- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.041
Çok teşekkür ederim çok sağol iyi geldi seninle konuşmak canım çok sağolooohh miiissssporlarının karşılıgını alıcaksın boşver eşin istediğini yesin sen kendine hakim ol ve yeme yazın kendinle gurur duycaksın herkes sana zayıfladın dediğiginde
bu hafta artı cıkanı kırbaclarımmmmvurma tamam
Çok teşekkür ederim çok sağol iyi geldi seninle konuşmak canım çok sağol
Aynen çok sağol çok teşekkür ederim yaaa oh daha iyiyim şu ansıkıldıgında bunaldgında buraya yaz beybisi bu takım bunun için var ama sakın hevesini kaçırma kararlı olmalıyız ki kilolarımız gitsin dimi
bu hafta artı cıkanı kırbaclarımmmmyöneticilerden rica edicem kırbac emojisi eklesinler olmuyo böle
Aynen çok sağol çok teşekkür ederim yaaa oh daha iyiyim şu an
bencedeeeeeebenim cumaya 60 olup listeye girmem lazım kesin
Cok haklsiin vallakendimi işe yaramış hissettim
bazen bnmde hevesim kaçıyo moral,m bozuluyo ama toparlıyorum sonucta bizi yediklerimiz değil yemekdiklerimiz kurtarıcak
Ben varım:))KIZLAR SPOR LİSTESİNE GİRMEK İSTEYENLER KİMLER? @elaalemi @htc71 @sarraf @nuffiun @senad @06Derya @zuzuzuzu1234 @Aylnaylm1 @ParteMoralll
bencedeeeeee
ben giremicem bu haftada ilaclar ödem mi yaptı nedir kilo alıyorum bitsinde öle gircem
gayet güzel canımherkse günaydın haftaya -200 gr ile başladım 72,70 wc sorunum var hafta sonu temizlik ile uğraştım benden ev hanıumlarına selam olsun ilk defa halı koltuk sildim her tarafım tutuldu üstelikyatak odam ve çocuk odam da duruyor
gunaydin poncikim naptin bittimi işlerinizGünaydın canımmNasılsınız siz
hergün spor yapıyorsan da vucut alışıyor direnç kazanıyor canım pek faydalı olmuyor diye biliyorum biraz ara vererek yap belki faydasi olurBilmiyoeum canım çok canım sıkıldı ya dunspor yaparken ağlamak istedim yaaa o kadar doldum ki
şokk mu yaptinnnDün çok abarttım yemeyi tartıda 62 63 görmeyi beklerken cumartesi 61.3tüm bu sabah 61 ben ŞOK
Bugünden itibaren şekeri çıkarıyorum ekmeğide öyle çok dikkat edicem artık prova vakti de yaklaşıyor sunun surasında nısana kalmış 4 ay sırtımı da inceltmeliyim önümüzdeki haftada spora başlıyorum bu sabah kahvaltımıda çok sağlıklı yaptım bundan sonra böyleEkmek bile yememeye çalışıcam kahvaltılarda mümkün olduğunca
daha yersen artilara şok olursun yimeyemeyince düşmüyo diye sinirlendim yedim düştüama daha yemiyorum bittiiii
ben girmiycem tatlım çok yogunum sınav zamanım yaklasiyor spora vakit bulamam ders ev cocuk derkenKIZLAR SPOR LİSTESİNE GİRMEK İSTEYENLER KİMLER? @elaalemi @htc71 @sarraf @nuffiun @senad @06Derya @zuzuzuzu1234 @Aylnaylm1 @ParteMoralll
gayet güzel canım
gunaydin poncikim naptin bittimi işleriniz
hergün spor yapıyorsan da vucut alışıyor direnç kazanıyor canım pek faydalı olmuyor diye biliyorum biraz ara vererek yap belki faydasi olur
şokk mu yaptinnnben çok iyi biliyim o soklari
daha yersen artilara şok olursun yime
ben girmiycem tatlım çok yogunum sınav zamanım yaklasiyor spora vakit bulamam ders ev cocuk derkenbide kusumuz oldu
yok kız izine ayrıldım bensen listede değil misin
o ne kız öleeveett pazartesi bildirimim çok karışık
ilk 2 3 tartıldigimda- 200 sonra + 200 sonra kizim tartildi tekrar tartildim- 400 çıktı sonrakilerde de hep -400 gösterdi hangisi doğru bende anlamadim ama eksideyim o da güzel
yok kız izine ayrıldım ben
izindeyim ama tepenizdeyimkaptan ve ıkı yardımcısıda ızınde bu elemanlar napsın
izindeyim ama tepenizdeyim
ben kilo aldıgım için izine ayrıldım dengem bozldu şimdide ilaçlar aldırıyo bilmiyorum nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?