- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.161
Kims3ciklere torpill yohhkkkaptanım ben kaptan bana atmak zorundasınnolur beee bak bende attım öle pörtlek hallerimi nolur atsan tm hadi isim soy isim ver faceten bakim ben özelden söyle de
Gayet güzel ben begendimm :)Bugun,
Kahvalti,iki dilim kizarmis ekmek,bir kk peynir,dort zeytin,bir tatli kasigi kahvaltilik sos,çay
Ara,bir fincan sütlü kahve
Öğlen,iki yumurtadan omlet,bir dilim peynir,çay
Ara,sütlü kahvaltı bir fincan
Akşam,dört köfte,bir bardak ayran,salaya
Onuda spor sayma artıkBugün spor olarakOnbeş dk yürüyüş.o da alış veriş icin Markete gittim
Küsem mi onu mu istiyonKims3ciklere torpill yohhkkkiz bende face instagram tweet neyin yok ben sevmiyorum sosyal medyayii herkesler beni merak eder gizemliyim bennn
Deme öyle yaaaa,daha ilk günden fira vermeyeyimmm,Gayet güzel ben begendimm :)
Onuda spor sayma artık
Ne kusmesi minnosssd ben hamisim baaa kusemedsinnnnnKüsem mi onu mu istiyon
Parnak büyüklüğünde miniminnacik ama halen açım: D4 dolma çok olmuş evet birazcık :)
bahane de hazır hemennNe kusmesi minnosssd ben hamisim baaa kusemedsinnnnn
bende akşam karnıyarık yedim biraz yaglıydıParnak büyüklüğünde miniminnacik ama halen açım: D
ay evet yaaaa valla bundan sonra takip ediyorum günlük belli yorum yapmayanları diskalifiye edivecm hadi bakam başladım not almayaburalar çok sessizleşmeye başladı bahar havası burayı da mı vurdu
uzun zamandır karnıyarık yemiyorum fırsat bulunca yapayım bendebahane de hazır hemenn
bende akşam karnıyarık yedim biraz yaglıydı
ay evet yaaaa valla bundan sonra takip ediyorum günlük belli yorum yapmayanları diskalifiye edivecm hadi bakam başladım not almaya
günaydınnn nbrsingünaydın dedim size
Salatanin icinde canin gobek marul maydonuz dereotu misir yesilsogan yag limon tuz tavuguda icine didiyorsun guzel oluyoGüzel beybi beğendim haşlanmış tavugu sade nasıl yiyosun salatanın içinde mi
Gunaydin kaptancim nisan hedeflerini alalim artikkkk hadigünaydın dedim size
Günaydın sekerimGunaydin kaptancim nisan hedeflerini alalim artikkkk hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?