- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.901
Hoşlandığım çocuktan bir şey olmayacak gibi düşünmemeye çalışıyorumbuharda nasıl yapıyosun kız suyla falan mı
aynen canım sabah wc den ckınca tartılıyorum ben
canım seni listeye ekledim ama bundan sonra cok dikkat etmen gerek hiç bi şekilde artı kiloyla gelmemen lazım listeye kilo yazma konusunu diğer kızlardan bakarak yapabilirsin takılırsan bana sor gösteriririm hesaplamayı artık menülerin daha düzenli ve kaçamakszı olsun hadi bakalım hayırlı oslun
tm kuzusss saat 3 gbi yaparsın bildirim allah kabul etsin orucunu inşallahh
cok iyi kilo vermişsiin beybi inlşallah giden su değildir
kuzuumm senin dersler sınavlar ne alemde pek ugramıyosun buralara ? bide hoşlandıgın bii vardı hani noldu o
aynen beybi liste paylaştım orda yazıcaksın kilonu ve yüzdeni hesaplayıp
oy bas agrın geçmedi mi dahadiş doktoru bana apranax verdi cok iyi geldi baş agrısına da ama her zaman içilmez tabi tehlikeli bi ilaçmiş sana hiç olmaz o
gönderttim listeyi
bitter çikolataların en masumu
Alacam elime sopayi diyisindur sen duuurr bu takımın motivasyonu düştü bi toparlıcam bennnnn bi afalladık tuhaflaştık
niye öyle düşünmek istiyosun kiiiHoşlandığım çocuktan bir şey olmayacak gibi düşünmemeye çalışıyorumdersler hafifleyecek bir hafta full burdayım yarından itibaren sabah akşam inşallah hazır hafiflemişken güzel bir kilo vermek istiyorum artık 200 gr 300 gr az az kesmiyor artık inşallah 1 kilo hedef
Bundan iki aymi oldu borcumun üç gununu tuttum ama ben oruc tuadim oruc beni tuttu seni iyi anliyorumgece yıne yemedım ama ıftarda cok toktum sahur yapamazdımsusuyorum daha sevabını kacırmayayım ama ılk gunler zorluyo boyle
Ayy evet yaa yoksa benim başlicam yok liste yapilirsa duzene sokarim sabah sporuna geri mi baslasam kinebenSekerPancarii kesin @ParteMoralll de girer gibi geliyo @sarraf @htc71 BitmeyenUmidim @nuffiun senad da ekle şimdilik bunları gruplaştır sonradan isteyenleri dagıtırsın gruplara
Aynen kendimi diyet spora veriyorum artıkniye öyle düşünmek istiyosun kiii
o zaman bu hafta sıkı tutuyoruz kaçamaksız ve sporla baslıyoruz
Kotu keptinn :))) kiz anam siddete meyillimisin sen nayy siddet nayy no no no nooooo nooo nooo korkimmmkırbac seviiim ben
valla bnmde aynı bıraktım liste kalktıgından beri hiçbişi yapmıyorumAyy evet yaa yoksa benim başlicam yok liste yapilirsa duzene sokarim sabah sporuna geri mi baslasam kine
korkun bendenDiyisinkorkayrum senden
evettt çünkü yaz geliyoreeAynen kendimi diyet spora veriyorum artık
şiddet sevim benKotu keptinn :))) kiz anam siddete meyillimisin sen nayy siddet nayy no no no nooooo nooo nooo korkimmm
Sudami icmedinn kiz hafiff ye inan susatmiyo ben 1-1,5lt su içiyorum saat 10kadar vc beklimm gece ye böyle tabii cok zorlaninn ben ispanak yedim mercimek çorbası ictim azda salata ekmek siz yedimm sende böyle hafifbisey yee kuzuu yoksa kendine eziyet ediyorsun
Yok uyumucam uykumu kacirdin iyi oldu :))) azcik siznen ilgileniyimmm bebisimm
Bundan iki aymi oldu borcumun üç gununu tuttum ama ben oruc tuadim oruc beni tuttu seni iyi anliyorum
Simdi üç aylara girdik ya ondanmi ne bi sakinim birazda millet hep oruc burda üç gun tutmak cok sevapmis her biri bir yili gunahlarimizi silcekmis rabbim ins hem borcumucizdan kurtulmaya hemde böyle sevaba nail oluyoruz..
Ben kuran biliyorumda mahrec her harfin hakkını vererek okumak istiyorum canim ben bundan 18yil once hafizlik yapiyordum bazi hastalik sebeblerden biraktim nasip olmadi( iste onun üzerine kuranimi ilerletmeye çalışıyorumm
poncikbirgelincik kustunn mu baaas ben boyle sakalar yaparimm kizz alingansanizz yapmam sizee sesin cikmadida merak ettim senii bebigimm
Aynenn benimde oyle namaz borcumda cok rabbim seytana uydurmadan uygulamayi nasip etsin inş. Canım uc aylarin basindan bugun uc gun oluyor olsun sen yarin ara verebilirsin tuttugun iki gun iki yil gunahlarimiz mağfiret oluyormus ne güzel benimde bilgilerim olursa siznen paylasirim bende duya duya ogrendim yeni :))ayyy ne guzel canım hafızsın yanı ne mutludun bugun ve yarın mu tutmak gerekıyo ben dun ve bugun tuttum yarın ara vereyı dıyodum ama sevapsa tutayım yarında Boyle hem borclardan kurtuluyoruz hem sevap cok ıyı oluyoda tesvık etcek bırılerı lazım ben ne guzel onceden her yılın borcunu bıdahakı ramazan gelmeden tutardıkm gecen sene tembellık ettım bu seneye kaldı 10 gun barı bunları tutayımda bu senekılerde eklenmesın ustune zaten namaz borcları bi ton
bu hafta son fırsatınız o zaman bebekim son şans iyi degerlendirinNiyse ben azcik uzanammmm hem sizi okurumm
Kiz keptinn ben tekbirle uslanacagimm suzzzzz :))) allah allah allah allah savununn ben geliremmm
@ParteMoralll napisunnn nasil oldu kuzenlerinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?