Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

maşallah bebisimiz bayağı büyüdü susamliktan çıktı artık
son listede böyle tatlım
14. TAKİM 511. ETAP***YEDİNCİ***

selcanmehmetcan(76.5///%)sabit
htc71(63.5///%)sabit
06derya(70.7/69.6/1.1/%1.56) Hedef kilosu 65 olarak revize edildi
ParteMoralll(66///%) sabit izne ayrilmak istiyor
senad(65.3/65/0.3/%0.46)
nuffiun(73.4/72,90/-500 gr/0,69 %)

zuzuzuzu1234 (69.4/68.7//%1.01)yeni üye girişi başlangıç 16mart kilo 70 hedef 60

14. Takimin Yüzdesi:0.531 %

benim kızda hastalandı ateşi çıktı burunu falan tıkalı ilaclarini iciriyorum hemen düzelir inşallah gece uyumadim doğru düzgün bekledim şimdi öğle uykusuna yattı bende uyuyacagim onla

Geçmiş olsun canım, umarım en kısa zamanda iyileşir kuzun:)) diyetin nasıl gidiyor?

Gecmis olsun

sağol canım gece biraz ateşi oldu gündüz iyi ateş yoktu bakalım gece nasıl geçecek diyet de iyi gidiyor hedefe son 1 kilo kaldı
sen ne zaman döneceksin
Umarım gecesinde rahat geçirirsiniz
Owww, süper şimdiden tebrik ederim:))
Diyete devam ama Tam karar vermedim dönüşe bu ara sık sık uğrayabilirim ama:))
arada @keptinn a sorarım hatta listeye girmeden menü paylaşıp menülere yorum yazabilir miyim acaba??

Sorma canim susamliktan cikti gibi
Liate icin tesekkur ederim cnm sen de cok guzel ilerledin masallah hedefede cok az kalmiss ne guzell
Prenses hastalanmis cok gecmis olsun dikkat edin ya hastalanmayinn hele minisler hic hastalanmasin kiyamam onlara benn

sağol canım

Kuzum.sen 1 kiloyuda verince bizi birakip gitmezsin insallah beni ozelliklede hedefime ulasmam lazim
yok gitmiyim kuzum burdayim seni de yanıma bekliyim zaten bırakmam dusmem yakandan 62 ol sende boylarimizda aynı sayılır 62 güzel oliyiii

uğra tabi tatlım yaz sen listede olmasan bile hem senin de yararına olur inşallah en kısa zamanda gelirsin buraya basladigimizda seninle aynı gün başlayıp listeye girmiştik fazla gecikme bak yaz geliyor beraber mezun olalım

sagol canim normalde hep hafif atlatiirdi burnu tıkanır birkaç gün öyle gezer geçerdi ateş falan olmazdı ama bu seferkinde ateş çıktı şimdi yok çok şükür takip ediyorum gündüz de olmadı sadece sabah vardı biraz uyuyor simdi. bu gece de cikmazsa yarina bidaha olmaz herhalde. kızıma da babasından bulaştı bende bişey yok simdilik

Gecmis olsun canim kizin mi hasta ates varsa enfeksiyon olabilir doktora git mutlaka ben hic 62 olmadim ama yaaa hic gormedim hani nasil olcak bilmemki

Ben baya yavaş ilerledim sen benden önce mezun olursun bu hızlabenim demem ironik ama bırakma sakın buraları
bende yaz gelmeden hedefime ulaşacağım inşallah.

Son düzenleme:
Bu arada tatlı krizi olanlar için yani bir tarif öğrendim:) paylaşayım:)
Çeyrek muzu(istediğiniz kadar) , kakao ve tarçınla özleşinceye kadar eze eze karıştırıyorsunuz. Oldu bitti, isterseniz buz dolabında da tutabilirsiniz. Bu sayede minik bile olsa çikolata yemenize gerek kalmıyor:)

Gecmis olsun canim kizin mi hasta ates varsa enfeksiyon olabilir doktora git mutlaka ben hic 62 olmadim ama yaaa hic gormedim hani nasil olcak bilmemki
evet canım bogaz enfeksiyonu var ilaclarini iciriyorum bi 65 ol bakarsin ama bence daha da düşmek istersin bi ol nasıl olacak ona göre goruntune göre devam edersin veya korumaya gecersin

Ben baya yavaş ilerledim sen benden önce mezun olursun bu hızlabenim demem ironik ama bırakma sakın buraları
bende yaz gelmeden hedefime ulaşacağım inşallah.
olsun kuzum yavaş olsada yine gidiyor sonuçta yerimizde saymaktan çok daha güzel sende ulasicaksin inşallah hedefine zaten bişey kalmadı sayılır 6 kilocuk ne ki 20 kusur kilolar veriliyor bizim ki bişey değil veririz yaza kadar

İcine ceviz ya da findik parcalari at. Super oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…