- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.861
bugün cuma kuzuumm yasin dinle istersen ayıca dua et bol bolbnm içinde et olur mu
oo cok yeniiii o gobek toparlanicak sende biliyosun.3 ayı doldurduk yeni
çek göbeği içeri popo dışarı çıkıkay valla salıyom gidiyoama bu yaz ince geziciimmm kesinnn taktımmmmm
ahada böyle
bazen bende unutup öyle şarkı dinliyorumben resmen cuma saati şarkı dinliyorumaçayım da bi yasin dinleyeyim
tamam kuzumm ederim tabiki
dimi bende öyle düşündüm erkn daha sanki mekik içinoo cok yeniiii o gobek toparlanicak sende biliyosun.
Ama mekik ne kadar dogruuu arastirmak lazimmmm
bn spor yapmayınca bnmkide sönüyo ve hiç hoşlaşmıyorumçek göbeği içeri popo dışarı çıkıkbenim popo sönmeye başlıyor sanki
bazen bende unutup öyle şarkı dinliyorumama genelde zikir cekmeye yada yasin dinlemeye calışıyorm
olsun sen oruclusun kuzum amin inşallah seninkinide kabul etsin bütün dualarımızı duysunda kabul etsin rabbimAllah kabul etsın bende sımdı dınlıyorum gerçi cuma saati geçti ama
olsun sen oruclusun kuzum amin inşallah seninkinide kabul etsin bütün dualarımızı duysunda kabul etsin rabbim
bu konu hakkında konusmak istemiyorumAmin canım
sen kaç kilo oldun bakıyım
Aynen canım,keşke hiç hastalanmasalarinsan üzülmez miminnacıklar anlatamıyolar da tam olarak dertlerini
tamam anladım ben
büyüdükce azalcak hastalıklar inşallah kuuzuummAynen canım,keşke hiç hastalanmasalar
senden halliceyim işte
büyüdükce azalcak hastalıklar inşallah kuuzuumm
İnşallah canımsenden halliceyim işte
büyüdükce azalcak hastalıklar inşallah kuuzuumm
haftaya sıkı diyettteyimanladım ben sen çok şeyapma
BENDE ÖYLE SEVMİYORUM SÖNÜK SÖNÜKdimi bende öyle düşündüm erkn daha sanki mekik için
bn spor yapmayınca bnmkide sönüyo ve hiç hoşlaşmıyorum
. Bana gitmeyecek gibi geliyor çevremde kiler doğum yapıyor.40 çıkmadan karın da yok oluyor.bnm halim perişanoo cok yeniiii o gobek toparlanicak sende biliyosun.
Ama mekik ne kadar dogruuu arastirmak lazimmmm
aynen bnm gobus de böyle sevgili arkadaş nasıl verdin o kiloları 61 e düştünde mı göbek gitti o göbek nasıl eridi kadınlar kulubune giiriyorsan cevap verEki Görüntüle 266850önceki yani 73.7kg'lik resim 2. doğumumdan sonraki halim,, sonrakide yani 61.7 kg'lik resimde şimdiki halimm,,
Eki Görüntüle 266851kızım henüz 8 ay olmuştu karnımdan pörtleyelii
haftaya sıkı diyettteyimtoparlayıp geliyorum
ayyy memnuniyetsiz miyiz neyizBENDE ÖYLE SEVMİYORUM SÖNÜK SÖNÜK
eminim cevrendekiler her sabah 4 dilim ekme yemiyodur. Bana gitmeyecek gibi geliyor çevremde kiler doğum yapıyor.40 çıkmadan karın da yok oluyor.bnm halim perişan
aynen bnm gobus de böyle sevgili arkadaş nasıl verdin o kiloları 61 e düştünde mı göbek gitti o göbek nasıl eridi kadınlar kulubune giiriyorsan cevap ver(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?