Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hiç denemedim kuzum hareket ettikce o sorunda ortadan kalkıyo aslında ben bi haftadır cok hareket ediyorum ve suyu cok içmeye calışıyorum sorun kalmad bende

bahane de hazır hemenn

bende akşam karnıyarık yedim biraz yaglıydı

ay evet yaaaa valla bundan sonra takip ediyorum günlük belli yorum yapmayanları diskalifiye edivecm hadi bakam başladım not almaya
Keptinn ben karnıyarıgi kizartmadan yapiyorum. Patlicanlari soyduktan sonraz az zetinyagi ve tuzla ovuyorum ve firina veriyorum. İyice yumusayana kadar pisiriyorum. Sonra icini doldrup salcali su esliginde tekrar firina veriyorum. Cok lezzetli oluyor dene bak.

Dünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
7 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
Biber

Ara
1 muz
Kahve
2 ceviz

Öğle
Salata
Ceyrek simit

Ara
Yesil cay
Küçük sandvic

Aksam
2 kasik pilav
1 karnıyarık
1 kase cacik
bak şimdi sabah ekmek öğle simit ara sandvic akşam pilavvv olmuş sence açık açık konusalım
her öğünde karbonhidrat var ve aralarda da var cok fazla olmaz böyle zayıflayamazsın ara öğünlerde meyve tüket ekmeği bi tek sabah ye cok canın isterse öğlede 1 dilim olabilir ama akşam yememeye çalışşş. zayıflıcaksın ama bu hamur işini bırakman şartt
şimdi noldu biliyo musun bu cuma da listeye giremiceksin bu menü yüzünden

ay evet fırında yemiştim bi kaç kez ama annem ocakta yapıyo genelde ve cok yaglı oluyo
dur söyliyeyim bi dahakine fırında yapsın hem onlar içinde iyi kolestrol cıkmaz

bahane de hazır hemenn

bende akşam karnıyarık yedim biraz yaglıydı

ay evet yaaaa valla bundan sonra takip ediyorum günlük belli yorum yapmayanları diskalifiye edivecm hadi bakam başladım not almaya
iwett hamisnolmasaydim ne ederdim
Kiz sen sebze yemeye baslamissinnn cok sevindim

günaydın dedim size
ooo po sert keptinnn gunaydinnn kivircikkk

günaydın tızlar
.....
bugün annemin başka bir pantolonu olmaya başladı bana çok mutluyum
Gunaydin cnmmm cok sevindim senin adina su an ayninkilodayiz 72.7 sin yanilmiyorsam bende aylardir 70 lerdeyim 69 u goremedim sana nasip olsun ins
(Ben 4 aydir dikkat etmiyorum oncesi icin aylardir diyom tabisi yanlis anlasilma olmasin hamisken diyet yapmimm )

hergün sebze yiyim artık annem pazara gidebiliriz ya geliyoo dedi sağosun
cok sertim ben akıllı ol bana resim at

Dünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
7 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
Biber

Ara
1 muz
Kahve
2 ceviz

Öğle
Salata
Ceyrek simit

Ara
Yesil cay
Küçük sandvic

Aksam
2 kasik pilav
1 karnıyarık
1 kase cacik
sanırım dün yoğunluktan öğleni geçiştirmişsin simit hariç güzel menü afiyet olsun

HANGİ PROGRAMDI O NURELLA NIN Kİ Mİ ?

KİM GELCEK BAKİM PAZARTESİ MİSAFİRLERİNİ SEVMİM

2 SENE Mİ
Evet nurellanin programi
Evet canim ben uzun suredir kilomu koruyorum en fazla 55 e çikmişligim var hemen dikkat edip veriyorum geri ama 51 en mutlu oldugum kilo

sende çok iyi gidiyorsun hamiş olmana rağmen .. amin göreyim 69 u ikimizin yerine kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…