Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

puccakanka kim
konuştuğun

puccakanka kim
konuştuğun

hoşgeldin canım nerden geldın hayırdırrr
bugün cok uzun bıgun gecmek bılmıyo kafayı yıcem
Kiz dusunme gece yine yemedinmi geçer sabir psikolojik olarak seyy etme kendine sevabinida kacirtma :)) sabirr sabirrr birşeyler le oyalan orda birini kurban sec kendine :))) biriyle cene cal elbet yorulun oturursun sakin sakin :)))

Kuran dersinden canim gecede geç yattim üç gundur geç yatma yuzunden felegim şaştı bende bugun biraz ezginlik var simdi uyuyacağım kendime gelimm

kuranmı ogrenıyorsun ay ne guzel bende bılıyodum baya unutmaya yavaslasmaya baslamısım bende gıdıcem ınsallah ısı bırakırsam
uykusuzluk cok kötü ediyo ınsanı canım yat uyu dınlen ıyı uykularrr

Kiz dusunme gece yine yemedinmi geçer sabir psikolojik olarak seyy etme kendine sevabinida kacirtma :)) sabirr sabirrr birşeyler le oyalan orda birini kurban sec kendine :))) biriyle cene cal elbet yorulun oturursun sakin sakin :)))

gece yıne yemedım ama ıftarda cok toktum sahur yapamazdım susuyorum daha sevabını kacırmayayım ama ılk gunler zorluyo boyle

gece yıne yemedım ama ıftarda cok toktum sahur yapamazdım susuyorum daha sevabını kacırmayayım ama ılk gunler zorluyo boyle
Sudami icmedinn kiz hafiff ye inan susatmiyo ben 1-1,5lt su içiyorum saat 10kadar vc beklimm gece ye böyle tabii cok zorlaninn ben ispanak yedim mercimek çorbası ictim azda salata ekmek siz yedimm sende böyle hafifbisey yee kuzuu yoksa kendine eziyet ediyorsun

Yok uyumucam uykumu kacirdin iyi oldu :))) azcik siznen ilgileniyimmm bebisimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…