- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.121
Puff cok sinirleniyom gönlümce yiyemeyinceoynaşıyoz şakalaşıyozbende bi insem senin kilolara oynatmaya az kaldı
Bende o igneden korkuyomtek derdi o iğnenin agzıma girck olmasıondan kacmak için 3 aydır diş agrısı cekiyom ben
bnmle aynı kilo bi arkadasım 47 kiloya düşmüş düğün zamanı cok umutlandımPuff cok sinirleniyom gönlümce yiyemeyincein hadi ama üstünde cok durmak lazim son kilolar cok zor gidiyiii balayinda en az 4 kilo alın sen kac gün yapacunuz balayini
acıtıyo gııııBende o igneden korkuyom
Benden çok korkan olmasın geçen sene 4 diş birden yaptırdım çürük dişi çektirdim..hatta bana terapi gibi gelmişti yattım masaya doktor ne yaparsa yapsın ohh psikopat mıyım neyimacıtıyo gıııı
aa manyakBenden çok korkan olmasın geçen sene 4 diş birden yaptırdım çürük dişi çektirdim..hatta bana terapi gibi gelmişti yattım masaya doktor ne yaparsa yapsın ohh psikopat mıyım neyim
Gece ağrıları aklıma gelince çektirmek devede kulak kaldı..aa manyak: ben bunu cektircem sonra nasıl yaptırcm diye kara kara düşünüyorum
Kolay gelsin canim bende kvdemlerdeyim iste benim stilim izliyom
özledimdiiiii
iyi beybiii calışıyorum sen napıyosun çooohh işim var akşam evde de misafir olcak aman sabahlar olmasın
Bitmicek kilo derdi biliyon demiben iki senedir 53 51 arasi gidip geliyom ama hep dikkat ediyom etmediğimde 2 3 kilo aliyom sonra onlari veriyom oyle egleniyoz kiloyla kendi aramizda
ben dayanıklıyımdırGece ağrıları aklıma gelince çektirmek devede kulak kaldı..
komşular gelcek komşuculuk oynıcazHANGİ PROGRAMDI O NURELLA NIN Kİ Mİ ?
KİM GELCEK BAKİM PAZARTESİ MİSAFİRLERİNİ SEVMİM
2 SENE Mİ
Çok moralim bozuluyor ama yapacam verecem kiloları vazgeçmek yokAl benden de o kadar
Beni de al canımBeni listeye alabilirsin canım
AMAN SABAH GEÇ 10 DK KAHVEYE İŞTE NE GEREK VAR AKŞAMI BAĞLIYORkomşular gelcek komşuculuk oynıcazçaylar ikramlıklar sağolsunlar haberli gelirler hep ikram gerekir
olmaz öle olur muAMAN SABAH GEÇ 10 DK KAHVEYE İŞTE NE GEREK VAR AKŞAMI BAĞLIYOR
Bunlar spor listesine mı canımSPOR LİSTESİ(03/10)
PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
(90) elaalemi: 90 (PZT)
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
MOR TAKİM
()Hedef52:
( )Senad:
()SekerPancarii:
()Alina_:
()zuzuzuzu1234
PEMBE TAKİM:90
MOR TAKIM:
İnşallah metabolizman kendini toplarlarHayir kuzum bu hafta hep hafif seyler yedim tavuklu salata tonlu salata pirasa yemegi aksam yemeklerim hep böyleydi ve 5 bucuk 6 dan sonra hic bisey yemedim neden oldu bilmiyorumhayrola diyorum hosgeldin sende canim
aynen kuzum 2 takım oluyo pazartesiden pazartesiye liste yenileniyoBunlar spor listesine mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?