Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oynaşıyoz şakalaşıyoz bende bi insem senin kilolara oynatmaya az kaldı
Puff cok sinirleniyom gönlümce yiyemeyince in hadi ama üstünde cok durmak lazim son kilolar cok zor gidiyiii balayinda en az 4 kilo alın senkac gün yapacunuz balayini

Puff cok sinirleniyom gönlümce yiyemeyince in hadi ama üstünde cok durmak lazim son kilolar cok zor gidiyiii balayinda en az 4 kilo alın senkac gün yapacunuz balayini
bnmle aynı kilo bi arkadasım 47 kiloya düşmüş düğün zamanı cok umutlandım 5gün yapacaaazz 1 günde şehir içinde gezicez küçük bi otelde kalırız cok eglenecuuguuuuzzz darısı sana inşallahhh borcunuzu bitirin gidin tatilleeree

Benden çok korkan olmasın geçen sene 4 diş birden yaptırdım çürük dişi çektirdim..hatta bana terapi gibi gelmişti yattım masaya doktor ne yaparsa yapsın ohh psikopat mıyım neyim
aa manyak : ben bunu cektircem sonra nasıl yaptırcm diye kara kara düşünüyorum

Kolay gelsin canim bende kvdemlerdeyim iste benim stilim izliyom

HANGİ PROGRAMDI O NURELLA NIN Kİ Mİ ?

özledimdiiiii

iyi beybiii calışıyorum sen napıyosun çooohh işim var akşam evde de misafir olcak aman sabahlar olmasın

KİM GELCEK BAKİM PAZARTESİ MİSAFİRLERİNİ SEVMİM
Bitmicek kilo derdi biliyon demi ben iki senedir 53 51 arasi gidip geliyom ama hep dikkat ediyom etmediğimde 2 3 kilo aliyom sonra onlari veriyom oyle egleniyoz kiloyla kendi aramizda

2 SENE Mİ

SPOR LİSTESİ(03/10)

PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
(90) elaalemi: 90 (PZT)
()selcanmehmetcan:
()sarraf:

MOR TAKİM
()Hedef52:

( )Senad:

()SekerPancarii:
()Alina_:

()zuzuzuzu1234

PEMBE TAKİM:90
MOR TAKIM:

@poncikbirgelincik listenin son hali

Hayir kuzum bu hafta hep hafif seyler yedim tavuklu salata tonlu salata pirasa yemegi aksam yemeklerim hep böyleydi ve 5 bucuk 6 dan sonra hic bisey yemedim neden oldu bilmiyorum hayrola diyorum hosgeldin sende canim
İnşallah metabolizman kendini toplarlar
Hoşbuldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…