Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuzum hafta içi sabah erkenden kalkıp bitirecem cumartesi misafirim var evet salona girtdim oh prıl pırıl mutfakta öyle mis oldu temizliğin gözünü seveyim

çocuklarla zamanda güzel geçer .... bu hafta çok hareketle geçecek birde wc sorunu yaşıyorum bu sürekli oluyor zaten kalorimi biraz düşüreceğim en azından 1 2 gündüşük kalori yapacam
çarşamba perşembe yağarsın onu yada bi gün düşük kalori bigün normal de olabilir

Sağolasın canım, liste dışı olayım, sonra duruma göre belki geçeeim listeye:))
İim, diyet harika gidiyor bu sabah 20dklik sporla başladım yine güne:)) fitim, mutluyum huzurluyum:))

Bilmiyoeum canım çok canım sıkıldı ya dunspor yaparken ağlamak istedim yaaa o kadar doldum ki
hayır canım niye öyle düşünüyosun fazla sporda iyi değil biliyosun dimi
spor ve diyeti orantılı götürmen lazım

niye yiyosun yeme zayıflaa sanki benim nişanım var sanki ben giycem o caaanııım nişanlıgı

Sağolasın canım, liste dışı olayım, sonra duruma göre belki geçeeim listeye:))
İim, diyet harika gidiyor bu sabah 20dklik sporla başladım yine güne:)) fitim, mutluyum huzurluyum:))
oh şahane
senin sporlarına hayranım zaten bide diyeti tam yapsan hiç takılmadna vericeksin kiloları eminim

yemeyince düşmüyo diye sinirlendim yedim düştü ama daha yemiyorum bittiiii

Benim ana sotunum çözüyorum inşallah:))
bencede cözersin inanıyorum yaz yaklaştı hepimiz tutuştuk
kaptinn ya canım bilmiyorum moralim bozuluyor işte dün öyle bı doldum bı doldum sporu yaparken zor tuttum ağlamamak için
psikolojinle oynama elinden geeni yaparsan sonucunu da görürsün zaten bak listeye de girdin artık daha cok dikkat etmen gerek bize karsı da sorumlulugun var bundan sonra artı cıktıgında takım yüzdesini düşürebilirsin eksi cıktıgında bize faydan olcak bunu düşün

Tamam canım ne bilim işte dün eşim çikolata yedi 11 gibi gece ekemge surup sürüp belki de ona canım sıkıldı bilmiyorum ben yemeyeyim ama o zayıf birden moralim bozuldu Yaw sabah platesimi yaptım yeşil çayımı da içiyorum şimdi

ooohh miiisss sporlarının karşılıgını alıcaksın boşver eşin istediğini yesin sen kendine hakim ol ve yeme yazın kendinle gurur duycaksın herkes sana zayıfladın dediğiginde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…