- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.421
darısı bana darısı banaaaaEkmeksiz ikinci günüm olacak bugün dün ani bir fikirle ekmek yemeyi bıraktım bu biraz iştahımı açmış olabilir ki sabah normalde bir tabak yediğim menemen bugün iki tabak oldu gerçi yanında hiç bir şey yemedim ondan da olabilir
Hayırlı olsun canım sağlıklı eline almayı nasip etsinBana da kız gibi geliyor ama hayırlısı
Canım bende bıraktım onun yerine kepekli galeta yiyorum hepdarısı bana darısı banaaaa
nası bıraktın onu ekmek yerine baska bişi mi yiyosun ceviz vs gibi
ay hadi belli olsun artık yaa
yok cnm randevum haftaya bakalimm heyecanlanmaya basladimmm
ben hem kiz hem oglan hissedim degisiyorrr
Sende kiz hissediyosan iki kisi kiz dedi kizim olcek galibaa
yok cnm randevum haftaya bakalimm heyecanlanmaya basladimmm
ben hem kiz hem oglan hissedim degisiyorrr
Sende kiz hissediyosan iki kisi kiz dedi kizim olcek galibaa
Ondan önceki iki gün biraz normalden fazla ekmek Yemiştim misafirler sağolsun beyaz ekmek girmişti eve de sadece ...baktım karnım Kocaman olmuş ki normalde hiç şikayetim olmazdı göbek bölgemden dün dedim anneme bırakıyorum ben bu ekmeği şişiriyor bu ya beni dedim bıraktımdarısı bana darısı banaaaa
nası bıraktın onu ekmek yerine baska bişi mi yiyosun ceviz vs gibi
maske değilde argan yağı tavsiye ederim
ARGAN YAĞINI HİÇ DENEMEDİM ELEKTİRİKLENMEYİ AZALTIYOR MU KIVIRCIĞIM ÇOK KABARIYOR SAÇLARIMBenim saçım da çok kurudur, saç maskesi değil ama, banyodan sonra ıslak saçıma argan yağı sürüyorum, çok memnunum.
tm canım pazrtesi salıya 1er saat yazıyorum o zamanHe öyle mı ben kalori olarak söylüyorsun ama bı saat yapıyorum ben sporu canım o zmaan bı saat oluyor fazlası olur azi olmaz ben her gün yapıyorum ondan hiç taviZ vermedim
yumurtayı nası yiyosun galetayla ki banamazsın onunlaCanım bende bıraktım onun yerine kepekli galeta yiyorum hep
yook cnm suan iciyorum sicacikben buz gibi kahve içtim dişim dızlamasın diyeben hiç bişi anlamadım sende içme
du yarın bende deniyeyim bakayımOndan önceki iki gün biraz normalden fazla ekmek Yemiştim misafirler sağolsun beyaz ekmek girmişti eve de sadece ...baktım karnım Kocaman olmuş ki normalde hiç şikayetim olmazdı göbek bölgemden dün dedim anneme bırakıyorum ben bu ekmeği şişiriyor bu ya beni dedim bıraktımöyle aramadım da dün hiç yerine hurmayı koymuş olabilirim aralara en sevdiğim şeylerden biri hem tatlının hem ekmeğin yerine geçti
Yumurtayı menemene dönüştürdüm o Zaman yeniyor yoksa cidden yenmiyor o yumurta ekmeksizyumurtayı nası yiyosun galetayla ki banamazsın onunla
Valla o yüzden yağda yumurta yapmıyorum canım yoksa ben ekmekten çok kilo alıyorum oturduğum da yarısını rahat yerim çok severim ekmeği o yüzden yapmıyorum makarnayı bile ekmekle yemeğe bayılırım o kadar diyon yani ekmek ile yediğim şeyleri sevdiğim şeyleri yapmıyorum eşime yapıyorum o yiyoryumurtayı nası yiyosun galetayla ki banamazsın onunla
yatıştırıyo bayaa hem saçıda cok besliyo yumuşacık yapıyoARGAN YAĞINI HİÇ DENEMEDİM ELEKTİRİKLENMEYİ AZALTIYOR MU KIVIRCIĞIM ÇOK KABARIYOR SAÇLARIM
yarınki mennü sabırsızlıkla bekliyorumKben çıkıyorum şimdi iyi ki burdayım çok sagolkaptinn beni buraya kattığını için yarın kızlarda yemem lazım tutmam lazım kendimi
ne kıskancam seniyook cnm suan iciyorum sicaciksen beni cok kiskaniyosun farketmedim sanma
dimi yenmez bende öyle tahmin ediyorumYumurtayı menemene dönüştürdüm o Zaman yeniyor yoksa cidden yenmiyor o yumurta ekmeksiz
ben kahvaltıda 1 ekmek yemiş insanımValla o yüzden yağda yumurta yapmıyorum canım yoksa ben ekmekten çok kilo alıyorum oturduğum da yarısını rahat yerim çok severim ekmeği o yüzden yapmıyorum makarnayı bile ekmekle yemeğe bayılırım o kadar diyon yani ekmek ile yediğim şeyleri sevdiğim şeyleri yapmıyorum eşime yapıyorum o yiyor
Çok sağol yarın menü çok fena arkadaşa gittiğimde amonyaklı pasta çekirdekli poğaça mercimek köfte kurabiye kuymak bir sürü birşey ayyy yemicem yarın altın bir kaç şey oyalanirim oda alınmasın uff durmam lazım hele de sabah gördüğüm şeyden sonrayarınki mennü sabırsızlıkla bekliyorumiyiki burdasınnn görüşürüüüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?