- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.101
Hayir kuzum bu hafta hep hafif seyler yedim tavuklu salata tonlu salata pirasa yemegi aksam yemeklerim hep böyleydi ve 5 bucuk 6 dan sonra hic bisey yemedim neden oldu bilmiyorumÇok mu tuzlu şeyler yedin acaba bu ara canım, ödem atıcı şeylere yönelmen gerekiyordur belki.
CanimmmÖzletme kendiniyokluğun hissediliyo buralarda
Bende öyleeCanimmmbu hafta sporuma da baslicam tam motive buralardayim
ben o kadar da oldugunu düşünüyorum amaHaftada dort bes gun fitnes salonuna gidiyorum. Her gittigimde en az 700 kalori yakiyorum. Bazen sabahları da hafif yürütüs yapiyorum. Buna ragmen çok yavaş gidiyor. Tamam kacamaklarim oluyor ama o kadar da abartı degil bence. Cumartesi gunu haric.
dinlerken bende hırslanmıştımda btince geciyoyine rakibiz dostum iyi olan kazansın şuan arka fonda o çalıyor vuhuuu cok pıs hırslandım
iyi beybiii calışıyorum sen napıyosun çooohh işim var akşam evde de misafir olcak aman sabahlar olmasınçok yoğun başladım haftaa hayırlısı diyorum napyonuz kızlar
oooo dimik öyleeeeBen 54.5ve cok dikkat ediyorum biliyo msn neden kilo vermem gerekirken aliyorum bilmiyorum ve karnim çok şiş hamile gibi reglime de daha 10 gunden fazla var neden boyle sistim kine ben bugun cok yidim sabah kvdemlerdeyim
Hee özleşdihdiözledimdiiiii
iyi beybiii calışıyorum sen napıyosun çooohh işim var akşam evde de misafir olcak aman sabahlar olmasın
Aynen ya ben bi daha girersem bu üçüncü olacakoooo dimik öyleeeebnm düğünden sonra sende listeye girebiliyosun beraber girer taklırık artık bu gidişle gidemicez burladan :
Oovv gecmis olsun cok gorharım ben discidenyarın dişimi çektircem bana destek ol
cok büyük hayal kırıklıgı kızAynen ya ben bi daha girersem bu üçüncü olacakgidemiyom burdannn bırahın yahamiiiiii kilooooo
cok moral verdin su anOovv gecmis olsun cok gorharım ben discidenhic gitmedim ben
Bitmicek kilo derdi biliyon demicok büyük hayal kırıklıgı kızne güzel zayıflamışkene geri almak
Aci yok rakii aci yokkcok moral verdin su an:
oynaşıyoz şakalaşıyozBitmicek kilo derdi biliyon demiben iki senedir 53 51 arasi gidip geliyom ama hep dikkat ediyom etmediğimde 2 3 kilo aliyom sonra onlari veriyom oyle egleniyoz kiloyla kendi aramizda
tek derdi o iğnenin agzıma girck olmasıAci yok rakii aci yokkbende ki moral verme kapasitesi buduğ
yok o yok ben kontrol ediyorum cumartesi girmiş en son kim bilir nerelerde geziyo @ParteMoralll@ParteMoralll bibigimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?