- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.001
Günaydın tatlımGunaydin kizlar
Kocaman birSorma canim susamliktan cikti gibi
Liate icin tesekkur ederim cnm sen de cok guzel ilerledin masallah hedefede cok az kalmiss ne guzell
Prenses hastalanmis cok gecmis olsun dikkat edin ya hastalanmayinn hele minisler hic hastalanmasin kiyamam onlara benn
Gecmis olsun canim kuzucuguna.evet canım bogaz enfeksiyonu var ilaclarini iciriyorum bi 65 ol bakarsin ama bence daha da düşmek istersin bi ol nasıl olacak ona göre goruntune göre devam edersin veya korumaya gecersin
aman aman sende sakin olma dikkat et kendine sen onlara bakarsin onlar sana bakamazsagol canim normalde hep hafif atlatiirdi burnu tıkanır birkaç gün öyle gezer geçerdi ateş falan olmazdı ama bu seferkinde ateş çıktı şimdi yok çok şükür takip ediyorum gündüz de olmadı sadece sabah vardı biraz uyuyor simdi. bu gece de cikmazsa yarina bidaha olmaz herhalde. kızıma da babasından bulaştı bende bişey yok simdilik
Sevindim toparlanmaniza canimm hep iyi olalim insKocaman birsize
Aynen canim ,bizde ancak toparlanabildik.
muz tatlı krizine normalde de iyi geliyor ama ben bu ara muz bulamıyorum desem kipa da denk geliyorum ama pişmemiş yeşil yeşil ve kocaman tarifin yarama tuz bastı resmen muzuda çok severimBu arada tatlı krizi olanlar için yani bir tarif öğrendim:) paylaşayım:)
Çeyrek muzu(istediğiniz kadar) , kakao ve tarçınla özleşinceye kadar eze eze karıştırıyorsunuz. Oldu bitti, isterseniz buz dolabında da tutabilirsiniz. Bu sayede minik bile olsa çikolata yemenize gerek kalmıyor:)
önemli olan gitmiş olmasıbugün- 500 gr gördüm ya ondan şettim rahat tim birazama yinede menum fena sayılmaz 63.0 çıktım bugün 1 günde 500 gr son 1 kilo kaldı hedefe bu eksi dün gideydi nolurdu sanki takıma faydam olurdu
bu nasıl menüGunaydin kizlar
Dun yediklerimi yazmasam kizarsiniz yazsam daha da kizarsiniz. Neyse mecbur yazicam.
Sabah
Salata (domates, nane, biber, salatalik)
1 dilim peynir
6 zeytin
2 dilim ekmek
1 yumurta
Ara
Kahve
Ceyrek muz
Ogle ( uzun zamandir gormedigim arkadasima gittim. Seviyorum diye el acmasi borek yapmis)
2 dilim pirasali borek
1 küçük dilim kek
Aksam ( anneme gectim. O da firinda lahmacun yaptirmis. )
1 lahmacun
Bol yeşilik
Ayran
1 saat kardio
Durum bu.. simdi bana bu hafta nasil beslenerek dunku durumu telefi edecegimi yazin bakalim. Tecrübeli arkadaslaaarrr beliyorum.
kuzuuumm göbişin mi cıktıııSelam kizlar
Nasilsiniz bakimm ben hep geride kaliyorum sizlere yetisemiyorum ama hep aklimdasiniz
Susamimiz buyudu epey artik gobegim cikti (zaten cikik gobegim vardida bence one dogru yuvarlaklasti)
Kiyafetlerim olmamaya basladi alisveris yapmam lazim ama havalar bir turlu isinmadi
Sizlerde ne var ne yok ne yapiyorsunuz kilo verilen cuma listesini bulamadim kimsede benim icin atmadi
@htc71kaptinn @SekerPancarii SchonerDuft @ParteMoralll @selcanmehmetcan poncikbirgelincik @sarraf ve nickini ezberlemedigim diger arkadaslarim nasil gidiyor kilo vermeler hastalanan bebisler iyilesti mi
kuzuum iyiyiz biz sen napıyosunnnMerhabalar, hatunlar bir uğrayayım dedim? Nasılsınız nasıl gidiyor diyet? Ben 58'i korudum:))
Bu hafta 57 amacım var, bakalım:))
tabikide cnım gel menülerini yaz katıl buraya belki listede olmak geriyodur seni psikolojik olarak böyle listee girmeden daha iyi olur senin içinnnUmarım gecesinde rahat geçirirsiniz
Owww, süper şimdiden tebrik ederim:))
Diyete devam ama Tam karar vermedim dönüşe bu ara sık sık uğrayabilirim ama:))
aradakaptinn a sorarım hatta listeye girmeden menü paylaşıp menülere yorum yazabilir miyim acaba??
herkse günaydın haftaya -200 gr ile başladım 72,70 wc sorunum var hafta sonu temizlik ile uğraştım benden ev hanıumlarına selam olsun ilk defa halı koltuk sildim her tarafım tutuldu üstelikyatak odam ve çocuk odam da duruyor
Günaydın hanımlar
günaydın canıımmm acele etme yavas ve sğlam kilo vermek en iyisiÇok yavaş kilo veriyorum yaaa her gün spor yapmama rağmen
herkse günaydın haftaya -200 gr ile başladım 72,70 wc sorunum var hafta sonu temizlik ile uğraştım benden ev hanıumlarına selam olsun ilk defa halı koltuk sildim her tarafım tutuldu üstelikyatak odam ve çocuk odam da duruyor
çocuklarla zamanda güzel geçer .... bu hafta çok hareketle geçecek birde wc sorunu yaşıyorum bu sürekli oluyor zatenben hafta sonu yegenlerimleydim hep o daha yorucu
-200 cok iyi kuzum az daha dikkat edersen eger -500 yaparsın cumaya bence
Bilmiyoeum canım çok canım sıkıldı ya dunspor yaparken ağlamak istedim yaaa o kadar doldum kigünaydın canıımmm acele etme yavas ve sğlam kilo vermek en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?