- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.881
hafta sonu ananiş gelcek son olarak ona bi börek yaparım artık ondan sonra hamur işine soninşallah bende geliyoruuuuum
konuştuğun. Bana gitmeyecek gibi geliyor çevremde kiler doğum yapıyor.40 çıkmadan karın da yok oluyor.bnm halim perişan
aynen bnm gobus de böyle sevgili arkadaş nasıl verdin o kiloları 61 e düştünde mı göbek gitti o göbek nasıl eridi kadınlar kulubune giiriyorsan cevap ver(
hafta sonu ananiş gelcek son olarak ona bi börek yaparım artık ondan sonra hamur işine son
spor listesini ayarlayalımda pazartesi başlasın boşladı herkesbende hafta sonu dugune gıdıcem oruclara nasıl devam edıcem bılmıyorumbugunden sonra 7 gun kalıyor
haftaya lısteye gırersem ondan sonrakı haftada spora baslıcam
tm kuzu sabit yazıyorum seni listeyePufff yaa sabitimm keptinn listeye gec kaldim yeni geldim eve yorgunumm uykumm vaaa
spor listesini ayarlayalımda pazartesi başlasın boşladı herkes
Pufff yaa sabitimm keptinn listeye gec kaldim yeni geldim eve yorgunumm uykumm vaaa
bentamam kuzum katılmak ısteyenler soylesın bana ben pazartesi sabahı hazırlarım
Kuran dersinden canim gecede geç yattim üç gundur geç yatma yuzunden felegim şaştı bende bugun biraz ezginlik var simdi uyuyacağım kendime gelimmhoşgeldin canım nerden geldın hayırdırrr
bugün cok uzun bıgun gecmek bılmıyo kafayı yıcem
konuştuğun. Bana gitmeyecek gibi geliyor çevremde kiler doğum yapıyor.40 çıkmadan karın da yok oluyor.bnm halim perişan
aynen bnm gobus de böyle sevgili arkadaş nasıl verdin o kiloları 61 e düştünde mı göbek gitti o göbek nasıl eridi kadınlar kulubune giiriyorsan cevap ver(
Kiz dusunme gece yine yemedinmi geçer sabir psikolojik olarak seyy etme kendine sevabinida kacirtma :)) sabirr sabirrr birşeyler le oyalan orda birini kurban sec kendine :))) biriyle cene cal elbet yorulun oturursun sakin sakin :)))hoşgeldin canım nerden geldın hayırdırrr
bugün cok uzun bıgun gecmek bılmıyo kafayı yıcem
Kuran dersinden canim gecede geç yattim üç gundur geç yatma yuzunden felegim şaştı bende bugun biraz ezginlik var simdi uyuyacağım kendime gelimm
Kiz dusunme gece yine yemedinmi geçer sabir psikolojik olarak seyy etme kendine sevabinida kacirtma :)) sabirr sabirrr birşeyler le oyalan orda birini kurban sec kendine :))) biriyle cene cal elbet yorulun oturursun sakin sakin :)))
Sudami icmedinn kiz hafiff ye inan susatmiyo ben 1-1,5lt su içiyorum saat 10kadar vc beklimm gece ye böyle tabii cok zorlaninn ben ispanak yedim mercimek çorbası ictim azda salata ekmek siz yedimm sende böyle hafifbisey yee kuzuu yoksa kendine eziyet ediyorsungece yıne yemedım ama ıftarda cok toktum sahur yapamazdımsusuyorum daha sevabını kacırmayayım ama ılk gunler zorluyo boyle
Yok uyumucam uykumu kacirdin iyi oldu :))) azcik siznen ilgileniyimmm bebisimmkuranmı ogrenıyorsun ay ne guzel bende bılıyodum baya unutmaya yavaslasmaya baslamısım bende gıdıcem ınsallah ısı bırakırsam
uykusuzluk cok kötü ediyo ınsanı canım yat uyu dınlen ıyı uykularrr
oy gelmiş bizimkiYok uyumucam uykumu kacirdin iyi oldu :))) azcik siznen ilgileniyimmm bebisimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?