Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok mu tuzlu şeyler yedin acaba bu ara canım, ödem atıcı şeylere yönelmen gerekiyordur belki.
Hayir kuzum bu hafta hep hafif seyler yedim tavuklu salata tonlu salata pirasa yemegi aksam yemeklerim hep böyleydi ve 5 bucuk 6 dan sonra hic bisey yemedim neden oldu bilmiyorum hayrola diyorum hosgeldin sende canim

ben o kadar da oldugunu düşünüyorum ama
ben bi kurabiye yedim diye bütün haftamın çöp oldugunu biliyorum kaçamak yapmayın yapmayın yapmayın sürekli aynı şeyi söylüyorum ama cok önemli hele ki böyle ilk zamanlar ve sabırsız oldugun zamanlarda. zaten biraz tutsan kendini sonra seninde canın istemicek o yediklerini
lütfennn bak rica ediyorum önce kendin için sonra cocukların için kendini diyete ver ve sağlıklı beslen
zayıfladıkca evde hareketlerinde bile fark olcak daha az yorulcaksın cocuklarına daha fazla zaman ayırcaksın

Ben 54.5 ve cok dikkat ediyorum biliyo msn neden kilo vermem gerekirken aliyorum bilmiyorum ve karnim çok şiş hamile gibi reglime de daha 10 gunden fazla var neden boyle sistim kine ben bugun cok yidim sabahkvdemlerdeyim
oooo dimik öyleeee bnm düğünden sonra sende listeye girebiliyosun beraber girer taklırık artık bu gidişle gidemicez burladan :

oooo dimik öyleeee bnm düğünden sonra sende listeye girebiliyosun beraber girer taklırık artık bu gidişle gidemicez burladan :
Aynen ya ben bi daha girersem bu üçüncü olacak gidemiyom burdannn bırahın yahamiiiiii kilooooo

cok büyük hayal kırıklıgı kız ne güzel zayıflamışkene geri almak
Bitmicek kilo derdi biliyon demi ben iki senedir 53 51 arasi gidip geliyom ama hep dikkat ediyom etmediğimde 2 3 kilo aliyom sonra onlari veriyom oyle egleniyoz kiloyla kendi aramizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…