- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.441
Valla harika oluyor diyorum ya ekmek delisiyim ben eşim bile şaşırirdi ne yapiyon diyeben kahvaltıda 1 ekmek yemiş insanımama makarna pilavla hiç ekmek yemdim onu nasıl yapıyosunuz allasennn
yaa 3 oldunizn kalbinden kiz bebek gecen :)Bana da kız gibi geliyor ama hayırlısı
bencedeay hadi belli olsun artık yaa
Evet cnm saglik en onemlisi ama dayanamim merak edimmmSağlıklı olsunda
ALAYIM BUGÜN MARKA ?yatıştırıyo bayaa hem saçıda cok besliyo yumuşacık yapıyo
bibigimmmmmne kıskancam seni
rica etsen sana patates salata tarzı bişey yapmaz mıÇok sağol yarın menü çok fena arkadaşa gittiğimde amonyaklı pasta çekirdekli poğaça mercimek köfte kurabiye kuymak bir sürü birşey ayyy yemicem yarın altın bir kaç şey oyalanirim oda alınmasın uff durmam lazım hele de sabah gördüğüm şeyden sonra
asıl mesele bırakmaya karar vermek sonrası geliyoValla harika oluyor diyorum ya ekmek delisiyim ben eşim bile şaşırirdi ne yapiyon diyeo kadar yani ama yapmıyorum şimdi
ben sana özelden yazarım ban yemiyek şimdiALAYIM BUGÜN MARKA ?
Aynen canımasıl mesele bırakmaya karar vermek sonrası geliyo
1saat 45 o zamankaptinn canım o zmaan ben sporu iki saat yapıyorum diyelim çünkü sabahları da plates yapiroum 45 dk akşamlar i da bı saat stepper yapıyorum
Aslinda yapar yada ben yapar götürürüm artık :)rica etsen sana patates salata tarzı bişey yapmaz mı
yaa 3 oldunizn kalbinden kiz bebek gecen :)
bencede
Evet cnm saglik en onemlisi ama dayanamim merak edimmm
Ben tam tersi emzirirken almistim.:)Ben de beyaz ekmek yemiyorum ama tam tahıllı ekmek kahvaltı da bir dilim yerim.. Ya da o gün menü de bulgur, makarna türü tahıl gıdalarından biri varsa ekmek yemiyorum. Hiç tahıl tüketmemek sizi daha çok acıktırabilir, tatlı krizlerine sokabilir. Kontrollü yerseniz hem posasından hem de B vitamini açısından faydalanmış oluruz..
E yani yani o pembe takıma girelecek1saat 45 o zamanhaksızlık olmasın
Ben tam tersi emzirirken almistim.:)
Emzirenler gunde iki dilim bugday ekmegi normal mis. Lifli gidalar cok onemli tabi. Ben yulaf i tercih ediyodum.
Boylelikle saglikli ski kilo veriliyor. Senin zaten az kilon kalmis yakinda ulasirsin insallah.
Benim yulafim un seklinde ama ben karisimm kullaniyodum icinde baska seylerde var ekmegi gozlemesi falan cok guzel oluyo.Evet bulgur pilavı yediğim zamanlarda sütlerim akar tişörtüm sırılsıklam olurdu :) Yulafı sanırım artık hayatımdan hiç çıkartmayacağım. Bazen yumurtaya katıp omlet gibi yiyorum, bazen de regli dönemlerimde tatlı krizlerine girince yulafdan şekersiz puding yapıyorum. Kuru incir, muz yada hurma ile tatlandırıyorum. Yani yulafı daha çok un yerine kullanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?