Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşlandığım çocuktan bir şey olmayacak gibi düşünmemeye çalışıyorum dersler hafifleyecek bir hafta full burdayım yarından itibaren sabah akşam inşallah hazır hafiflemişken güzel bir kilo vermek istiyorum artık 200 gr 300 gr az az kesmiyor artık inşallah 1 kilo hedef

niye öyle düşünmek istiyosun kiii
o zaman bu hafta sıkı tutuyoruz kaçamaksız ve sporla baslıyoruz

gece yıne yemedım ama ıftarda cok toktum sahur yapamazdım susuyorum daha sevabını kacırmayayım ama ılk gunler zorluyo boyle
Bundan iki aymi oldu borcumun üç gununu tuttum ama ben oruc tuadim oruc beni tuttu seni iyi anliyorum
Simdi üç aylara girdik ya ondanmi ne bi sakinim birazda millet hep oruc burda üç gun tutmak cok sevapmis her biri bir yili gunahlarimizi silcekmis rabbim ins hem borcumucizdan kurtulmaya hemde böyle sevaba nail oluyoruz..
Ben kuran biliyorumda mahrec her harfin hakkını vererek okumak istiyorum canim ben bundan 18yil once hafizlik yapiyordum bazi hastalik sebeblerden biraktim nasip olmadi ( iste onun üzerine kuranimi ilerletmeye çalışıyorumm

yatmadan 2 bardak su ıcıp yattım bıde gece kalkıp yemesı bana olum gıbı gelıyo ramazanda da annem yakamdan pacamdan tutarak zor uyandırır bazen uyanmam

ayyy ne guzel canım hafızsın yanı ne mutlu dun bugun ve yarın mu tutmak gerekıyo ben dun ve bugun tuttum yarın ara vereyı dıyodum ama sevapsa tutayım yarında Boyle hem borclardan kurtuluyoruz hem sevap cok ıyı oluyoda tesvık etcek bırılerı lazım ben ne guzel onceden her yılın borcunu bıdahakı ramazan gelmeden tutardıkm gecen sene tembellık ettım bu seneye kaldı 10 gun barı bunları tutayımda bu senekılerde eklenmesın ustune zaten namaz borcları bi ton

Aynenn benimde oyle namaz borcumda cok rabbim seytana uydurmadan uygulamayi nasip etsin inş. Canım uc aylarin basindan bugun uc gun oluyor olsun sen yarin ara verebilirsin tuttugun iki gun iki yil gunahlarimiz mağfiret oluyormus ne güzel benimde bilgilerim olursa siznen paylasirim bende duya duya ogrendim yeni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…