- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.021
kuzum hafta içi sabah erkenden kalkıp bitirecem cumartesi misafirim var evet salona girtdim oh prıl pırıl mutfakta öyle mis oldu temizliğin gözünü seveyimGünaydın canımtemizlik gibisi yok eline koluna sağlık yatak odan ve çocuk odanıda pırıl pırıl yapınca bi duş alıp o miiis kokulu nevresimlerde uyumanın zevki paha biçilemez Tavsiyem cumartesi günü temizliğini yapıp pazar günü de mışıl mışıl uyuman
kuzum hafta içi sabah erkenden kalkıp bitirecem cumartesi misafirim var evet salona girtdim oh prıl pırıl mutfakta öyle mis oldu temizliğin gözünü seveyim
çarşamba perşembe yağarsın onuçocuklarla zamanda güzel geçer .... bu hafta çok hareketle geçecek birde wc sorunu yaşıyorum bu sürekli oluyor zatenkalorimi biraz düşüreceğim en azından 1 2 gündüşük kalori yapacam
Sağolasın canım,önemli olan gitmiş olması
bu nasıl menübak zuzu listeye girdi sen gremiceksin böyle giderse
kuzuuumm göbişin mi cıktıııverilmmiyo kilolaarrr ilaclardan galiba alıyorum ben
kuzuum iyiyiz biz sen napıyosunnn
tabikide cnım gel menülerini yaz katıl buraya belki listede olmak geriyodur seni psikolojik olarak böyle listee girmeden daha iyi olur senin içinnn
hayır canım niye öyle düşünüyosun fazla sporda iyi değil biliyosun dimiBilmiyoeum canım çok canım sıkıldı ya dunspor yaparken ağlamak istedim yaaa o kadar doldum ki
niye yiyosunDün çok abarttım yemeyi tartıda 62 63 görmeyi beklerken cumartesi 61.3tüm bu sabah 61 ben ŞOK
Bugünden itibaren şekeri çıkarıyorum ekmeğide öyle çok dikkat edicem artık prova vakti de yaklaşıyor sunun surasında nısana kalmış 4 ay sırtımı da inceltmeliyim önümüzdeki haftada spora başlıyorum bu sabah kahvaltımıda çok sağlıklı yaptım bundan sonra böyleEkmek bile yememeye çalışıcam kahvaltılarda mümkün olduğunca
Besleyiciliği artar:) günlük kalori limitine göre ayarlanırsa harika bir tavsiye:))İcine ceviz ya da findik parcalari at. Super oluyor
oh şahaneSağolasın canım,liste dışı olayım, sonra duruma göre belki geçeeim listeye:))
İim, diyet harika gidiyor bu sabah 20dklik sporla başladım yine güne:)) fitim, mutluyum huzurluyum:))
Benim ana sotunum çözüyorum inşallah:))oh şahane
senin sporlarına hayranım zaten bide diyeti tam yapsan hiç takılmadna vericeksin kiloları eminim
hayır canım niye öyle düşünüyosun fazla sporda iyi değil biliyosun dimi
spor ve diyeti orantılı götürmen lazım
niye yiyosunyeme zayıflaa sanki benim nişanım var sanki ben giycem o caaanııım nişanlıgı
bencede cözersin inanıyorum yaz yaklaştı hepimiz tutuştukBenim ana sotunum çözüyorum inşallah:))
psikolojinle oynamakaptinn ya canım bilmiyorum moralim bozuluyor işte dün öyle bı doldum bı doldum sporu yaparken zor tuttum ağlamamak için
senin şu yiyip yiyp sonra zayıflayamıyorum dye daha cok yemen beni öldürcek bigünyemeyince düşmüyo diye sinirlendim yedim düştüama daha yemiyorum bittiiii
Tamam canım ne bilim işte dün eşim çikolata yedi 11 gibi gece ekemge surup sürüp belki de ona canım sıkıldı bilmiyorum ben yemeyeyim ama o zayıf birden moralim bozuldu Yaw sabah platesimi yaptım yeşil çayımı da içiyorum şimdibencede cözersin inanıyorum yaz yaklaştı hepimiz tutuştuk
psikolojinle oynamaelinden geeni yaparsan sonucunu da görürsün zaten bak listeye de girdin artık daha cok dikkat etmen gerek bize karsı da sorumlulugun var bundan sonra artı cıktıgında takım yüzdesini düşürebilirsin eksi cıktıgında bize faydan olcak bunu düşün
senin şu yiyip yiyp sonra zayıflayamıyorum dye daha cok yemen beni öldürcek bigün
ooohh miiisssTamam canım ne bilim işte dün eşim çikolata yedi 11 gibi gece ekemge surup sürüp belki de ona canım sıkıldı bilmiyorum ben yemeyeyim ama o zayıf birden moralim bozuldu Yaw sabah platesimi yaptım yeşil çayımı da içiyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?