Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben - 500 gr verdim
nasılsın kuzum görünmüyorsun pek
ooo tebrik ederim caninim gitsin kilolarr
ben hizinize yetisemiyom yaa is yerinde girmiyorum aksama kalinca gunu kaciriyorumm

gecmisnolsun cnm.

munter ben 69 lari gordum 87 den 69 hayaldi gercek oldu
Ooo tebrikler masallahh aynen devam

Gençlik nabersiniz....
Bugün bir uyandım saat 11i geçmiş..1 gibi işe koyuldum balkon cam perde.. kv yi görmeye gittim eve geçince temizliğe devam edecem
Sabah
Bir sıkma biraz peynir.1 cay
Öğlen ara öğün yok kv 1 bardak cay içtim akşam da humus ezmesi yerim

Kızlar nabersiniizzz bugün gelemedim hiç ablamdayim ananem geldi yegenler fln derken eve gecicem daha evde işlerim var yoruldum valla

iyi akşamlar kızlar
menüm
sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1 tk tahin
4 5 zeytin
1 dilim ekmek
domates salatalık

ara
eşim işten geldi ona kahvaltı hazırlamıştım
3 lokma ekmek
2 çatal peynir
2 zeytin

öğlen
1 büyük kase musli sut

akşam
2.5 fırın palamut
az patates
yarım dilim ekmek
yeşillik
su 1 litre 2 ye tamamlarim

Ay o nasıl ara öyle güzel olmuş kuzum ekmek normalden biraz fazla olmuş sadece

Bir Haftada Dört Kilo Vermek İçin..

Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir.Detaylar videomuzda hanımlar!
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Bir Haftada Dört Kilo Vermek İçin..

Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir.Detaylar videomuzda hanımlar!
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Gunaydin kizlar
Dun yediklerimi yazmasam kizarsiniz yazsam daha da kizarsiniz. Neyse mecbur yazicam.
Sabah
Salata (domates, nane, biber, salatalik)
1 dilim peynir
6 zeytin
2 dilim ekmek
1 yumurta

Ara
Kahve
Ceyrek muz

Ogle ( uzun zamandir gormedigim arkadasima gittim. Seviyorum diye el acmasi borek yapmis)
2 dilim pirasali borek
1 küçük dilim kek

Aksam ( anneme gectim. O da firinda lahmacun yaptirmis. )
1 lahmacun
Bol yeşilik
Ayran

1 saat kardio

Durum bu.. simdi bana bu hafta nasil beslenerek dunku durumu telefi edecegimi yazin bakalim. Tecrübeli arkadaslaaarrr beliyorum.

Selam kizlar
Nasilsiniz bakimm ben hep geride kaliyorum sizlere yetisemiyorum ama hep aklimdasiniz
Susamimiz buyudu epey artik gobegim cikti (zaten cikik gobegim vardida bence one dogru yuvarlaklasti )
Kiyafetlerim olmamaya basladi alisveris yapmam lazim ama havalar bir turlu isinmadi
Sizlerde ne var ne yok ne yapiyorsunuz kilo verilen cuma listesini bulamadim kimsede benim icin atmadi
htc71 kaptinn SekerPancarii SchonerDuft @ParteMoralll @selcanmehmetcan poncikbirgelincik sarraf ve nickini ezberlemedigim diger arkadaslarim nasil gidiyor kilo vermeler hastalanan bebisler iyilesti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…