- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.221
Ben sabah sporuma geri basladimneler yidintabi kaynana yemeği tatlı dimi
sen toparlarsınSabah beyaz ekmekle kahvalti yaptim meyveyi fazla yedim meyvenin yaninda galeta yidim karbonhidrat cok oldu aksam gec yedikberbatti
sarraf 2 öğün besleniyo alışamadın gittikaratay forever
bende evde yuvarlanıyom kendi çapımdaBen sabah sporuma geri basladimsuan yapiyoore twist shape
unutmıcaksın sen yardımcısınaaa unuttum özür
kahvaltı yapcaksam 6.50 de uyanıyommayy yazıkk kıyamam
sizi döverimmmBen bugun 9:45 de uyandim harika bi duyguydu
Az yicem sözsen toparlarsınbugün az yiii
partenin sesi cıkmıyo kim bilir neler yiyo izinde diye
Kiz tak kulaklığını yürü napcan arkadasi yanindabende evde yuvarlanıyom kendi çapımdaçok sıkıcı oliyyy bi yürüyüş arkadası bulamadım gitti
Benimki nadir oluyo kiz yoksa hep 8 de kalkiyom kizimlasizi döverimmm
az yi ki yarın normal cık yoksa artı cıkarsınAz yicem sözhee geziyo ellam gece gündüz
ama dedikodu yaparak yürümek daha güzel oluyoKiz tak kulaklığını yürü napcan arkadasi yanindaspor motive ediyo insani az yemede bence
ablamın biri 7.30 da babasıyla diğeri 9 da kalkıyomuş küçük zaten 2 saatte bi ayaktaBenimki nadir oluyo kiz yoksa hep 8 de kalkiyom kizimla
Aksama ne yapsam ki neaz yi ki yarın normal cık yoksa artı cıkarsınbende az yicem sonra dişciye gitcem akşam yemeide öle güme gitcek yiyemem
ama dedikodu yaparak yürümek daha güzel oluyo
Allah yardımcısı olsun uykusuz analarablamın biri 7.30 da babasıyla diğeri 9 da kalkıyomuş küçük zaten 2 saatte bi ayakta
bence bi sebze bide pilav yap o ikisini yer sen sadece sebzeyi bide yanına salata yada corbaAksama ne yapsam ki neeşim bu hafta erken geliyo eve hem ona hem bana uygun biseyler dusunucem az yicem ve erken yicem disci mi igne mi aci mi saka saka oldu bitti olacak bak hic anlamican ni zaman bittigini
Dedikodunun hararetiyle daha mi hizli yürüyonuz
bize gelince bişey istiyom 1 saat dinlencem surda git kendin yap diyoAllah yardımcısı olsun uykusuz analar
unutmıcaksın sen yardımcısın
kahvaltı yapcaksam 6.50 de uyanıyomm
Ahahhahahabize gelince bişey istiyom 1 saat dinlencem surda git kendin yap diyo
Sebze kalmadi evde yinebence bi sebze bide pilav yap o ikisini yer sen sadece sebzeyi bide yanına salata yada corba
acımıcak kiiivalla dedikoduynan şahane oluyo hızlı hızlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?