Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kocaman bir size
Aynen canim ,bizde ancak toparlanabildik.

aman aman sende sakin olma dikkat et kendine sen onlara bakarsin onlar sana bakamaz

Kocaman bir size
Aynen canim ,bizde ancak toparlanabildik.
Sevindim toparlanmaniza canimm hep iyi olalim ins

muz tatlı krizine normalde de iyi geliyor ama ben bu ara muz bulamıyorum desem kipa da denk geliyorum ama pişmemiş yeşil yeşil ve kocaman tarifin yarama tuz bastı resmen muzuda çok severim

bugün- 500 gr gördüm ya ondan şettim rahat tim biraz ama yinede menum fena sayılmaz 63.0 çıktım bugün 1 günde 500 gr son 1 kilo kaldı hedefe bu eksi dün gideydi nolurdu sanki takıma faydam olurdu
önemli olan gitmiş olması

bu nasıl menü bak zuzu listeye girdi sen gremiceksin böyle giderse
kuzuuumm göbişin mi cıktııı verilmmiyo kilolaarrr ilaclardan galiba alıyorum ben
Merhabalar, hatunlar bir uğrayayım dedim? Nasılsınız nasıl gidiyor diyet? Ben 58'i korudum:))
Bu hafta 57 amacım var, bakalım:))
kuzuum iyiyiz biz sen napıyosunnn
tabikide cnım gel menülerini yaz katıl buraya belki listede olmak geriyodur seni psikolojik olarak böyle listee girmeden daha iyi olur senin içinnn

ben hafta sonu yegenlerimleydim hep o daha yorucu
-200 cok iyi kuzum az daha dikkat edersen eger -500 yaparsın cumaya bence

Günaydın canım temizlik gibisi yok eline koluna sağlık yatak odan ve çocuk odanıda pırıl pırıl yapınca bi duş alıp o miiis kokulu nevresimlerde uyumanın zevki paha biçilemez Tavsiyem cumartesi günü temizliğini yapıp pazar günü de mışıl mışıl uyuman

ben hafta sonu yegenlerimleydim hep o daha yorucu
-200 cok iyi kuzum az daha dikkat edersen eger -500 yaparsın cumaya bence
çocuklarla zamanda güzel geçer .... bu hafta çok hareketle geçecek birde wc sorunu yaşıyorum bu sürekli oluyor zaten kalorimi biraz düşüreceğim en azından 1 2 gündüşük kalori yapacam

Dün çok abarttım yemeyi tartıda 62 63 görmeyi beklerken cumartesi 61.3tüm bu sabah 61 ben ŞOK
Bugünden itibaren şekeri çıkarıyorum ekmeğide öyle çok dikkat edicem artık prova vakti de yaklaşıyor sunun surasında nısana kalmış 4 ay sırtımı da inceltmeliyim önümüzdeki haftada spora başlıyorum bu sabah kahvaltımıda çok sağlıklı yaptım bundan sonra böyle Ekmek bile yememeye çalışıcam kahvaltılarda mümkün olduğunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…