- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #191.921
Yaaaaaaaaa keptinnnnnn puff kotu keptinn :)) seni seviremm bilisinn dimii..bu hafta son fırsatınız o zaman bebekim son şans iyi degerlendirin
Aynenn benimde oyle namaz borcumda cok rabbim seytana uydurmadan uygulamayi nasip etsin inş. Canım uc aylarin basindan bugun uc gun oluyor olsun sen yarin ara verebilirsin tuttugun iki gun iki yil gunahlarimiz mağfiret oluyormus ne güzel benimde bilgilerim olursa siznen paylasirim bende duya duya ogrendim yeni :))
Yaaaaaaaaa keptinnnnnn puff kotu keptinn :)) seni seviremm bilisinn dimii..
poncikbirgelincik yok bacim hafiz degilim ceyrek diyelim nasip meselesi hafizlik oda nasip olmadi neyse iste bu yollari seviyorum ben yaa
kötüyüm ben kötüyüüüüümmmYaaaaaaaaa keptinnnnnn puff kotu keptinn :)) seni seviremm bilisinn dimii..
poncikbirgelincik yok bacim hafiz degilim ceyrek diyelim nasip meselesi hafizlik oda nasip olmadi neyse iste bu yollari seviyorum ben yaa
Niye niye niye niyee biktm senden zati
iyi cnm biri evde yatiyo 2 ay aynen oyl yaticak wc bile gidemiyo tekerlikli sandlyeyle yataga gecio kalkiyo vs allah yardim etsin.Niyse ben azcik uzanammmm hem sizi okurumm
Kiz keptinn ben tekbirle uslanacagimm suzzzzz :))) allah allah allah allah savununn ben geliremmm
@ParteMoralll napisunnn nasil oldu kuzenlerinn
Bende ayni valla bugun squatlara başlayim diyorumvalla bnmde aynı bıraktım liste kalktıgından beri hiçbişi yapmıyorum
korkun bendenbundan sonra en küçük hatada vur banaaağğğ yapcam
evettt çünkü yaz geliyoree
merhaba canim gec oldu kusura bakma ancak girebildim. Evet canim ilk bebegimizgünaydın canım güzel geçer inşallah hamileliğin ilk bebek mi?
Sag ol bebisimm liste icin ben sabit cikmisim 72.4buharda nasıl yapıyosun kız suyla falan mı
aynen canım sabah wc den ckınca tartılıyorum ben
canım seni listeye ekledim ama bundan sonra cok dikkat etmen gerek hiç bi şekilde artı kiloyla gelmemen lazım listeye kilo yazma konusunu diğer kızlardan bakarak yapabilirsin takılırsan bana sor gösteriririm hesaplamayı artık menülerin daha düzenli ve kaçamakszı olsun hadi bakalım hayırlı oslun
tm kuzusss saat 3 gbi yaparsın bildirim allah kabul etsin orucunu inşallahh
cok iyi kilo vermişsiin beybi inlşallah giden su değildir
kuzuumm senin dersler sınavlar ne alemde pek ugramıyosun buralara ? bide hoşlandıgın bii vardı hani noldu o
aynen beybi liste paylaştım orda yazıcaksın kilonu ve yüzdeni hesaplayıp
oy bas agrın geçmedi mi dahadiş doktoru bana apranax verdi cok iyi geldi baş agrısına da ama her zaman içilmez tabi tehlikeli bi ilaçmiş sana hiç olmaz o
gönderttim listeyi
bitter çikolataların en masumu
düşmem asla kat aaaaaNiye niye niye niyee biktm senden zatiyakamdan düsss
iyi cnm biri evde yatiyo 2 ay aynen oyl yaticak wc bile gidemiyo tekerlikli sandlyeyle yataga gecio kalkiyo vs allah yardim etsin.
Oburu dogurmadi sancili takiliyo :) ben evdeym dun aksam geldm bizde durumlar bu sen napiyon
bend ondan korkuyom inan ki 2 gün bırakınca sanki hiç yapmamış gibi oluo niye öyle oluyo kiBende ayni valla bugun squatlara başlayim diyorumoff simdi bacaklarim nasil hamlar
he ablamda garibim sinüzit var parolde b işe yaramıyo kıvranıyodu en son bas agrısındanmerhaba canim gec oldu kusura bakma ancak girebildim. Evet canim ilk bebegimiz
Sag ol bebisimm liste icin ben sabit cikmisim 72.4
Apranax agirdir koz midene de dikkat et dokunmasin sakin. Bize parol serbest sadece
puccakanka kim
konuştuğun
yanlış alıntılardı zaar
. Başka sayfada paylaşmış resimlerini size göstermek için paylaşım kizdaki göbek aynı benim göbek sonra olmuş dana düz karınpuccakanka kim
konuştuğun
demek ki isteyince zayıflanabiliyomuş. Başka sayfada paylaşmış resimlerini size göstermek için paylaşım kizdaki göbek aynı benim göbek sonra olmuş dana düz karın
Vah vahh bas agrisi sinuzit ve migrenle iyicce kotulestiriyorhe ablamda garibim sinüzit var parolde b işe yaramıyo kıvranıyodu en son bas agrısından
Merhaba canim hos geldinn
ben - 500 gr verdimKizlar gecmisi okuyamadim onemli bisi varmi kacinci olduk verilen kilo listesi nerede bakmak istiyommmm hepinizeee
hoş geldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?