Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu hafta son fırsatınız o zaman bebekim son şans iyi degerlendirin
Yaaaaaaaaa keptinnnnnn puff kotu keptinn :)) seni seviremm bilisinn dimii..
poncikbirgelincik yok bacim hafiz degilim ceyrek diyelim nasip meselesi hafizlik oda nasip olmadi neyse iste bu yollari seviyorum ben yaa

ay evet ya ılk gunde tutuluyomus kandılden bıgun once bılseydım tutardım bende ama gectı artık ınsallah seneye cıkabılırsek seneye tutarız boyle seyler duyunca paylasalım bırbırımızle

Niye niye niye niyee biktm senden zati yakamdan düsss
Niyse ben azcik uzanammmm hem sizi okurumm
Kiz keptinn ben tekbirle uslanacagimm suzzzzz :))) allah allah allah allah savununn ben geliremmm
@ParteMoralll napisunnn nasil oldu kuzenlerinn
iyi cnm biri evde yatiyo 2 ay aynen oyl yaticak wc bile gidemiyo tekerlikli sandlyeyle yataga gecio kalkiyo vs allah yardim etsin.
Oburu dogurmadi sancili takiliyo :) ben evdeym dun aksam geldm bizde durumlar bu sen napiyon

valla bnmde aynı bıraktım liste kalktıgından beri hiçbişi yapmıyorum

korkun benden bundan sonra en küçük hatada vur banaaağğğ yapcam

evettt çünkü yaz geliyoree
Bende ayni valla bugun squatlara başlayim diyorum off simdi bacaklarim nasil hamlar

günaydın canım güzel geçer inşallah hamileliğin ilk bebek mi?
merhaba canim gec oldu kusura bakma ancak girebildim. Evet canim ilk bebegimiz

Sag ol bebisimm liste icin ben sabit cikmisim 72.4
Apranax agirdir koz midene de dikkat et dokunmasin sakin. Bize parol serbest sadece

düşmem asla kat aaaaa

merhaba canim gec oldu kusura bakma ancak girebildim. Evet canim ilk bebegimiz

Sag ol bebisimm liste icin ben sabit cikmisim 72.4
Apranax agirdir koz midene de dikkat et dokunmasin sakin. Bize parol serbest sadece
he ablamda garibim sinüzit var parolde b işe yaramıyo kıvranıyodu en son bas agrısından

Kizlar gecmisi okuyamadim onemli bisi varmi kacinci olduk verilen kilo listesi nerede bakmak istiyommmm hepinizeee

Merhaba hanımlar sabah çay zeytin peynir yumurta bide yanında galate yedim akşam da çorba patates haşlaması yarım porsiyon turşu kavurması 400 kalori de yakıldı sporla

İyi geceler kizlar,masallah sohpetin dibine vurmussunuz bugun
Biz aksam uzeri kizimi dr goturduk.cigerlerimiz temiz cikti sukur.alerji olmus ve buna bagli faranjitdort tane ilac kullanacagiz.bir tanesi iki hafta digerleri bes gunluk.bugun evde isrirahat edince biraz rahastladik sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…