- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.061
Ben de varım canimmmmKIZLAR SPOR LİSTESİNE GİRMEK İSTEYENLER KİMLER? @elaalemi @htc71 @sarraf @nuffiun @senad @06Derya @zuzuzuzu1234 @Aylnaylm1 @ParteMoralll
Sağol canımaman aman sende sakin olma dikkat et kendine sen onlara bakarsin onlar sana bakamaz
Sevindim toparlanmaniza canimm hep iyi olalim ins
ediyorum kuzum çok şükür bidaha ateşi çıkmadı fistigimin da iyi gibi şimdiaman aman sende sakin olma dikkat et kendine sen onlara bakarsin onlar sana bakamaz
Sevindim toparlanmaniza canimm hep iyi olalim ins
bende dedim o ne öyle şaşırmış bu tarti pil vakti geliyi herhaldeo ne kız öle
diyorum ya durumum cok karısık
ne yedin de şişMidem yine sis,puffff.ne yapayım ben,
bencede ona bi pil gerekbende dedim o ne öyle şaşırmış bu tarti pil vakti geliyi herhalde
diyorum ya durumum cok karısık
ne yedin de şiş
bencede ona bi pil gerek
demek ki hareket yada su da eksiklikler varmışşartıdayım 300 gr kızlar nasıl oldu hiç anlamadım aynı yedim geçen hafta kilo vermiştim -100 gr kadar da olsa garip bu bünyemde anlamadım cidden tıpkısının aynısı oldu haftasonu menüm geçen haftadaki ile ama sonuç çok farklı
önemli olan gitmiş olması
bu nasıl menübak zuzu listeye girdi sen gremiceksin böyle giderse
kuzuuumm göbişin mi cıktıııverilmmiyo kilolaarrr ilaclardan galiba alıyorum ben
kuzuum iyiyiz biz sen napıyosunnn
tabikide cnım gel menülerini yaz katıl buraya belki listede olmak geriyodur seni psikolojik olarak böyle listee girmeden daha iyi olur senin içinnn
Gunaydin poncikimmmGünaydın canımmNasılsınız siz
Al benden de o kadarÇok yavaş kilo veriyorum yaaa her gün spor yapmama rağmen
bana foto atsan ya nolaaaarrrrIwiittt gobuskommm varrraha bulee
ilaclarin etkisi olabilir cnm ve su az iciyprsan o cok odem yapar
Gunaydin poncikimmm
Cok sukur cnmmm odare ediyok beniskoylaa
bana foto atsan ya nolaaaarrrrkaç aydır yalvarıyom kız sana herkesleri gördüm bi seni göremedim D :
Iwiittt gobuskommm varrraha bulee
ilaclarin etkisi olabilir cnm ve su az iciyprsan o cok odem yapar
Gunaydin poncikimmm
Cok sukur cnmmm odare ediyok beniskoylaa
yaaa ama siz niye böyle yapıyosunuuzzzzzz dövcem bak siziiiiiYeteeerrrr... Kendimi kontrol edemiyorum.. gece dusunmekten uyuyamadim. Zuzuzu1234 dun ben de ağladım. Kendime sinir oldum.
:)
sırrı yememek cınıııımmKeptinn listeye girme sarti kilo vermek degil mi? Listenin ya da verilen kilonun sınırı mi var?
bak görüyon mu duygularımızla oynuyo hepbana da aticam dedi atmadiydi teee önceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?