Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de beyaz ekmek yemiyorum ama tam tahıllı ekmek kahvaltı da bir dilim yerim.. Ya da o gün menü de bulgur, makarna türü tahıl gıdalarından biri varsa ekmek yemiyorum. Hiç tahıl tüketmemek sizi daha çok acıktırabilir, tatlı krizlerine sokabilir. Kontrollü yerseniz hem posasından hem de B vitamini açısından faydalanmış oluruz..

rica etsen sana patates salata tarzı bişey yapmaz mı

Ben tam tersi emzirirken almistim.:)

Emzirenler gunde iki dilim bugday ekmegi normal mis. Lifli gidalar cok onemli tabi. Ben yulaf i tercih ediyodum.
Boylelikle saglikli ski kilo veriliyor. Senin zaten az kilon kalmis yakinda ulasirsin insallah.

Ben tam tersi emzirirken almistim.:)

Emzirenler gunde iki dilim bugday ekmegi normal mis. Lifli gidalar cok onemli tabi. Ben yulaf i tercih ediyodum.
Boylelikle saglikli ski kilo veriliyor. Senin zaten az kilon kalmis yakinda ulasirsin insallah.

Evet bulgur pilavı yediğim zamanlarda sütlerim akar tişörtüm sırılsıklam olurdu :) Yulafı sanırım artık hayatımdan hiç çıkartmayacağım. Bazen yumurtaya katıp omlet gibi yiyorum, bazen de regli dönemlerimde tatlı krizlerine girince yulafdan şekersiz puding yapıyorum. Kuru incir, muz yada hurma ile tatlandırıyorum. Yani yulafı daha çok un yerine kullanıyorum..

Selam kızlar az önce okuldan geldim.hem organizasyon vardı.miniklerin. Faliyetleri,yöresel yemekler vs.bende sinifimizi temsilen lahana sarması yaptım.miniklerimizrde çikolata li kurabiye,suyu çok mutlu oluyorlarokulumuz baya uzak eve giderken sırtımdan ter bosaldi.donustede sahile uğradım biraz oturup deniz havası ,iyi geldi.

Benim yulafim un seklinde ama ben karisimm kullaniyodum icinde baska seylerde var ekmegi gozlemesi falan cok guzel oluyo.
Emzirirken daha rahat kilo verirsin ben abarttigim icin aldim :) ama sonra saglikli beslenmeye basladigim icin avantaja cevirdim. Eger cook abartmazsan almazsin emzirmeye biraktiginda korkma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…