- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.841
geçmiş olsun canım bu ara herkes hasta niyeyseBiz de sıfatı kaptik.ben de kızıma kemik suyu çorba ve ıhlamur çayı yaptım,icirecegim şimdi.
içimden bu kızlar bir jarika dostum dedim vee yoksa böyle mi fotolarını gördümevet kızlar yaza böyle mi girmek istiyoruz;
yoksa böyle mi;
hadi ama nisan ayına girdik. mayıs haziran yaz geldi kaçamakları bırakmanın zamanı geldi bu hafta spor listesi de hazırlıyorum düzenli spor ve sıkı bi diyetle gidicek bu kilolar..
kesinlikle bendee. göbeğimi ve bacaklarımı saklamadan düz badiler giymek istiyorum altına dar kotlariçimden bu kızlar bir jarika dostum dedim vee yoksa böyle mi fotolarını gördümben üstekiler gibi istiyorum şöyle rahat rahat alışveriş yapmak istiyorum
Çok sağol canım,anaokuluna gidiyoruz,hem salgın,hem de maşallah çok hareketliler ,dünden beri öksürüğü.aksama Dr gideceğiz.aynen mevsim geçişlerinde daha çok oluyor.geçmiş olsun canım bu ara herkes hasta niyeyse
ben göbeğimi çekerek yürüyorum yazın varsa bile içeri kaçıyorkesinlikle bendee. göbeğimi ve bacaklarımı saklamadan düz badiler giymek istiyorum altına dar kotlar
Bendeeeekesinlikle bendee. göbeğimi ve bacaklarımı saklamadan düz badiler giymek istiyorum altına dar kotlar
Evet ,sen kimdin ya karıstırdım bendeniz dimi
okulda koruyoamıyosunuz tabi iyileşir hemencik insallahÇok sağol canım,anaokuluna gidiyoruz,hem salgın,hem de maşallah çok hareketliler ,dünden beri öksürüğü.aksama Dr gideceğiz.aynen mevsim geçişlerinde daha çok oluyor.
yoooduuuuu
ay valla salıyom gidiyoben göbeğimi çekerek yürüyorum yazın varsa bile içeri kaçıyor
Aynen canım,çok terliyor benim ki,o da başlı başına hastalık sebebi.arada sırtında peceteyle geldiği oluyor ama fayda etmiyor bize.okulda koruyoamıyosunuz tabi iyileşir hemencik insallah
yoooduuuuu
muhtemelen çünkü yemek saati şu saatlerAynen canım,çok terliyor benim ki,o da başlı başına hastalık sebebi.arada sırtında peceteyle geldiği oluyor ama fayda etmiyor bize.
İnşallah canım çok sağol.
Gelinciğin karnımı açıktı.
okulda koruyoamıyosunuz tabi iyileşir hemencik insallah
yoooduuuuu
Özel durumlar dışında surekli yapmazlar canım.surekli faaliyet yapıyorlar.dans Edip toplayıp zipliyorlar,bizim ilk yılımız,zamanla alisiyorlarmis çocuklar,böylece bağışıklık sistemleri güçlenecek ,ama küçücük bedenleri,üzülüyorsun .muhtemelen çünkü yemek saati şu saatler
aslında küçük havlu fln göndersen oraya öğretmenleri koymaz mı sırtına önüne
bugün cuma kuzuumm yasin dinle istersen ayıca dua et bol bolbaşım ağrıyo çok sabahtan beri zaman geçmek bilmedi saat nasıl 5 olur
insan üzülmez miminnacıklar anlatamıyolar da tam olarak dertleriniÖzel durumlar dışında surekli yapmazlar canım.surekli faaliyet yapıyorlar.dans Edip toplayıp zipliyorlar,bizim ilk yılımız,zamanla alisiyorlarmis çocuklar,böylece bağışıklık sistemleri güçlenecek ,ama küçücük bedenleri,üzülüyorsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?