan bacaklarım göbeğim cok duruyo ben 54 yada 52 olmak istiyorum

Leslie bacağı kalinlastiriuormjs ben dansçı kadar ince olsun istiyorum kaslı değil ( göbek sorun işte o kaslı oluyorsa olsun ama kollar bacaklar sadece ince olsun
cınıııım kalınlastırması için önce yag yakarsın yani bi anda kalınlasmaz o bacaklar sende su an kas değil yag cogunlukta ve sporla önce yagları yakıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…