- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.081
Beni listeye alabilirsin canımKIZLAR SPOR LİSTESİNE GİRMEK İSTEYENLER KİMLER? @elaalemi @htc71 @sarraf @nuffiun @senad @06Derya @zuzuzuzu1234 @Aylnaylm1 @ParteMoralll
ah evet yaaa pazartesi günleri ne zor bi gün..Selam kızlar..
Yine bir pazartesi yine isler güçler :) kızı uyuturken bi bakayım dedim
demek yine rakibimsinSPOR LİSTESİ(03/10)
PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
() elaalemi:
()selcanmehmetcan:
MOR TAKİM
()Hedef52:
( )Senad:
()SekerPancarii:
()Alina_:
PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:
KIZLAR BEN ŞİMDİLİK BÖYLE Bİ LİSTE HAZIRLADIM. BUGÜNDEN İTİBAREN SPORLARINIZI YAZABİLİRSİNİZ İTİRAZI OLAN, LİSTEYE GİRMEK YADA LİSTEDEN ÇIKMAK İSTEYEN OLURSA BANA SÖYLEYEBİLİR
HAYDİN İYİ OLAN KAZANSIN
62 de mi durcan sen kizok gitmiyim kuzum burdayimseni de yanıma bekliyim zaten bırakmam dusmem yakandan 62 ol sende boylarimizda aynı sayılır 62 güzel oliyiii
Haftada dort bes gun fitnes salonuna gidiyorum. Her gittigimde en az 700 kalori yakiyorum. Bazen sabahları da hafif yürütüs yapiyorum. Buna ragmen çok yavaş gidiyor. Tamam kacamaklarim oluyor ama o kadar da abartı degil bence. Cumartesi gunu haric.yaaa ama siz niye böyle yapıyosunuuzzzzzz dövcem bak siziiiii
pes etmek yok aglamak yok kaçamak hiç yoookkk sen sporda yapmıyosun dimi ne zaman baslıcaksın sporaa
demek yine rakibimsinbaşlıyoruz o vakit
alt müzik olarak ''bebe rexha - ı got u'' dinle hemen: d
BebegimmmGunaydin kizlar
günaydınlaaarrrr
Günaydıııııın
çok sıkmadan yavaş yavaş olacak birden gitmesini istemiyoruz da beklemiyoruz da canın çektiği şeyleri yiyerek başla biraz abartmadan az yemeye alış ekmeği akşşam yeme gibi şeyler ve kendini zayıf olarak görselle sevdiğin kıyafetler ileYeteeerrrr... Kendimi kontrol edemiyorum.. gece dusunmekten uyuyamadim. Zuzuzu1234 dun ben de ağladım. Kendime sinir oldum.
:)
Ben 54.5su an 57
Kvdemlerde kaldik dün kiz sabah da kahvaltiydi bilmem neydi anca oturduk size bakim dedim hemenakşam oldu kız nerelerdesin
Çok mu tuzlu şeyler yedin acaba bu ara canım, ödem atıcı şeylere yönelmen gerekiyordur belki.Ben 54.5ve cok dikkat ediyorum biliyo msn neden kilo vermem gerekirken aliyorum bilmiyorum ve karnim çok şiş hamile gibi reglime de daha 10 gunden fazla var neden boyle sistim kine ben bugun cok yidim sabah kvdemlerdeyim
Kolay gelsin canim bende kvdemlerdeyim iste benim stilim izliyomçok yoğun başladım haftaa hayırlısı diyorum napyonuz kızlar
Kvdemlerde kaldik dün kiz sabah da kahvaltiydi bilmem neydi anca oturduk size bakim dedim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?