Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

darısı bana darısı banaaaa
nası bıraktın onu ekmek yerine baska bişi mi yiyosun ceviz vs gibi

darısı bana darısı banaaaa
nası bıraktın onu ekmek yerine baska bişi mi yiyosun ceviz vs gibi
Ondan önceki iki gün biraz normalden fazla ekmek Yemiştim misafirler sağolsun beyaz ekmek girmişti eve de sadece ...baktım karnım Kocaman olmuş ki normalde hiç şikayetim olmazdı göbek bölgemden dün dedim anneme bırakıyorum ben bu ekmeği şişiriyor bu ya beni dedim bıraktım öyle aramadım da dün hiç yerine hurmayı koymuş olabilirim aralara en sevdiğim şeylerden biri hem tatlının hem ekmeğin yerine geçti

du yarın bende deniyeyim bakayım

yumurtayı nası yiyosun galetayla ki banamazsın onunla
Valla o yüzden yağda yumurta yapmıyorum canım yoksa ben ekmekten çok kilo alıyorum oturduğum da yarısını rahat yerim çok severim ekmeği o yüzden yapmıyorum makarnayı bile ekmekle yemeğe bayılırım o kadar diyon yani ekmek ile yediğim şeyleri sevdiğim şeyleri yapmıyorum eşime yapıyorum o yiyor

ben kahvaltıda 1 ekmek yemiş insanım ama makarna pilavla hiç ekmek yemdim onu nasıl yapıyosunuz allasennn

yarınki mennü sabırsızlıkla bekliyorum iyiki burdasınnn görüşürüüüzzz
Çok sağol yarın menü çok fena arkadaşa gittiğimde amonyaklı pasta çekirdekli poğaça mercimek köfte kurabiye kuymak bir sürü birşey ayyy yemicem yarın altın bir kaç şey oyalanirim oda alınmasın uff durmam lazım hele de sabah gördüğüm şeyden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…