- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.181
hiç denemedim kuzum hareket ettikce o sorunda ortadan kalkıyo aslında ben bi haftadır cok hareket ediyorum ve suyu cok içmeye calışıyorum sorun kalmad bendeuzun zamandır karnıyarık yemiyorum fırsat bulunca yapayım bende
....
menüleri boşladık o biraz kaçamk mı ne yaptırıyor
wc sorunu için acaba müslü mü neydi ondan mı içsem patlıcam sen hiç denedin mi,
zayıflıyoruzzzzgünaydın tızlar
.....
bugün annemin başka bir pantolonu olmaya başladı bana çok mutluyum
ay ben onları unuttumgünaydınnn nbrsin
nisan hedeflerimiz yazalım mıgerçi hedef değişmedi 69
Keptinn ben karnıyarıgi kizartmadan yapiyorum. Patlicanlari soyduktan sonraz az zetinyagi ve tuzla ovuyorum ve firina veriyorum. İyice yumusayana kadar pisiriyorum. Sonra icini doldrup salcali su esliginde tekrar firina veriyorum. Cok lezzetli oluyor dene bak.bahane de hazır hemenn
bende akşam karnıyarık yedim biraz yaglıydı
ay evet yaaaa valla bundan sonra takip ediyorum günlük belli yorum yapmayanları diskalifiye edivecm hadi bakam başladım not almaya
he öle belki yenebilir evet de diğer türlü yiyemiyorum ben tekSalatanin icinde canin gobek marul maydonuz dereotu misir yesilsogan yag limon tuz tavuguda icine didiyorsun guzel oluyo
cumaya alıyorum hedeflerinizi canım liste hazırlıyayımdaGunaydin kaptancim nisan hedeflerini alalim artikkkk hadi
bak şimdi sabah ekmek öğle simit ara sandvic akşam pilavvv olmuş sence açık açık konusalımDünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
7 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
Biber
Ara
1 muz
Kahve
2 ceviz
Öğle
Salata
Ceyrek simit
Ara
Yesil cay
Küçük sandvic
Aksam
2 kasik pilav
1 karnıyarık
1 kase cacik
ay evet fırında yemiştim bi kaç kez ama annem ocakta yapıyo genelde ve cok yaglı oluyoKeptinn ben karnıyarıgi kizartmadan yapiyorum. Patlicanlari soyduktan sonraz az zetinyagi ve tuzla ovuyorum ve firina veriyorum. İyice yumusayana kadar pisiriyorum. Sonra icini doldrup salcali su esliginde tekrar firina veriyorum. Cok lezzetli oluyor dene bak.
iwett hamisnolmasaydim ne ederdimbahane de hazır hemenn
bende akşam karnıyarık yedim biraz yaglıydı
ay evet yaaaa valla bundan sonra takip ediyorum günlük belli yorum yapmayanları diskalifiye edivecm hadi bakam başladım not almaya
ooo po sert keptinnngünaydın dedim size
Gunaydin cnmmm cok sevindim senin adina su an ayninkilodayiz 72.7 sin yanilmiyorsam bende aylardir 70 lerdeyim 69 u goremedim sana nasip olsun insgünaydın tızlar
.....
bugün annemin başka bir pantolonu olmaya başladı bana çok mutluyum
hergün sebze yiyim artık annem pazara gidebiliriz ya geliyoo dedi sağosuniwett hamisnolmasaydim ne ederdim
Kiz sen sebze yemeye baslamissinnn cok sevindim
ooo po sert keptinnngunaydinnn kivircikkk
Gunaydin cnmmm cok sevindim senin adina su an ayninkilodayiz 72.7 sin yanilmiyorsam bende aylardir 70 lerdeyim 69 u goremedim sana nasip olsun ins
(Ben 4 aydir dikkat etmiyorum oncesi icin aylardir diyom tabisi yanlis anlasilma olmasin hamisken diyet yapmimm )
sanırım dün yoğunluktan öğleni geçiştirmişsin simit hariç güzel menü afiyet olsunDünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
7 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
Biber
Ara
1 muz
Kahve
2 ceviz
Öğle
Salata
Ceyrek simit
Ara
Yesil cay
Küçük sandvic
Aksam
2 kasik pilav
1 karnıyarık
1 kase cacik
Evet nurellanin programiHANGİ PROGRAMDI O NURELLA NIN Kİ Mİ ?
KİM GELCEK BAKİM PAZARTESİ MİSAFİRLERİNİ SEVMİM
2 SENE Mİ
bence de güncel kilo ile yapaılay ben onları unuttumcuma yapalım onu kuzu herkesin güncel kilosunu alırım hem daha iyi olaaarr
Ohh ohhh cok guzelllhergün sebze yiyim artık annem pazara gidebiliriz ya geliyoo dedi sağosun
cok sertim ben akıllı olbana resim at
sende çok iyi gidiyorsun hamiş olmana rağmen .. amin göreyim 69 u ikimizin yerine kuzumiwett hamisnolmasaydim ne ederdim
Kiz sen sebze yemeye baslamissinnn cok sevindim
ooo po sert keptinnngunaydinnn kivircikkk
Gunaydin cnmmm cok sevindim senin adina su an ayninkilodayiz 72.7 sin yanilmiyorsam bende aylardir 70 lerdeyim 69 u goremedim sana nasip olsun ins
(Ben 4 aydir dikkat etmiyorum oncesi icin aylardir diyom tabisi yanlis anlasilma olmasin hamisken diyet yapmimm )
atana kadar böleOhh ohhh cok guzelll
Kiz konuu nasil resime bagladin yine
Sert keptinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?